{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP/ Milline sa töökaaslasena oled vastavalt oma sodiaagimärgile ja millised on sinu suhted teiste kolleegidega?

  Üldiselt tunnevad inimesed uhkust selle üle, millises tähtkujus nad sündinud on. Paljud inimesed toetuvad horoskoopidest saadud tõ...

 

Üldiselt tunnevad inimesed uhkust selle üle, millises tähtkujus nad sündinud on. Paljud inimesed toetuvad horoskoopidest saadud tõdedele igapäevases elus, lisaks aitab see neil mõista, miks suhe ühe või teise inimesega on nii kriitilises seisus või miks mõne teisega tekib kohe väga hea klapp.

 

gfycat

 

Samuti aitab horoskoop paremini mõista teiste isiksusi, sest astroloogia annab iga sodiaagimärgi kohta kõik, mida me teadma peame ja millele tänu on võimalik teisi inimesi paremini mõista.

Töökaaslasi valida ei saa, seda teavad kõik. Aga vähemalt aitavad horoskoobid paremini mõista, miks sul mõne kolleegiga on koos hea olla ja töö tegemine läheb ruttu, teil on palju ühiseid teemasid ja igav ei hakka kunagi, samas mõne teisega jälle tuleb pidevalt ütlemisi ja lahkhelisid ette.

Kuna me veedame väga palju aega oma elust töö juures, tekivad sageli töökaaslastega sama lähedased suhted, kui pereliikmetega. Selle tõttu on mõnikord hea ise ka teada saada, millisena teised sind näevad kolleegina ja milline on sinu suhe töökaaslastega. 

 

 

 Jäär ( 21. märts - 21. aprill) 

 

 Sinuga juba kohvimasina kõrval igav ei hakka: sulle meeldib palju lobiseda ja huvitavatest jututeemadest sul juba puudu ei tule. Sa räägid kõikidest teemades täiesti vabalt, vestluskunst pakub sulle ainult lõbu aga muidugi tingimusel, et viimane sõna alati sinule jääb. Ja nii see paraku ka on, sest sa oled lihtsalt nii enesekindel. Sa ei muuda kunagi oma arvamust ega võta öeldut tagasi, sest see oleks sinu jaoks solvav ja alandav.

Sa oled ettevõtlik, valmis väljakutseteks. Väga energiline, aktiivne ja tegus aga hea südamega. Sulle meeldib konkurents ja sa teed kõik, et karjääriredelil edasi liikuda ning võimule pääseda. Sest oma sügaval sisimas oled sa alati teadnud, et ühel ilusal päeval istud sina kõrgel ülemusetoolis ja hakkad teistele käsklusi andma. Juba ainuüksi selle pärast võib sinu läbisaamine kolleegidega olla mõnikord natuke pingeline. Sa kipud kogu aeg ülemust mängima ja näed teiste töös palju vigu.

 Kõige paremini saad sa läbi nende töökaaslastega, kes on sündinud Kaalude tähtkujus. Kahekesi koos viite te suuri asju ellu, tema tegutseb ja sina kamandad. Sul on ideed ja tema rakendab need ellu. Vähemalt keegi ei nurise: hundid söönud ja lambad terved. Ja kellelgi peab ju nutti ka olema, kas pole nii? 


 

Sõnn ( 22. aprill - 21. mai) 

 Sulle on tähtis harjumuspärane töö ja kindlakskujunenud harjumused. Iga viimanegi töökaaslane, kellega sa enam-vähem kokku puutud (kuni koristajani välja) teab täpselt minutipealt öelda, mis kell sa kohvipausile lähed. Kui sulle seda pausi õigel ajal ei lubata või kui mõni vahejuhtum peaks tekkima, on su kogu tööpäev ja tuju ka veel takkaotsa rikutud. Sa pead oma harjumuspärasest rütmist kinni, sest see aitab sul ebameeldivaid üllatusi vältida ning kontrollida olukorda.See aga näitab, et sa oled sihikindel ning visa.

Oma kolleegide vastu oled sa pigem heatahtlik aga hoiad alati teatud vahemaad. Uute töökaaslastega kohaned sa ruttu, tähtis on ainult, et keegi su harjumusi muuta ei katsu. Sa teed kõike mõõdukalt ja läbimõeldult, sulle meeldib võtta iga asja jaoks aega ja sulle ei meeldi, kui keegi oma nina sinu asjadesse topib. Sa oled väga metoodiline ja armastad korda. Sinu kõrval töötamine nõuab aga natuke kannatlikkust, sest tuleb sul lasta asja teha omas rütmis ja mitte kiirustades.

Oma töökaaslaste seast eelistad sa just neid, kes on sündinud Neitsi tähtkujus. Neitsi ei ole tulnud tööle selleks, et lõbutseda meelt lahutada ja oma ning teiste aega raisata. Seda parem, on sinu tagasihoidlik arvamus, sest sa oled veendunud, et tänu oma tõsisele loomusele ja õigele töösse suhtumisse jõuab Neitsi kaugele. Samuti võid sa kindel olla, et koos saate te kõik tehtud. Sinul on ideed ja rakendused, tema investeerib ja tõstab toodangut. 

 

 

 Kaksikud ( 22. mai - 21. juuni) 

 

Töö juures tuntakse sind, kui tõelist päikesekiirt. Sa tunned hästi kõiki inimesi: alates uksehoidjast ja lõpetades kõrgete ülemustega. Sa ei ole kunagi liiga uhke ega põlga ära ka suhelda nendega, kes on sinust tunduvalt madalamal ametipostil. Sa lobised absoluutselt kõigiga täiesti vabalt. Sa nakatad kõiki oma hea tujuga, oled kutsutud kõigile pidudele, sest mis pidu see ilma sinuta on? 

Sa huvitud kõigest ja kõigist. Sa oled selline töökaaslane, kellel on alati palju huvitavaid ja häid ideid. Mõnikord võid sa olla ka natuke hajameelne ja jonnakas, aga ainult siis, kui sa oled mõne ülemuse käest noomida saanud.

Töökaaslaste seast meeldib sulle see, kes on sündinud Jäära tähtkujus. Teil on omavahel hingeline side. Alati teie ideed just läbi ei lähe aga üheskoos saadate te suuri asju korda.

 

Vähk ( 22. juuni - 22. juuli ) 

 

Sa ei paista alati töö juures teiste seast silma aga see ei olegi sinu jaoks kõige tähtsam. Oma loomult oled sa rahulik ja teiste töökaaslaste näitad üles tähelepanelikkust, ent sa teed kõike tagasihoidlikult ja omal moel. Sinu kirjutuslaual valitseb alati kord ja puhtus. Kui keegi peaks aga sinuga tõesti tüli norima, siis võid sa päris üllatavalt reageerida. 

Ülemuste ja töökaaslaste usalduse oled sa juba ammu ära teeninud. Sinu peale võib alati kindel olla. Aga parem on mitte sulle etteheiteid teha, sest vähimgi kriitika läheb sulle hinge ja lööb su pikaks ajaks rivist välja.

Töökaaslaste seast tunned sa end hästi Kalade tähtkujus sündinuga, kes oskab alati töö juures valitsevaid pingeid leevendada. Tehnilistes küsimustes pöördud sa aga Neitsi tähtkujus sündinu poole.  

 

 

 Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

 

Sina juba märkamatuks ei jää mitte kusagil ja kindlasti ka mitte töö juures. Sinu kohalolekut on tunda kohe, kui sa oled oma jala üle kontori läve tõstnud. Sa januned kiituste järele ja oled alati hoolitsetud välimusega. Sa oled hea moraalitundega ja suurepärane vahetalitaja, kui peaks tekkima vajadus töökaaslaste vahel pingete leevendamiseks.

Sulle meeldib silma paista. Sul on väga raske välja taluda seda, kui keegi sinusse ükskõikselt suhtuma peaks. Sa vajad oma töö tegemiseks teiste heakskiitu ja tunnustust. Üldiselt oled sa selline töötaja, kes oma töötunde ei loe, seega võid sa vabalt ületunde teha, kui töö, mida sa teed, sulle väga meeldib.

Töö sujub sul hästi Kaksikute tähemärgi all sündinud töökaaslasega, vähemalt saad sa alati tema käest järele uurida, kas üks või teine mõte on väärt seda, et pingutada. Teil on palju ühiseid jututeemasid, teil on mõlemal omad plaanid, mille nimel töötada.  Sina tegutsed, Kaksik aga võtab suhtlemise enda peale. Ja koos viite oma eesmärke ellu. 

 

Neitsi ( 23. august - 22. september) 

 

Sageli oled sa viimane inimene, kes õhtul töölt koju läheb, sest sa ei suuda enne lõpetada, kui oled kõik ära teinud. Sinu peale võib kindel olla, sinu kätte usaldatakse kõige tähtsamaid kohustusi, sest kõik teavad, et sa teed oma tööd kohusetundmikult ja hästi. Mõnikord on sul ainult kalduvus teisi õpetama hakata ja liiga palju targutada aga seda ainult sellepärast, et sa oled veendunud, et sul on selleks õigus tänu oma oskustele ja kogemustele. Võib ka öelda, et oma tööd sa tunned. Ainult, et selline suhtumine võib tekitada pingeid sinu ja su kolleegide vahel ja pahatihti see nii ongi.

Oma tööd teed sa pühendumusega, sa oled idealist ja väga hästi organiseeritud. Need jooned ilmselt kirjeldavadki sind kõige paremini. Teiste seas oled sa aga pigem diskreetne ja tagasihoidlik. Sa oled see, kes osutab alati hea meelega teeneid teistele ilma, et sa ise midagi kunagi vastu küsiks. 

Oma töökaaslaste seast on sul hea klapp Kaljukitse tähtkujus sündinuga. Mõlemad rügavate te palehigis tööd teha ega vaata kella. Te ühendavate oma jõud ja viite oma eesmärgid ellu. Igasugune looderlikkus ei tule kõne allagi, sest lobisemise eest teil palka ei maksta.

 

    Kaalud ( 23. september - 22. oktoober) 

 

Sa oled töökaaslane, kes suudab alati jääda diplomaatiliseks ja teisi toetada. Mõnikord võid  sa aga olla sallimatu nende vastu, kes ei mõtle nii nagu sina. Tegelikult on raske teada, millises tujus sa hommikul tööle tulles õieti oled. Sinu püsimatus on juba legendaarseks saanud aga õnneks oled sa kõrgelt hinnatud töökaaslaste seas, sest sa lihtsalt oled selline tore inimene, et kõik sind armastavad. 

Sa oled just selline töökaaslane, kellest kõik unistavad. Sa annad endast kõik, et oma töökohustused ära teha, sa austad kõrgemal pool olijaid ja hoolitsed selle eest, et üldine õhkkond oleks hea. Sa oled koostöövalmis ja lisaks sellele väga hea diplomaat. 

Oma töökaaslaste seast eelistad sa Amburi tähtkuju all sündinut, kellega on võimaluste arv kõige suurem. Ambur annab sulle vajalikku julgust, et oma projekte ellu viia. Ja lisaks sellele on ta väga hea agent, kes oskab sinu tööd hästi esile tõsta. 


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

 

Sa oled tõeline vurrkann, energiast pakatav. Mõni võib arvata, et sa jood energiajooke öösiti, et hommikul täisvormis olla. Ilmselt tänu sellele aga sa suudadki panna oma töökaaslasi tegema peaaegu kõike, mida sa tahad. Ole ettevaatlik ainult, et keegi ei hakkaks arvama, nagu sa kasutaksid teisi oma huvides ära. Kõik ei taha olla sinu teenistuses.

Sa oled suuteline võtma enese peale ka kõige raskemad ja keerulisemad töökohustused. Ainult ülemuste käske kuulda sa ei taha. Parem on sind mitte vihale ajada. Töökaaslastega suheldes oled sa pigem kinnine ja tahad silma paista oma töövõimete poolest, ilma eraelu paljastamata. 

Töökaaslaste seast hindad sa Kalade tähtkuju all sündinud. Te olete mõlemad väga tundlikud ja usaldate oma intuitsiooni. Koos suudate te ellu viia suuri asju. 

 

 

Ambur ( 23. november - 21. detsember)


Sa oled see, kes ütleb alati otse välja selle, mida sa parasjagu mõtled. Kui sulle mõni uus projekt ei peaks meeldima või kui töökaaslase uus soeng ei ole sinu meelest ilus, siis ütled sa selle välja. Mis siin ikka keerutada ja kassi ja hiirt mängida?!? Sa tead, mida sa tegema pead ja millised on su töökohustused ning oled selle tõttu hea ülemus. Sageli jõuad sa aga hommikul tööle suure hilinemisega. Isegi enda organiseeritud koosolekutele jõuad sa tunni ajase hilinemisega, pannes oma töökaaslased vihast silmi pööritama.

Sa oled hinnatud töökaaslane, sa teed karjääri küll aga omas rütmis. Töö juures tekitad sa hea õhkkonna, sinuga on tore koos olla, sa oled meeldiv töökaaslane, kes leiab alati midagi naljakat öelda ning ei hakka probleemide korral ahastama.Sa oled suur optimist, suhtled hästi ja leiad igast olukorrast väljapääsu.

Töökaaslaste seast meeldib sulle Veevalaja, kes teab, kuidas sind motiveerida ja näitab sulle uusi võimalusi. Sa ei taha ilmaasjata kiirustada ja Veevalaja on sinuga ühel nõul selles. Ning edu ongi teie koostööle garanteeritud. Te teete head tööd ilma üleliigsete draamadeta.

 

Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

 

Töökaaslaste seast paistad sa silma oma tõsise töösse suhtumise ja pealtnäha jaheda olemise poolest.  Miski ei ärrita sind rohkem, kui liigne sentimentaalsus töökeskkonnas. Sa oled väga nõudlik, samas vajad ka teiste tunnustust, isegi kui mõte sellest tundub sulle natuke vastumeelne. Sa kaitsed end kõva kestaga, mille all varjad sa oma head südant. Sa näitad välja nagu ei vajaks sa midagi ega kedagi, tegelikult aga see nii ei ole.

Sa oled ambitsioonikas ja hea töötaja, kes mõtleb enne kõike sellele, kuidas oma tööd paremini teha ja olla pädevam. Sa ei tule tööle selleks, et nalja teha või sõpradega aega veeta. Sulle meeldib tunda seda tunnet, kui töö on tehtud hästi ja korralikult. Oma kolleegide arvamusest sa suurt lugu ei pea, sa ei pea teistele meeldima. Tuleb ära mainida, et sa ei ole just koostööks loodud, meeskonnavaimust jääb natuke puudu.

Sulle meeldib Kalade tähtkujus sündinu, ehkki sa pead teda aeg-ajalt tagant ergutama, et ta liiga palju unistama ei hakkaks. Aga tema kohalolek mõjub sulle nii rahustavalt, et sa annad talle andeks tema tuima oleku. Lisaks sellele oled sa tähele pannud, et tal on hea nina. Ja see aitab sul raha ja aega kokku hoida.

 

    Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)


Sinul on mitu maski, mida sa kannad, iga päev valid sa uued ja ei tea ise ka hommikul, kes sa täna jälle oled. Sa oled liiga iseseisev ja sõltumatu selleks, et kellelegi alluda. Sa oled vaba hing ja hästi loominguline ning tänu sellele leiad igast olukorrast alati väljapääsu. Õnneks oled sa hästi elurõõmus ja see aitabki sul teiste südameid võita ning töökaaslaste seas sõpru leida, kellega koos siis minna lõuna ajal sööma.

Sa oled originaalne inimene, kes teeb oma tööd oma äranägemise järgi. Kui sulle jäetakse natukenegi tegevusvabadust, siis oled sa võimeline imesid tegema. Kuidas ka ei ole, sa oled uuendusliku nägemisega inimene, kes suudab kõiki motiveerida enda mõtteviisi üle võtma.

Töökaaslastest meeldib sulle Jäära tähtkujus sündinu. Sest tal on palju huvitavaid ideid. Sa valid neist ideedest välja ainult kõige paremad ja katsud nad ellu rakendada. Te mõlemad mõtlete ruttu, tegutsete ruttu ja tüdinete kõigest ruttu.


Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)


Sa elad nii palju oma mõtte- ja unistustemaailmas, et töö juures võid sa olla tõeline katastroof. Aga su töökaaslased hindavad sind su tundliku loomuse ja inimliku külje poolest. Nad teavad, et sul on hea süda ja katsuvad sind natukenegi ergutada,et sa ei laseks endale liiga palju pähe astuda ega teeks kõike, mida sinult palutakse. Lisaks kaod sa mõnikord täiesti oma unistustemaailma ära.

Sa oled suur unistaja, hästi loominguline inimene. Selleks, et hästi tööd teha, vajad sa rahulikku, julgustavat ja turvalist keskkonda ning head õhkkonda. Töötamine iseenesest ei ole sinu elus esikohal ja pingelises ning vaenulikus õhkkonnas sina oma tööd lihtsalt teha ei saa. 

Oma töökaaslaste seast hindad sa Skorpioni tähtkujus sündinuid, kes nagu sina, usaldavad oma sisemist häält. Te kuulate mõlemad oma südant, elate oma hingeseisundite järgi, teete häid valikuid ja kasutate oma oskuseid selleks, et suuri asju korda teha.


Kommentaare ei ole