{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 25. jaanuar

Foto : unsplash / Aaron Burden    Jäär Armastus. Võ...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Jäär

Armastus. Võta täna kõike rahulikumalt ja ära pinguta üle. Töö. Tänase päevaga võid sa üsna rahul olla. Tervis. Hea periood selleks, et teha rohkem sporti. Raha. Suuremaid muutusi ei ole ette näha.

Väike nõuanne: ära mõtle sellele, mis halvasti võib minna; mõtle selle peale, mis hästi võib minna

 

Sõnn

Armastus. Ole täna rohkem heas tujus ja kõik läheb hästi. Vallalised : suur armastus ootab teid tänava nurga peal. Töö. Ära ärritu väikeste probleemide pärast, säilita igas olukorras rahu ja katsu olukorda paremini analüüsida. Tervis. Ära lase ennast käest. Võta ennast käsile. Tõsiselt kohe. Raha. Ole hästi ettevaatlik ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: ära unusta, et paljud asjad saavad alguse sinu enda peast


Kaksikud

Armastus. Ära kuula nii palju teiste arvamust ja ära lase ennast mõjutada. Mõni inimene lausa tahab sinu suhtele halba teha. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem. Tervis. Katsu rohkem liikuda, see aitab närvipinget maandada. Raha. Ole alati ootamatusteks valmis.

Väike nõuanne: säilita igas olukorras rahu


Vähk

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida, peamiselt tänu sellele, et teie arusaamad rahast lähevad lahku. Töö. Väga hea periood, sul on väga head tulevikuväljavaated. Tervis. Väsimus sind kimbutama ei tiku, hoidu liialdustest söögilauas. Raha. Sa leiad võimalusi, mille abil parandada oma majanduslikku olukorda. 

Väike nõuanne: ära keskendu liiga palju oma muredele, mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid

 

 


Lõvi

Armastus. Üks süda otsib teist. Meeldiv päev ootab ees neid, kes otsivad enda ellu hingesõpra. Töö. Päikese aspekt muudab sind veelgi ambitsioonikamaks. Tervis. Ära kurna oma organismi ära ja puhka rohkem. Raha. Raha eest õnne osta ei saa, pane oma elus prioriteedid paika.

Väike nõuanne: ära ela teiste elu


Neitsi

Armastus. Sinu suhe elukaaslasega on just selline nagu sina ise seda tahad. Kui sa ise tahad, siis läheb kõik hästi. Vallalised: hoidke silmad lahti ja ärge magage oma õnne maha. Töö. Mõned suuremat sorti probleemid võivad tekkida, sellepärast jää ettevaatlikuks. Tervis. Võib-olla oleks aeg endale puhkust anda? Raha. Täna võid sa kuulda väga häid uudiseid. 

Väike nõuanne: ära lase teiste sõnadel rikkuda oma meelerahu


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära ela nagu liblikas lennates õielt õiele. Töö. Merkuur ise toetab sind ja tänu sellele saadab hea edu sind täna sinu ettevõtmistes. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Katsu leida paremaid võimalusi oma kapitali paigutamiseks.

Väike nõuanne: tee rahu oma minevikuga


Skorpion

Armastus. Ära unusta öelda oma elukaaslasele, mida sa tema vastu tunned. Töö. Täna avaneb sul võimalus teha suur samm oma karjääriredelil. Tervis. Hoolitse täna oma tervise eest rohkem. Raha. Katsu leida võimalusi investeerimiseks. 

Väike nõuanne: ära ole nii negatiivne

 

 


Ambur

Armastus. Sind ootab ees väga ilus päev. Töö. Sul avaneb võimalus kindlustada oma tulevikku. Tervis. Katsu leida vahendeid, mis aitavad sul oma pingeid maandada, stress ei ole tervisele hea. Raha. Sa pead hakkama kokkuhoidlikumalt elama.

Väike nõuanne: su probleemid lahenevad

 

Kaljukits

Armastus.  Väga hea päev on sind ees ootamas, vaata ainult, et sa ei hakka tiiba ripsutama, see ei tee su suhtele head. Töö. Hea õnn saadab sind täna, kasuta seda perioodi ära, et kindlustada oma tulevikku. Tervis. Su tervis peaks olema hea, ära unusta, et liigne söömine ei ole tervisele kasulik. Katsu natuke rohkem liikuda. Raha. Sul on hetkel väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teistega


Veevalaja

Armastus. Ära ole nii nõudlik iseenda ja teise inimese suhtes. Töö. Tõenäoliselt katsud sa oma tööd paremini ümber organiseerida ja võtad kasutusele mõned uuendused. Tervis. Täna peaks su tervis olema väga hea, sa nakatad ka teisi oma hea tujuga. Raha. Ükski planeet ei toeta sind ja su rahaline olukord peaks olema stabiilne. 

Väike nõuanne: tee seda, mida sa pead õigeks


Kalad

Armastus. Katsu suhelda rahulikult oma elukaaslasega, et talle selgeks teha, millega sa rahul ei ole. Töö. Sa vajad rahu ja vaikust mõtlemiseks. Tervis. Hoia oma tervist! Raha. Ära kuluta rohkem, kui sa teenid. 

Väike nõuanne: kõik on võimalik sellele, kes julgeb

Kommentaare ei ole