{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 05. veebruar

  Foto : unsplash / Brooke Lark  Jäär Armastus. Näd...

 

Foto : unsplash / Brooke Lark

 Jäär

Armastus. Nädalavahetus tuleb meeleolukas ja romantiline. Töö. Sa oled motiveeritud ning katsud oma oskusi ära kasutada. Kui sa otsid uut töökohta, pead sa unustama pessimismi ja muutuma enesekindlamaks. Tervis. Stress kimbutab sind ja hakkab vaikselt mõjutama kogu su ülejäänud elu. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika

Õnnenumber: 993


Sõnn

Armastus. Sa oled oma eraeluga praegusel hetkel väga rahul. Sa teed uusi plaane ja naudid iga päeva. Töö. Sa pead olema tähelepanelikum täna. Tervis. Ära söö liiga palju, see ei tee su tervisele head. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: headest tutvustest võib alati kasu olla

Õnnenumber: 252


Kaksikud

Armastus. Tänane päev peaks tulema üsna õnnelik ja tooma sulle häid uudiseid. Töö. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Kõik läheb tavalist rada pidi. Tervis. Sa pead hakkama rohkem liikuma ja tegema sporti. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja pane paika kindlad reeglid. 

Väike nõuanne: ära otsi kogu aeg vabandusi

Õnnenumber: 222


Vähk

Armastus. Kõik, millega sa tavaliselt sõnalausumata lepid, hakkab sind täna ärritama. Töö. Midagi erakordset ei tohiks juhtuda aga väikeseid rõõmuhetki on tänasel päeval sulle varuks küll. Tervis. Katsu leida võimalusi stressi maandamiseks. Raha. Ära anna kiusatustele järele ja ära torma ostma.

Väike nõuanne: otsi elus väikeseid rõõmuhetki

Õnnenumber: 681

 

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu häid üllatusi. Töö. Mõned muutused võivad aset leida. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära kurna ennast liiga palju ära. Raha. Hea periood selleks, et leida võimalusi, kuidas oma raha kõige paremini paigutada.

Väike nõuanne: selleks, et hoida hingerahu, ära ole ettevaatamatu ega hooletu

Õnnenumber: 304


Neitsi

Armastus.  Võib juhtuda, et täna leiab aset üks kohtumine, mida sa ei osanud oodata ja mis muudab kogu su ülejäänud elu. Töö. Keskendu paremini ja ära ole liiga hooletu. Tervis. Tööga seotud mured väsitavad sind vaimselt. Raha. Mõtle enne, kui sa midagi otsustad.

Väike nõuanne: kaitse oma huve

Õnnenumber: 629


Kaalud

Armastus.  Täielik rahu ja vaikus valitseb hetkel sinu armuelus. Töö. Praegusel hetkel on käes üsna kiired ajad, mis toovad sulle kaasa palju häid võimalusi. Tervis. Katsu rohkem puhata ja heida õhtul varem magama. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: kaitse oma eraelu ja ära räägi liiga palju

Õnnenumber: 804


Skorpion

Armastus. Päike muudab sind veelgi atraktiivsemaks. Võib juhtuda, et sa kohtud täna kellegagi, kes puudutab su südant. Töö. Sa ei saa alati teha seda, mida sa tahad ja pead sellega leppima. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis. Raha. Sa ei tohiks nii palju kulutada, kui sa ei taha endale probleeme kaasa saada.

Väike nõuanne: rõõm teeb sulle rohkem head, kui muretsemine

Õnnenumber: 162

 

 


Ambur

Armastus. Praegune periood peaks olema rahulik ning meeldiv. Töö. Midagi suuremat ei tohiks täna juhtuda. Tervis. Liigne suhkur ei tee sulle head. Raha. Väike rahaingel võib sind täna rõõmustada.

Väike nõuanne: ära oota teistelt rohkem, kui nad on võimelised või suutelised andma

Õnnenumber: 454

 

Kaljukits

Armastus. Tänane päev peaks tooma põhjust rõõmustamiseks. Töö. Ära raiska oma aega pisiasjade peale, sea endale suuremad eesmärgid. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Piira natuke oma kulutusi.

Väike nõuanne:  ära usu kõike, mida sulle räägitakse

Õnnenumber: 276

 

Veevalaja

Armastus. Hea õnne naeratab sulle täna ja muudab su päeva ilusaks. Töö. Head uudised ei ole enam kaugel. Tervis. Sa pead hakkama tervislikumalt toituma. Raha. Lõpuks ometi leiad sa oma probleemidele lahenduse.

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg minevikule ja mõtle rohkem tulevikule

Õnnenumber: 349


Kalad

Armastus. Katsu olla täna rahulikum ja ära tekita tühjast tüli. Töö. Hoolimata väikestest probleemidest, suudad sa säilitada rõõmsa meele. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Materiaalset laadi probleemid kimbutavad sind.

Väike nõuanne: ära sega end asjadesse, mis sinusse ei puutu

Õnnenumber: 700


 

 








Kommentaare ei ole