{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Evelin Horvath

Armastus

Paaridele : suhe kaaslasega oleks palju parem, kui sa oleksid natuke vähem autoritaarsem. Kas püksid peavad tõesti peres sinu jalas alati olema? Muidugi, me teame, et sa oled truu ja su tunded on siirad aga sa peaksid arvestama mõnikord, natukenegi oma partneri arvamuse ja soovidega ning ei võtaks kõiki otsuseid ise vastu teie mõlema nimel. Neptuun toetab kõiki sinu pingutusi. Vähemalt näita, et sa proovid! 

Vallalised : sa otsid oma ellu inimest, kes sind hoiaks ja armastaks. Aga sa ei viitsi oodata ära seda õiget inimest. Ole vähemalt mõistlik! Ja väldi suhteid teiste Amburitega, kes sulle sarved pähe teevad! 

 

Raha

Sa ei ole isegi kahe kopika eest mõistlik! Ja rikud kõik ise oma mõtlematu käitumisega ära, lood suure augu oma eelarve sisse ja seda kõike ainult sellepärast, et kuniks elu! Olgem ausad, sa elad üle oma võimete.

 

 

Tervis

Mis puutub tervisesse, siis on su tervis viimasel ajal nii tugev, et sa võiksid äratada kadedust. Ja kahtlemata võlgned sa selle eest tänu energilisele Marsile, kes mõjutab sind igal moel ning muudab su organismi kaitsevõimet tugevamaks. Ainuke probleem seisneb selles, et Marss võib tekitada ka väikeseid õnnetusi, seega ära kuku libedaga, käi väikeste sammudega, ära torma liiga palju ja ole roolis kahekordselt ettevaatlik.


Töö

Hoidu lahkhelidest ja arusaamatustest töökaaslastega. Ära hakka keerutama, kui asi puudutab olulisi küsimusi. Väldi probleemseid küsimusi ning ära räägi kõikidele oma ideedest ja plaanidest.


Pere

Võttes arvesse praegust tähtede seisu, on aeg sobiv selleks, et teha rahu kõikide pereliikmetega ning eriti vendade, õdede, tädi- ja onulastega.

Kommentaare ei ole