{ads}

HIDE

Viimased

latest

Maksa puhastava ja kaalu alandava toimega mahl

  Maksa tööl on oluline roll kehakaalu juures.  Kui keha on toksiine täis, siis ei saa maks korralikult verd puhastada ning ...

 

Maksa tööl on oluline roll kehakaalu juures. 

Kui keha on toksiine täis, siis ei saa maks korralikult verd puhastada ning kaitsta seega organismi mürkide ning ainevahetuse jääkainete eest; sünteesida valke, kolesterooli ja vitamiine ning ladustada toitaineid. Selle tõttu aeglustub ainevahetuseprotsess ning üleliigsete kilode kaotamine muutub raskemaks. 

Maksa tööle ja tema tähtsusele kaalu langetamise juures ei pöörata alati piisavalt tähelepanu, see on ka põhjuseks, miks paljud inimesed ei suuda liigsetest kilodest ja kõhurasvast lahti saada. 

Kui sa soovid investeerida paremasse tervisesse, siis proovi seda organismi puhastavat mahla. Organismi puhastamise eesmärgil tee läbi 3-päevane mahlakuur, mis aitab sul vabaneda kehas olevatest mürkidest ning parandada samal ajal ainevahetust.

 

 

Kuuri käigus pead sa jooma keha puhastavat mahla 3 korda päevas 3-päeva jooksul. Nende 3 päeva jooksul pead sa toituma tervislikult ja kergelt, vältima rasvast toitu. Söö ainult tervislikke toiduaineid, mis aitavad kaasa organismi puhastamisele .

Mahla valmistamiseks läheb sul vaja :

  • 3 sidrunit
  • 1 tass hakitud peterselli
  • 5 sellerivart
  • 6 tassi vett

Sega mikseris sidrunimahl, petersell ja seller. Lisa vesi. Sega uuesti. Joo 2-3 klaasi mahla 3 korda päevas tühjale kõhule.  Nii 3-päeva jooksul. Sa võid korrata kuuri peale nädalast või 10-päevast pausi. 3 päeva möödudes peaksid sa juba nägema ja tundma muutusi oma organismis.

Sidrun sisaldab rohkelt C vitamiini, mis on tugeva antioksüdantse toimega ja aitab vabade radikaalise vastu.

Petersellil on puhastava ja raviva toimega, aitab organismil vabaneda toksiinidest.

Seller sisaldab olulisi toitaineid: kaltsium, raud, kaalium, naatrium ning A-, B- ja C-vitamiine. Ta parandab sooletööd ja aitab kaasa kaalu kaotusele.

Kommentaare ei ole