{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 19. veebruar

Foto : unsplash / Emily Sevenoaks    Jäär Armastus....

Foto : unsplash / Emily Sevenoaks

 

 Jäär

Armastus. Liiga palju rutiini ja igavust ei tee su suhtele head. Töö. Täna saad sa häid uudiseid kuulda. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja puhka rohkem. Raha. Ära kuluta liiga palju ja pane tuleviku jaoks kõrvale.

Väike nõuanne: katsu täna veeta aega inimestega, kes on sulle tähtsad

Õnnenumber: 925


Sõnn

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma palju rõõmuhetki. Töö. Kõik edeneb su käes hästi. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, ükski terviseprobleem ei tohiks sind praegu kimbutada. Raha. Parem, kui sa ei kulutaks praegu liiga palju.

Väike nõuanne: õnn on peidus sinu enda sees, ära lase muretsemisel oma päeva ära rikkuda

Õnnenumber: 511


Kaksikud

Armastus. Üks ilus kohtumine võib täna aset leida. Töö. Täna avaneb sul võimalus silma paista. Sinu tööga ollakse rahul. Tervis. Hoia oma tervist ja ära unusta võtta aega iseendale. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: kuula oma südant

Õnnenumber: 747


Vähk

Armastus. Praegusel hetkel kuulad sa rohkem mõistuse, kui südame häält. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Sa oled heas füüsilises vormis ja terviseprobleemid ei tohiks sulle muret teha. Raha. Kui sa vähem muretseksid, leiaksid sa kiiremini lahendusi oma probleemidele.

Väike nõuanne: Kaalu alati kõik oma otsused läbi

Õnnenumber: 190

 

 


Lõvi

Armastus. Kõik su pingutused saavad väärilise tasu. Töö. See ei jää kellelegi märkamata, et sul läheb hästi ja sinuga ollakse rahul. Tervis. Ära riku oma tervist ära. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära oota, et õnn tuleb sinu juurde, mine ise õnne otsima

Õnnenumber: 474


Neitsi

Armastus. Ära too oma tööalaseid probleeme koju kaasa! Töö. Sul on suured plaanid aga praegu ei ole õige aeg tegutsemiseks. Ole kannatlikum. Tervis. Sa oled liiga närviline, katsu leida vahendeid, mis aitavad sul pingeid maandada. Raha. Lotoga sa täna ei võida, seega jää mõistlikuks.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma headust ära kasutada

Õnnenumber: 868

 

Kaalud

Armastus. Planeetide seis on täna erapooletu, seega sõltub kõik sellest, milline tuju sul hetkel on. Töö.  Ole püsival ning keskendu rohkem. Tervis. Sa oled heas vormis, ainult natuke närviline. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära aja oma tõde kogu aeg taga

Õnnenumber: 640


Skorpion

Armastus. Probleeme ei tohiks täna tekkida. Töö. Sa pead valmis olema muutusteks. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Ära ole liiga kannatamatu.

Väike nõuanne: kasuta täna ära oma loomingulist külge

Õnnenumber: 642

 

 


Ambur

Armastus. Tänane päev toob sulle ilusaid üllatusi. Töö. Sa katsud viia oma ambitsioonikaid eesmärke ellu. Tervis. Hoia oma südant. Raha. Oota paremaid aegu.

Väike nõuanne: mõtle rohkem iseenda peale

Õnnenumber: 219


Kaljukits

Armastus. Praegusel perioodil tundub, et kõik läheb hästi sinu eraelus. Töö. Sa tahad oma võimeid proovile panna. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära kurna ennast ära. Raha. Õnneks oled sa kokkuhoidlik ja ei torma kulutama.

Väike nõuanne: ära tekita pingelisi olukordi

Õnnenumber: 379


Veevalaja

Armastus. Lõpuks ometi algab sinu elus rahulik ja õnnelik periood. Töö. Täna valitseb töö juures tugev meeskonnavaim ja see motiveerib sind. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Hoia kokku ja ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ole kõiges mõõdukas ja ära kurna ennast ära

Õnnenumber: 487

 

Kalad

Armastus. Täna valitseb su suhtes harmoonia ja üksmeel. Töö. Hea edu saadab sind täna. Kasuta seda ära. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Ära unusta säästa.

Väike nõuanne: ära eira oma probleeme

Õnnenumber: 178







Kommentaare ei ole