{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Marc Schulte

Kokkuvõte

Jääradel läks üldiselt hästi nii jaanuaris, kui veebruaris. Hea uudis on see, et hea õnn saadab sind ka märtsis. Sa oled ikka endiselt hõivatud oma tööasjadega ent sul jätkub vajalikku jõudu ka selleks, et olla koos oma lähedastega. Võimalikud suhteprobleemid lastega võivad ainult tekkida.

 

Armastus ja kohtumised

Märtsis oled sa heas vormis ja näed hea välja. Seda märkavad kõik kusjuures. Oled sa siis juba paarisuhtes või alles vallaline, märtsis tunned sa, et tahad elada, olla vaba, armastada ning olla armunud. Sa tahad, et sind märgatakse, sa tahad olla armastatud ja armastada. Selline tegevuse käik võib aga tekitada armukadedust sinu elukaaslases. Kui sa aga oled vallaline, siis on sul vabad käed tegutsemiseks, sa naudid elu ega muretse mitte millegi pärast. Ja mis siis, kui tegemist on juhusuhetega, mis nagunii kuhugi ei vii. 

 

Tervis

Märtsikuu tuleb erakordne: sa oled heas vormis, täis head energiat ning optimistlikult häälestatud. Tänu sellele suudad sa kõik ära teha, mida sa ette võtad ning tunned ennast hästi. Kui sa oled üle 40. aastane, siis ära trenni tegemisega end ära kurna.

 

 

Töö ja raha

Su rahaasjad hakkavad paranema. Võib-olla ei ole tulemusi näha kohe märtsikuus aga su elu kvaliteet muutub juba märtsis paremaks. Seega, kui sul on suuremad kulutused ees, parem on, kui sa veel ootad natuke. Kui sa pead kirjutama mõnele lepingule alla, siis ole ettevaatlik. Mitte keegi ei taha sind petta ega tüssata aga võib juhtuda, et sinu ootuste ja reaalsuse vahel on vaks vahet. Kui sa oled töökohe otsingul, siis peaks sa leidma häid pakkumisi. 

 

Pere ja sõbrad

Märtsis eelistad sa rohkem aega veeta koos oma pere ja lähedastega, sõbrad jäävad seekord teisele kohale. Sa katsud muuta suhet vanematega lähedasemaks. Võib juhtuda, et lastega võib tekkida erimeelsusi, eriti juhul, kui su lapsed on teismeliseeas. 

Kommentaare ei ole