Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Mu tulevasele kaaslasele - palun, ole minuga kannatlik!

  K allis tulevane kaaslane Ma ootan nii väga meie kohtumist! Päevi, mis ma sinu kõrval veedan, mälestusi, mida see j...

 

Kallis tulevane kaaslane


Ma ootan nii väga meie kohtumist! Päevi, mis ma sinu kõrval veedan, mälestusi, mida see jätab... Aga enne kõike seda on midagi, mida ma pean sulle ütlema.

Kui ma armastan, siis teen ma seda kogu südame ja hingega. Ma ei oska teisiti. Ma vajan armastust ja kui ma kord sinuga olen, siis teen ma kõik, et sina end tunneksid armastatuna.

Ma olen truu. Ma ei hakka sind petma, ma ei hakka mõtlema teiste peale. Ja ma ootan, et ka sina teeksid sama. Kui ma olen kellegagi koos, siis ma ei hakka kahte mängu mängima. 

Ma ei ole kõige lihtsama iseloomuga. Ma võin olla üsna jonnakas ja kangekaelne, mul on omad puudused nagu kõigil teistelgi. Nagu ma seda juba ütlesin, ma ei oska armastada poolikult. Ma armastan tugevalt, minu jaoks on olemas ainult armastust suure A-ga. Ja ma usun siirusesse. Sellepärast, kui sind miski minu juures häirib või segab, ütle mulle seda kohe.
 
 
 
 

Mul on vaja aega, et hakata kedagi usaldama. Mul ei ole palju lähedasi sõpru ja ma ei usalda inimesi niisama lihtsalt. Sul on vaja palju kannatlikkust, et mind mõista. Aga kui sa juba mind paremini tunned, siis sa ei pea kahetsema, ma luban seda sulle. Ma hoolitsen nende eest, keda ma armastan, ma kaitsen neid küünte ja hammastega.

Mul on sulle veel midagi öelda, ma olen suur romantik. Ma olen elus mitu korda petta saanud aga usun ikka veel armastusse. Ma vajan armastust. Ma ei taha kingitusi ja muud sellist, ma tahan ainult armastust. Ma tean väga hästi, kui inimene minu vastu aus on, sellepärast ei maksa minuga mängida.

Ära solvu, kui ma sind läbi katsun. Ma tahan olla kindel, et sinu armastus on tõeline ja sügav. Ma võin su teele saata mõningad väljakutsed ja kui sa kohe ümber keerad ja minema lähed, siis ei ole sa ilmselt see, keda ma vajan. Mina aga vajan kedagi, keda ma usaldada võin.

Ma tahan, et me oleksime võrdsed. Ma tahan, et sa mind austaksid ja ma luban, et ka mina omalt poolt austan sind. Ma tahan oma probleeme ja muresid sinuga jagada. Ma ei taha olla ainult see, kes sinu järelt kööki koristab ja sulle süüa teeb.
 
 
 
 

Ära võta mind omandina. Ma tean oma väärtust, ma loodan, et ka sina õpid seda tundma. Ma luban sulle vastutasuks, et armastan sind nii palju, kui võimalik. Minu jaoks hea suhe baseerub vastastikkusel usaldusel ja austusel. 

Ära peta mind. Nagu ma sulle juba ütlesin, mul on vaja aega, et sind usaldama hakata. Ja seda usaldust on nii kerge katki teha. Kui see peaks juhtuma, ma ei saa sulle anda teist võimalust.

Ometigi, meie suhe võiks olla kõige ilusam lugu, mida me oma eluajal elada võiksime. Ma annan end sulle kogu hinge ja südamega. Ja ma hoian sind, armastan sind ja nutan koos sinuga, kui sa oled kurb. Olla koos, see tähendab olla osa teisest inimesest. Kui sind miski puudutab, siis puudutab see ka mind.

Koos minuga on see kõik või mitte midagi. 

Kui sa ei karda seda kõike, siis anna meile üks võimalus! 

 

Kommentaare ei ole