{ads}

HIDE

Viimased

latest

Palsamiäädikas: kolesteroolivaba ja aitab aeglustada naha vananemist

  Foto : unsplash / Markus Spiske Toitumisel on väga tähtis ...

 

Foto : unsplash / Markus Spiske

Toitumisel on väga tähtis roll meie organismi normaalse funktsioneerimise juures. Sellepärast on toitumisspetsialistid läbi viinud erinevaid uuringuid, mis aitavad tundma õppida erinevate toiduainete mõju tervisele. 

Selleks, et tervis oleks tugev, vajame me iga päev vitamiine, kiudaineid ja mineraale. Kõik need ained osalevad lihaste, luude ning soolestiku töös. Ja aitavad samuti alandada halva kolesterooli taset.

Vitamiinide, kiudainete ja mineraalide vaegus organismis võib põhjustada terviseprobleeme. Sellisel puhul võivad tekkida lihas- ja peavalud ning keskendumine muutub raskemaks. 

 

Palsamiäädikas: kõrgelt hinnatud Itaalia toode 

Palsamiäädikas sisaldab organismi jaoks väärtuslikke toitaineid. Palsamiäädikas on kogunud kuulsust üle kogu maailma ning eriti hinnatud on ta kokkade poolt. 

Palsamiäädikas on tumeda värvusega ning mõru maitsega, kasutada võib seda toorsalati kastmena koos küüslaugu, soola ja hakitud peterselliga. 

Palsamiäädikat ei kasutata üksnes soolaste toitude juures, ka magustoitudele annab ta omapärase meki juurde, maitsestada võib palsamiäädikaga näiteks jäätist või siis hoopis puuvilju ja marju.

 


Palsamiäädikas on kolesteroolivaba ja aitab aeglustada naha vananemist

Palsamiäädikas pole sugugi mingi tavaline toiduaine. Ta on ka kõrge toiteväärtusega ja sisaldab vähe kaloreid. 

Aga kuulsaks on palsamiäädikas saanud selle tõttu, et ta on kolesteroolivaba ning aitab tekitada kiiremini täiskõhutunnet.

Lisaks sellele on palsamiäädikal antioksüdantne toime. Palsamiäädikas on valmistatud viinamarjadest, viinamarjad sisaldavad aga polüfenoole, mis pidurdab naha vananemist. 

 


Kommentaare ei ole