{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 7. veebruar

Foto : unsplash / Donna G    Jäär Armastus. Intelle...

Foto : unsplash / Donna G

 

 Jäär

Armastus. Intellektuaalset laadi mõttevahetused on sinu jaoks sama suure tähtsusega, kui hingeline side. Töö. Kõik läheb hästi, töö juures valitseb hea õhkkond ja sa suudad kõik alustatu lõpule viia täna. Tervis. Ära kurna ennast liiga palju ära, su tervis ei ole nii tugev nagu sa arvad. Raha. Hoia kokku järgmise nädala jaoks, sul läheb seda vaja. 

Väike nõuanne: naerata rohkem ja elu naeratab sulle vastu

Õnnenumber: 240


Sõnn

Armastus. Üks sinu jaoks täiesti ootamatu kohtumine leiab täna aset ja muudab su arusaamist armastusest. Töö. Tegele ka väiksemate probleemidega ning lahenda ära erimeelsused töökaaslastega. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Sea endale eelarve ja pea sellest kinni. 

Väike nõuanne: ära räägi kõikidest oma mõtetest ja plaanidest

Õnnenumber: 382

 

Kaksikud

Armastus. Sa oled oma eluga üsna rahul praegu. Töö. Sa ei jõua tööpäeva lõppu ära oodata, õnneks ei ole kõik päevad vennad. Tervis. Sul on nõrkus hea toidu vastu, mis pole aga eriti tervislik. Raha. Ole ootamatusteks valmis.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind su eesmärkidele lähemale

Õnnenumber:  505

 

Vähk

Armastus. Sa igatsed vahelduse järele ja oled hakanud vaatama, kas rohi pole mujal rohelisem. Töö. Sa pead hakkama tõsisemalt tuleviku peale mõtlema. Tervis. Kõik läheb hästi, muretsemiseks pole põhjust. Raha. Su majanduslik seis pole väga kindel, katsu olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: muuda ise oma elu paremaks ja ära oota, et keegi teine sind õnnelikuks teeks

Õnnenumber: 703

 

 


Lõvi

Armastus. Sinu ellu võib täna tulla suur armastus. Töö. Ole kannatlikum, midagi tõsist ei tohiks tekkida aga kõik asjad ei lähe alati nii nagu sina tahaksid. Tervis. Su tervis on paranemas, ära unusta elada tervislikult. Raha. Ära ela ainult selleks, et kõike osta. Õnne raha eest osta ei saa.

Väike nõuanne:  ära riku oma suhteid teistega ära

Õnnenumber: 757


Neitsi

Armastus. Üks kohtumine, mis võib muuta kogu su ülejäänud elu, võib varsti aset leida. Töö. Praegune periood pole just kõige lihtsam. Probleeme see sulle kaasa ei peaks tooma aga sa ei saa ka alati oma tahtmist. tervis. Ära söö liiga palju punast liha. Raha. Ära kuluta raha, mida sul ei ole.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum teistega suheldes

Õnnenumber: 338


Kaalud

Armastus. Planeetide seis on neutraalne täna. Töö. Ühest töökaaslasest on sul täna väga palju abi. Tervis. Ära unusta rohkem puhata ja heita õhtul varem magama. Raha. Ära lase oma headust kurjasti ära kasutada.

Väike nõuanne:  hea õnn on sinuga, kui sa hakkad mõtlema rohkem oma kordaminekutele

Õnnenumber: 343


Skorpion

Armastus. Tänane päev peaks tooma sulle häid uudiseid. Töö. Tavaline, rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Katsu regulaarsemalt sporti teha ja hoia rohkem oma tervist. Raha. Ära tegele kahtlaste tehingutega.

Väike nõuanne: ära unusta huvi tunda oma sõprade käekäigu vastu

Õnnenumber: 218

 

 


Ambur

Armastus. Kõik läheb väga hästi praegusel ajal. Naudi iga hetke, sa oled seda väärt. Töö. Ära ela õhulossides. Tervis. Katsu leida võimalusi stressi maandamiseks. Raha. Kas sa pead oma eelarvest kinni? 

Väike nõuanne: ära võta kõike nii tõsiselt. 

Õnnenumber:  858

 

Kaljukits

Armastus. Aeg on maha pidada üks tõsine jutuajamine elukaaslasega. Töö. Muuda oma arvamust töökaaslastest. Tervis. Selleks, et mitte kaalus juurde võtta, pead sa hakkama rohkem liikuma. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ole rõõmsam ja kannatlikum

Õnnenumber:  861

 

Veevalaja

Armastus. Üks kohtumine, mis võib muuta su igapäevase elu, võib täna aset leida. Töö. Hoolimata väikestest probleemidest ei kaota sa oma rõõmust meelt. Tervis. Puhka rohkem. Raha. Su elus on olnud paremaid päevi.

Väike nõuanne:  tegele oma eluga ja ära sekku teiste asjadesse

Õnnenumber: 758


Kalad

Armastus. Sinu ja su elukaaslase vahel valitseb hetkel üksmeel. Töö. Ole nõudlikum iseenda ja teiste vastu. Tervis. Heast energiast sul täna puudu ei tule, kasuta seda ära ja tee sporti vabal ajal. Raha. Ära muretse nii palju oma praeguse olukorra pärast, kõik su probleemid lahenevad varsti.

Väike nõuanne:  õpi ennast rohkem väärtustama

Õnnenumber: 546
















Kommentaare ei ole