{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Kira auf der Heide

Armastus

Paaridele : rahu ja vaikus valitsevad sellel nädalal sinu paarisuhtes. Enamiku jaoks on nädala õhkkond meeldiv ja tore. Ka sellel nädalal on keerleb sinu elu kodu ja pere ümber.

Vallalised: Veenuse toetusel võivad tekkida mõned muutused sinu eraelus. Meeldivat laadi muutused. Väike armuromaan võib aset leida, mis aga ei jää kauaks püsima.

 

Raha

Rahaprobleemid hakkavad su elu vaikselt mürgitama juba. Sa pead olema väga ettevaatlik oma rahaasju organiseerides selle jaoks, et olukord paranema hakkaks. Ära soorita liigseid kulutusi.

 

 

Tervis

Ainult Jupiter mõjutab sinu tervise sektorit ja seda positiivsel moel. Ainult, et Jupiter võib sind panna liialdusi tegema ja selle tõttu peaksid sa katsuma ise mõistlikuks jääda. Hoidu seega ülesöömisest ja -joomisest.

 

Töö

Sa oled sihikindel ja tead, mida sa tahad ning viid oma eesmärgid ellu. Sellest hoolimata võid ka sina vigu teha ning võtta vastu valesid otsuseid. Ole ettevaatlik!

 

Pere

Sa suudad paremini rääkida ning väljendada oma tundeid ja see muudab su suhet teistega palju paremaks. Kodus valitseb hea ja harmooniline õhkkond. 

Kommentaare ei ole