{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: reede, 18. veebruar

Foto : unsplash / Pedro Netto    Jäär Armastus. Ära...

Foto : unsplash / Pedro Netto

 

 Jäär

Armastus. Ära muretse nii palju, sa kurnad ennast ja teisi niimoodi ära. Töö. Ainukesed raskused, mis täna tekkida võivad, saavad alguse sinu enda hoiakust. Tervis. Su tervis ei ole praegusel hetkel kõige parem, turguta oma immuunsussüsteemi. Ära unusta puhata. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest. 

Väike nõuanne: pane kõik oma muremõtted kotti ja ära lase neid enam välja

Õnnenumber: 317


Sõnn

Armastus. Üks inimene teeb kõik, et su suhet rikkuda. Töö. Olgem ausad, sul puudub motivatsioon ja sa tunned igavust. Tervis. Hoia oma tervist täna, sul on vähem energiat ja tänu sellele on sul raskusi keskendumisega. Raha. Rahaprobleemid tekitavad pingeid ja rahutust.

Väike nõuanne: ära lase ennast provotseerida ja ära näita välja, et see sind puudutab. 

Õnnenumber: 904


Kaksikud

Armastus. Püsivus on see, mida sa peaksid õppima rohkem hindama. Töö. Kui su praegune töökoht ei vasta su ootustele, otsi paremaid võimalusi. Tervis. Sa oled liiga närviline ja vajad puhkust. Raha. Sa kulutad liiga palju ja elad üle oma võimete. Otsi võimalusi, kuidas sellest oravarattast välja tulla. 

Väike nõuanne: tegele probleemidega ükshaaval ja ilma ärritumata.

Õnnenumber: 470


Vähk

Armastus. Katsu täna paremini oma käitumist kontrollida. Töö. Täna on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ole ettevaatlik oma rahaasjadega, sa oled viimasel ajal liiga kergemeelne ja mõtle rohkem selle peale, kui palju sul raha alles on.

Väike nõuanne: ära lase südamel valitseda oma pead

Õnnenumber: 879

 

 


Lõvi

Armastus. Ära hoia teistest inimestest eemale ja lõpeta see mossitamine. Töö. Katsu jääda rahulikuks ja ära võta midagi isiklikult. Tervis. Ole ettevaatlik tänaval kõndides. Raha. Lõpeta see priiskamine ja mõtle sellele, kuidas investeerida.

Väike nõuanne:  Kas sa tunned, et sa enam ei jaksa? Siis mediteeri iga päev 5 minutit ja see aitab sul parandada enesetunnet ning vabaneda mustadest mõtetest.

Õnnenumber: 959


Neitsi

Armastus. Tänane päev võib tuua põhjuseid armukadeduseks. Töö. Sul on väga head ideed, jaga ka teistega oma mõtteid. Tervis. Ära kurna ennast ära ja mõtle rohkem oma tervise peale. Raha. Ära lase oma headust kurjasti ära kasutada.

Väike nõuanne: ära katsu iga hinna eest muljet avaldada teistele, ole sina ise

Õnnenumber: 997


Kaalud

Armastus. Ära arva, et mujal on rohi rohelisem, selle asemel hoolitse enda muru eest. Töö. Täna edeneb kõik sinu käes. Tervis. Joo rohkem vett. Raha. Praegu pole kõige õigem periood laenude tegemiseks.

Väike nõuanne: ära kaota lootust, aeg võib kõik muuta

Õnnenumber: 255


Skorpion

Armastus. Üksindus rõhub sind ja sa isegi ei tea enam, kas sa usud tõelisesse armastusse. Töö. Kui teistel on halb tuju, siis ära sellepärast lase sellel oma päeva ära rikkuda. Tervis. Sa peaksid olema täna heas vormis. Raha. Praegu on targem olla ettevaatlikum.

Väike nõuanne: Mõtle alati enne, kui tegutsed. 

Õnnenumber: 325

 

 


Ambur

Armastus. Ära ela minevikus. Sa näed juba isegi unes oma eksi. Töö. Kõik läheb suurepäraselt täna. Paljudele muidugi ei meeldi see, et sinul nii hästi läheb. Tervis. Sa tunned väsimust, katsu rohkem puhata. Raha. Mõned takistused võivad tekkida.

Väike nõuanne: kui sa tahad olla õnnelik, siis õpi elama rohkem käesolevas hetkes ja tänases päevas. Lõpeta igasugune muretsemine sellepärast, mis oli ja mis tuleb.

Õnnenumber: 966


Kaljukits

Armastus. Sa ei mõtle hetkel sugugi armastusele oma elus, sest su pea on liiga hõivatud tööprobleemidega. Töö. Ära muretse nii palju, see ei aita sind sugugi. Lahendused tulevad siis, kui sa lased muredest lahti. Tervis. Hoia end külmetsuhaiguste eest. Raha. Ära tee täna liiga suuri kulutusi. 

Väike nõuanne: lõpeta suhtlemine kadedate ja pealetükkivate inimestega, kes toovad sulle ainult probleeme kaasa

Õnnenumber: 291


Veevalaja

Armastus. Sa ei taha anda aru oma tegemistest ja käikudest. Lõppude lõpuks on sul õigus oma isiklikule elule. Töö. Tõenäoliselt saad sa varsti ametikõrgendust, see teema on praegu arutlusel. Tervis. Sa pead kulutama oma energiat targalt. Raha. Vaata, et sa hiljem ei kahetse tänaseid ostusid. 

Väike nõuanne: muuda ise oma elu ilusaks 

Õnnenumber: 970


Kalad

Armastus. Lase minevikust lahti. Töö. Tegele kiiremate asjadega. Tervis. Täna tunned sa suuremat väsimust, katsu süüa tervislikumalt ning rohkem puhata. Raha. Koosta eelarve ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne: ära riku oma suhteid ise ära

Õnnenumber: 105


Kommentaare ei ole