{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: veebruari keskpaik toob suuri muutuseid kaasa kolmele tähemärgile

  Foto : unsplash / Joe Caione Alates 15. veebruarist planee...

 

Foto : unsplash / Joe Caione

Alates 15. veebruarist planeetide energia muutub. Ja see omakorda toob kaasa muutusi meie tähemärkidele. Paljude jaoks tähendab see heade uudiste saabumist ja uue alguse tegemist. Tegemist on hea perioodiga, mis võimaldab minna oma eluga edasi ning leida lahendusi oma probleemidele. Kuni selle hetkeni olid kõik planeedid kogunenud külma ja range Kaljukitse märki, siis nüüd on käes muutuste aeg. Kõik pinged ja arusaamatused hakkavad kaduma ning inimesed leiavad taas ühise keele. Veebruarikuu lõpp peaks tulema pigem rahulik ning vaikne. Kõige rohkem puudutab see periood aga kolme tähemärki. 


Veebruarikuu lõpp toob kaasa häid uudiseid kõikidele tähemärkidele

Planeetide liikumine jätkub taevas. Planeetide energia sõltub aga sellest, millises tähemärgis nad hetkel viibivad. 15. veebruaril jõuab Merkuur tagasi Veevalaja märki. Merkuur toob kaasa lahendusi erinevatele probleemidele. 16. veebruari täiskuu toob kaasa turvatunnet, Kalade aja algus 20. veebruaril aitab meil aga suuremalt unistada. Tulevik on sinu enda kätes. Paberileht sinu ees on puhas ja valge, sinust endast sõltub kõik. Kasuta ära oma kujutlusvõimet. Planeedid toovad kõikidele kaasa kahekordset õnne, mis aitavad ellu viia kõige suuremad plaanid. Talve lõpp ei ole enam kaugel. Me kõik ootame kevade algust. Seni aga on elus ilus. 21 - 27. veebruari vahel moodustavad Jupiter ja Uraan taevas ilusa aspekti, mis toob meile kaasa lootust parema tuleviku osas ning aitab raskustest üle saada. Võta oma saatuse ohjad enda kätte ja vii oma unistused ellu. Kui mitte praegu, siis millal veel? 


Veebruarikuu lõpp toob kaasa head õnne ühele sodiaagimärgile

Veevalaja

Aasta algusest saadik liigub Merkuur kogu aeg Veevalaja ja Kaljukitse märgi vahet, sundides selle tõttu Veevalajat paremini iga olukorraga kohanema. Ka veebruaris pidi Veevalaja välja taluma Merkuuri pidevat liikumist. Tema õnneks, muutub aga kõik alates 15. veebruarist. Kõik plaanid, mille kallal ta viimasel ajal vaeva nägi ja mis läksid suures osas vett vedama, hakkavad taas liikuma õiges suunas. Ta leiab tahtejõudu ning sihikindlust, mille abil oma eesmärgid ellu viia. Ta leiab üles motivatsiooni ja otsustab käärida oma käised üles selleks, et viia oma unistused ellu. Ja selles osas tuleb talle üks teine planeet appi: Saturn. Veevalaja hakkab veelgi suuremaid unistusi tegema ja tahab jõuda oma eluga paremale järjele. 

Ka tööasjades saab ta veebruari lõpus palju häid uudiseid. Kõik probleemid ja murepilved kaovad. Ning eraelus langeb ta õlgadelt üks suur koorem. Peale natuke keerulisemat perioodi, haarab ta lõpuks ometi härjal sarvist. Ja see aitab tal luua suuri muutusi oma elus. Ta enesetunne paraneb, ta on terve ja tugev. Ja kõike seda tänu Merkuurile. Võib juhtuda, et veebruari lõpus on tal raske paigal püsida. Kui see nii peaks olema, siis oleks hea, kui ta hakkaks tervisespordiga tegelema, see aitaks tal oma energiat kulutada. 

 


Selle tähemärgi elu võib muutuda veebruari keskel

Kaalud

Veebruarikuu ei ole olnud kõige parem Kaalude jaoks. Praegune periood paneb ta närvid tõsiselt proovile ning ta kannatus on katkemas. Liiga palju takistusi on tekkinud, ta peab leidma vahendid, mis aitavad tal oma materiaalset seisukorda parandada. Ja samal ajal leidma jõudu, et lahendada kõik tööprobleemid. Ta peab kasutama ära oma vaimset ja füüsilist jõudu selleks, et sellest olukorrast võimalikult tervelt välja tulla. Ja see on üsna kurnav. Õnneks jõuab 15. veebruaril Merkuur Veevalaja märki ja see aitab Kaaludel hinge tagasi tõmmata. Merkuur aitab tal võtta paremat hoiakut ning leida kiiremaid lahendusi probleemidele. Kaaludel on seega võimalus lõpuks ometi võtta aega maha, lõpetada muretsemine ning tegeleda rohkem oma eraeluga. 

Ainult, et kuni selle kuuni tundus,  nagu oleks Kaalude armuelus täielik vaikus ja madalseis. Nüüd aga peaksid hakkama asjad muutuma selles valdkonnas. Merkuur tuleb Kaaludele appi ning toob ta ellu armastust. Kaalud leiavad uue ja parema võimaluse suhtlemiseks. Meie tavaliselt nii tagasihoidlikud ja diskreetsed Kaalud julgevad hakata südant puistama. Just armastuses peaks tulema ette suuri muutuseid veebruarikuu lõpus. Tõenäosus kohtuda elu armastusega just sellel perioodil on väga suur. Ja need, kes on juba paarisuhtes, otsustavad muuta oma suhet veelgi tugevamaks. Õhus on armastust. Eesolev märtsikuu aga täidab kõik Kaalude lootused ja ootused. Üks sündmus on juhtumas, millest ta ammu unistanud on oma südames!

 

 


Millise tähemärgi elu veel muutumas on veebruarikuu lõpus? 

Ambur

Veebruarikuu on natuke keeruline Amburi jaoks. Ja süüdi selles on Jupiter kalades, kes tõi talle kaasa takistusi, probleeme ja viivitusi. Kuidas sa teed plaane, kui sul pole vahendeid nende ellu viimiseks? Kuidas sa teed midagi kogu hingega ja rõõmsa meelega, kui elu toob sulle iga päev takistusi ette ja sa pead istuma ning ootama kannatlikult, kuni kõik su probleemid lahenevad? Amburi elus liigub praegu kõik aeg luubis. Asjad ei liigu, kõik läheb liiga aeglaselt ja palju probleeme on igal sammul. Ainult, et see oli enne nii! Nüüd hakkab kõik õnneks muutuma, sest Merkuur jõudis 15. veebruaril Veevalaja märki ja aitab Amburil lõpuks ometi vabamalt hingata. Ambur leiab tagasi oma õige elu ja rõõmsa meele. Ta muutub enesekindlamaks ning julgemaks. Üks ilus sündmus on kohe-kohe aset leidmas. Üks tore uudis on tulemas, mis aitab tal taas vaadata tuleviku poole lootusrikkamalt ning hakata suuremaid plaane tegema. 

Uued plaanid näevad ilmavalgust, uued lepingud ja kokkulepped sõlmitakse. Kõik hakkab taas hästi minema. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis toob veebruarikuu teine pool Amburile kaasa väga häid uudiseid. Hea oleks, kui ta kohe kõike ära ei kulutaks, vaid õpiks investeerima. Mis puutub sõpradesse ja tuttavatesse, siis ka siin on oodata toredaid kohtumisi, mis leiavad aset veebruarikuu lõpus. Kõik muutub paremaks tema elus. Hea oleks, kui ta leiaks sellel perioodil rohkem aega, et veeta aega oma lähedastega. Ja olla teiste jaoks olemas. Amburi populaarsus ainult kasvab. Ja veebruarikuu lõpus võib ta avaldada armastust sellele, kellega ta tee peatselt ristumas on. Ja märtsikuu peaks tulema Amburi jaoks erakordselt hea. 


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole