{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kuidas ülemusega ametikõrgendusest või palgatõusust rääkida, vastavalt tema sodiaagimärgile

   Peale mitme aastast ustavat ja head teenistust liiguvad mõtted üha enam palgatõusu suunas. Kõige olulisem on osata tõsta oma tähts...

 

 Peale mitme aastast ustavat ja head teenistust liiguvad mõtted üha enam palgatõusu suunas. Kõige olulisem on osata tõsta oma tähtsust ülemuse silmis. 

Igal tähemärgil on oma isiklik viis teistega suhtlemisel. Ja muidugi läbirääkimiste juures. Kui asi puutub rahasse, siis on Jäära kõige raskem veenda! Sellepärast on vaja temalt palgalisa küsides teha väga detailne ja keskmisest parem ettekanne oma oskustest ja tulevikunägemusest. Mis puutub aga Kaalude tähemärgi all sündinud inimesse, siis tema laseb end ruttu pehmeks rääkida. 

 

Foto : unsplash


Kui su ülemus on sündinud Jäära tähtkujus

Sa pead tegema ülihea ettekande koos kõikide põhjustega, miks sa oled väärt seda ametikõrgendust. Ole otsekohene, siiras, vahetu, täpne ja ära hakka ta kõrvu väsitama nutujoruga. Tema on just selline ülemus, keda on kõige raskem nõusse saada, ta tegelikult ütleb sulle kohe ära, et sa ei saa ametikõrgendust aga tegelikult ei ole see tema viimane sõna, ta mõtleb selle üle.

 

Kui su ülemus on sündinud Sõnni tähtkujus

Tema on võimeline ennast tööga tapma, ometi selle kesta all on peidus empaatiline hing. Temaga suheldes on tähtis, et sa oskaksid veenmiskunsti: " Ja just sellepärast ma olen ametikõrgenduse ära teeninud " versus "Ma nii väga vajan seda raha, ma palun teid tõesti kogu südamest!". Kui lisaks sellele sa võiksid talle tuua mõne omatehtud koogi paar nädalat enne seda vestlust, siis on uus puhkusereis sul sama hästi, kui taskus.

 

 

 

Kui su ülemus on sündinud Kaksikute tähtkujus

Temaga tuleb olla valmis kõikideks ootamatusteks, kord on ta heas, siis halvas tujus. Kuidas ka ei ole, valmista end hoolega ette enne, kui lähed ametikõrgendust küsima. Tuleta meelde kõik head naljad, mida sa saad kasutada (su ülemus armastab head huumorit) ja samuti ole valmis tuliselt oma positsiooni ja õigusi kaitsma. Kui sa nii muuseas jutu jätuks mainid ka paari head projekti, mis su meeles mõlgub ja ilma, et sa liiga palju sellest räägiksid, siis oled sa õigel teel.


Kui su ülemus on sündinud Vähi tähtkujus

Temaga suheldes on üks asi, mis toimib: räägi oma perest. Kui sul on lapsi, siis see on väga hea: ütle oma ülemusele, et su lapsukesel on vaja soojale maale päikese kätte minna; ütle talle, et su lapsel on nohu ja köha ja et su laps tahaks su ülemusele pildi joonistada. See on nii armas, et liigutab iga Vähi südant.


Kui su ülemus on sündinud Lõvi tähtkujus

Kui sa tahad ühelt Lõvilt midagi küsida (kasvõi soola), siis pead sa oskama teda meelitada. Mitte nii, et üks kompliment siia-sinna - EI! Sa pead tema ees kätekõverdusi tegema, puhastama ta kingi, ükskõik kuidas! Aga tuleta talle iga oma liigutuse ja sõnaga meelde, et tema on boss ja ilma temata see ettevõte ei oleks see, mis ta on praegu.


Kui su ülemus on sündinud Neitsi tähtkujus

Neitsist ülemusega pead sa olema väga hea näitleja, sest ta on sodiaagi parim vaatleja ja analüüsija. Ta uurib tähelepanelikult kõige väiksematki detaili (nii füüsilist, kui vaimset), seega ära unusta teie vestluse ajaks hambaid ära enne pesta. Ja ära unusta seda ka, et sul pole mõtet talle valetada, ta saab nagunii kohe aru.

 

 


Kui su ülemus on sündinud Kaalude tähemärgis

See pole sugugi keeruline ega üle jõu: selgita talle, et su praegune palk ei ole vastavuses sinu poolt tehtud tööga. Mitte miski ei traumeeri teda rohkem, kui see, et ta on kellegi vastu ebaõiglaselt käitunud. Sa võid seda jutuajamist pikemaks venitada, vastavalt oma soovile, sest teda on väga lihtne mõjutada. 


Kui su ülemus on sündinud Skorpioni tähtkujus

Seda võib ikka üle korrata, et Skorpion oma hingelt on väga kirglik inimene. Kui lause "Ma olen tõesti motiveeritud" ei oma ülejäänud sodiaagimärkidele suurt mõju, siis Skorpion oskab hinnata selle lause tõelist väärtust. Selgita talle, kui palju sa oma tööd armastad ja hindad ning et tegelikult oled sa sellest ametipostist kogu elu unistanud (mis siis, et see vale on)!


Kui su ülemus on sündinud Amburi tähtkujus

Ambureid on väga lihtne ära rääkida, sest nad on üsna pehme südamega. Tal pole mõttessegi tulnud sulle ära öelda, isegi, kui sa pole veel jõudnud suudki lahti teha. Aga ära unusta ühe tähtsat asja: ta võtab alati kuulda ka teiste arvamusi, isegi, kui ta seda ei tunnista. Seega ära kohe usu kõike, mis ta sulle kokku lubab.

 

 

 


Kui su ülemus on sündinud Kaljukitse tähtkujus

Tõmba selga oma ilus pühapäevariietus ja sa suudad konservatiivse Kaljukitse südame kohe hoobilt ära võluda. Ta on vanakooli inimene. Seega ära mine vulgaarseks, ära lasku liialdustesse, ole kombekas ja igati viisakas. Selleks, et teda nõusse saada, katsu teha asju vanamoodi: pane aeg vestluseks kinni, ära sinata teda, ütle 'palun' ja katsu teda meelitada nii palju, kui saad (mitte liiga palju ka, ta polegi nii rumal, kui paistab).


Kui su ülemus on sündinud Veevalaja tähtkujus 

Nii, nagu Kaksikud, on ka Veevalaja äärmiselt loominguline. Selleks, et talle oma ametikõrgendusest rääkida, valmista ette mitu uut ja huvitavat projekti, millest sa veel kellelegi rääkinud pole. Ja kasuta neid vestluse juures ära nagu vahetusraha aga ilma, et sa liiga palju ei paljastaks (et ta su ideid sinult üle ei lööks). Ja mis kõige tähtsam, ära karda tema ükskõikset ilmet: ta lihtsalt ei taha oma tundeid välja näidata.


Kui su ülemus on sündinud Kalade tähtkujus

Mängi tema tundlikkuse peale: räägi talle, et sinu viimasest reisist on juba 20 aastat möödunud. Ja enne vestlust, valmista pind ette: mana ette kurb ilme, pilk tühjuses, lohista jalgu ja kui ta peaks küsima, kuidas sul läheb, siis ütle talle, et su koer suri ära.





Kommentaare ei ole