{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 09. veebruar

  Foto :unsplash / Sixteen Miles Out Jäär Armastus....

 

Foto :unsplash / Sixteen Miles Out

Jäär

Armastus. Tõenäoliselt võtab üks inimene, kellega sul oli ühine minevik, sinuga täna ühendust. Töö. Sul on tekkinud kahtlused ja kõhklused, mis muudavad sind rahutuks. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: kui sul on mõni probleem, millele sa ei leia lahendust, muuda oma harjumusi, see võib sind aidata.

Õnnenumber: 697


Sõnn

Armastus. Katsu rääkida täna oma elukaaslasega ja huvitu rohkem sellest, kuidas temal läheb ja mida ta tegelikult oma elust arvab. Töö. Tõenäoliselt tuleb ette omavahelisi arusaamatusi ning lahkhelisid, samuti väikeseid probleeme ja takistusi, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu tervise sektoris, seega peaksid sa olema üsna heas vormis. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: vali paremini oma sõpru

Õnnenumber: 323

 

Kaksikud

Armastus. Ära tee sääsest elevanti! Töö. Tänane päev ei tule just kõige kergem, mitmed takistused võivad tekkida aga ära anna alla, probleemid lahenevad enne päeva lõppu. Tervis. Täna oled sa heas vormis ega tunne isegi väsimust. Raha. Ole ettevaatlikum, sest planeetide seis pole hetkel kõige parem.

Väike nõuanne:  ära ela õhulossides

Õnnenumber: 937


Vähk

Armastus. Mõistus võtab kontrolli emotsioonide üle. Töö. Sul on raske tegeleda igapäevaste rutiinsete töökohustustega, mis panevad sind igavust tundma. Tervis. Kõige parem ravi hetkel on vaikus ja rahu. Raha. Ära laena ega anna võlgu, sest see tooks sulle ainult probleeme kaasa.

Väike nõuanne: suhetes teiste inimestega ole mõistvam ja järeleandlikum

Õnnenumber: 593

 

 


Lõvi

Armastus. Kõik oleks palju lihtsam, kui sa pingutaksid omalt poolt, et oma elukaaslasega paremini läbi saada. Töö. Sa oled liiga tormakas ja hajameelne, mõtle rohkem oma tuleviku peale. Tervis. Sa oled heas vormis ja energiat täis, kõik läheb hästi. Raha. Kokku hoides võiksid sa muuta oma elujärge paremaks.

Väike nõuanne:  ära vali alati kergemat teed

Õnnenumber: 787


Neitsi

Armastus. Lõpuks ometi oled sa valmis tegema minevikule lõpu või siis muutma oma praegust suhet paremaks. Töö. Ära võta ühtegi olulist otsust täna vastu. Tervis. Su tervis on väga hea. Raha. Ole ettenägelikum ja ära tee koostööd inimestega, keda sa ei tunne.

Väike nõuanne: kasuta oma energiat ja jõudu targalt

Õnnenumber: 832


Kaalud

Armastus. Võimalik, et sa kohtud täna ühe inimesega, kes ei jäta su südant ükskõikseks. Töö. Ära tegele kõikide probleemidega samaaegselt. Tervis. Puhkus ja loodus on see, mida sa hetkel vajad. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära loobi oma raha aknast välja. 

Väike nõuanne:  oska teha õigel ajal tuld

Õnnenumber: 960


Skorpion

Armastus. Lõpeta see suhe ära, mis teeb sulle rohkem halba, kui head. Töö. Liiga palju probleeme on täna töö juures ja see on üsna kurnav. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja teha sporti. Raha. Piira oma kulutusi ning ole mõistlikum oma rahaasjadega ümber käies.

Väike nõuanne:  vabasta end hirmust läbikukkumise ees, kui sa ei kaotada juba ette

Õnnenumber: 865

 

 


Ambur

Armastus. Sa vajad hellust ja hoolt. Töö. Mõned pinged võivad tekkida töökaaslastega. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Täna sa lotoga ilmselt ei võida, seega valva oma kulutusi paremini.

Väike nõuanne: tee minevikuga lõpparve

Õnnenumber: 111


Kaljukits

Armastus. Täielik rahu ja vaikus valitseb hetkel sinu eraelus aga sa ei tea, mida homne päev võib kaasa tuua. Töö. Töö juures valitsev õhkkond on pingeline, liiga palju viivitusi ja probleeme tuleb täna ette. Võta asju rahulikul. Tervis. Kui sa oled otsustanud vabaneda üleliigsetest kilodest, siis alusta täna. Raha. Ära muretse oma rahaasjade pärast, lahendused ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: kui sa tunned, et rutiin mõjub väsitavalt, siis muuda midagi oma elus: muuda oma kodu sisustust, muuda oma stiili, muuda toitumisharjumusi...

Õnnenumber: 484


Veevalaja

Armastus. Su elus on olnud paremaid aegu. Töö. Ole äärmiselt ettevaatlik ja ära tee midagi, mis võiks sulle endale halba teha. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik ja ära räägi kõike, mida sa tead

Õnnenumber: 651


Kalad

Armastus. Sul on tunne, et kõik su pingutused on ühepoolsed aga tegelikult on tegemist vähese suhtlemisega. Töö. Sa ei tea, mida tänasest päevast arvata, liiga palju ootamatusi tekib. Katsu paremini keskenduda. Tervis. Lõpuks ometi hakkab su tervis paranema. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne:  tegutse õigel hetkel, kui sa ei taha, et asjad hakkaksid liikuma vastupidises suunas

Õnnenumber: 859








 


Kommentaare ei ole