{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: laupäev, 26. veebruar

Foto : unsplash / Jessica Johnston    Jäär Armastus...

Foto : unsplash / Jessica Johnston

 

 Jäär

Armastus. Ära sega omavahel ära armastust ja sõprust. Töö. Sa kurdad, et su töö on liiga rutiinirohkeks muutunud ja midagi ei juhtu. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta kõike kohe ära.

Väike nõuanne: muuda oma elu lihtsamaks ja ära mõtle nii palju

Õnnenumber: 302


Sõnn

Armastus. Sa elad hetkel oma unistuste maailmas. Töö. Tegele rohkem enda asjadega, kui sa tahad midagi ära teha. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ära unusta rohkem liikuda. Raha. Su rahaline seis ei ole praegu väga kindel.

Väike nõuanne: mõtle rohkem sellele, kas sa oled õnnelik või mitte

Õnnenumber: 442


Kaksikud

Armastus. Suhe kaaslasega on praegusel hetkel väga hea. Töö. Kõik läheb täna hästi. Tervis. Midagi halba sul karta ei ole vaja. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära räägi kõikidele oma elust

Õnnenumber: 228


Vähk

Armastus. Sa võid ise midagi ära teha, et muuta oma elu paremaks. Töö. Kõik läheb hästi, tänane päev võib tuua sulle häid uudiseid. Tervis. Terviseprobleemid hakkavad kaduma. Raha. Ole täna ettevaatlikum ja ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: haara kinni igast heast võimalusest

Õnnenumber: 626

 

 


Lõvi

Armastus. Võib-olla kohtud sa täna inimesega, kes muudab kogu su ülejäänud elu. Töö. Sa suudad täna leida lahenduse tähtsatele probleemidele. Tervis. Väsimust sa täna ei tunne ja terviseprobleemid ei tohiks sind kimbutada. Raha. Su asjad ei ole kõige paremaks korras.

Väike nõuanne: ära unusta, et rääkimine hõbe ja vaikimine kuld

Õnnenumber: 242


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks tooma sulle palju õnne ja armastust. Töö. Ära võta kõike nii isiklikult ja katsu hoida häid suhteid teistega. Tervis. Sa oled väga heas vormis täna. Raha. Ära kuluta rohkem, kui vaja. 

Väike nõuanne: loe kümneni enne, kui ütled midagi, mis võib haiget teha

Õnnenumber: 175


Kaalud

Armastus. Üks väga ilus kohtumine võib sinu elus varsti aset leida. Töö. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Tervis. Muuda oma eluviise tervislikumaks. Raha. Ära riski liiga palju oma rahaga praegusel hetkel.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid

Õnnenumber: 637


Skorpion

Armastus. Ära unusta oma suhte eest hoolt kanda ja tunne rohkem huvi oma kaaslase vastu. Töö. Sa tunned suurt igavust. Tervis. Õnneks on su tervis praegusel hetkel tugev. Raha. Hoia rohkem kokku, praegu ei ole õige hetk suuremate kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: ära muuda olukorda hullemaks ja otsi lahendusi

Õnnenumber: 261

 

 


Ambur

Armastus. Viimasel ajal läheb su elus kõik hästi. Töö. Organiseeri oma tööd paremini ja ära ole nii hajameelne. Tervis. Väsimus hakkab õnneks kaduma. Ära unusta vett juua ja vitamiine võtta. Raha. Haara headest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: kõik läheb hästi

Õnnenumber: 836


Kaljukits

Armastus. Kõik su pingutused kannavad vilja. Töö. Sa kuuled täna ühte väga head uudist. Tervis. Tervis on sul hea, muretseda pole vaja. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära dramatiseeri üle

Õnnenumber: 418


Veevalaja

Armastus. Ära muuda ise õhkkonda pingelisemaks. Töö. Oota tööpäeva lõpp kannatlikult ära ja ära võta asju liiga südamesse. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Su majanduslik olukord hakkab peatselt paranema.

Väike nõuanne: näita oma tundeid teistele välja, eriti nendele, kes on sulle tähtsad

Õnnenumber: 886


Kalad

Armastus. Sa oled täna mõistvam ja hoolivam. Töö. Sa oled motiveeritud ja ambitsioonikas. Tervis. Üldiselt peaks su tervis hea olema, viimasel ajal kannatad sa ainult suurema stressi käes. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: ära mõtle liiga palju sellele, mis korrast ära on

Õnnenumber: 645


Kommentaare ei ole