{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 11. jaanuar

  Foto : unsplash / Serafima Lazarenko Jäär Armastu...

 

Foto : unsplash / Serafima Lazarenko

Jäär

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida, õhk on pingelisem ja väiksemastki sõnast võib alguse saada suur tüli. Töö. Lahkhelid ülemuste või töökaaslastega. Tänane päev ei tule just kõige parem. Tervis. Ära istu liiga palju teleka ees. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: katsu näha rohkem head

 

Sõnn

Armastus. Ära mängi liblikat ja ära lenda õielt õiele. Töö. Ole kannatlikum, ärritumine ei vii sind kuhugi. Tervis. Kõik läheb hästi, kui sa magaksid natukene rohkem, oleks su tervis veelgi parem. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: see, mis on su peas, kontrollib su elu

 

Kaksikud

Armastus. Tänane päev võib tuua probleeme ja arusaamatusi. Kõik oleneb suurel määral sellest, milline on sinu hoiak. Töö. Sa tunned veelgi suuremat igavust, tegelikult vajad sa uusi väljakutseid. Tervis. Maanda oma stressi enne, kui see tervise peale hakkab. Raha. Väga hea õnn saadab sind praegu kõiges, mis puudutab raha. Kasuta seda ära.

Väike nõuanne: usalda esimest muljet

 

Vähk

Armastus. Sa igatsed millegi muu järele. Töö. Liiga palju arusaamatusi ja segadust on su ümber, ära võta asju liiga isiklikult. Katsu säilitada rahu. Tervis. Mine tervisesporti tegema. Raha. Probleemid hakkavad kaduma ja lahendused tulevad.

Väike nõuanne: ära ole liiga tundlik ja ära solvu kogu aeg

 

 

 

Lõvi

Armastus. Materiaalset laadi probleemid tekitavad pingeid. Töö. Väga lihtne: sa tunned igavust! Sa unistad paremast töökohast. Tervis. Viimasel ajal ei ole su tervis olnud kõige parem. Raha. Sa leiad vahendid, mille abil oma rahalised probleemid lahendada.

Väike nõuanne: Üks hea mõte hommikul võib muuta kogu su päeva

 

Neitsi

Armastus. Sa kardad taas pettuda. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida. Ära riku oma tuju sellepärast ära ja võta asju rahulikumalt. Tervis. Sa oled heas vormis, ära hakka ainult oma võimeid proovile panema. Raha. Head võimalused tekivad täna, hoia silmad lahti.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid, ole rõõmus ja head asjad hakkavad juhtuma

 

Kaalud

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa soovid samamoodi oma elu jätkata. Töö. Sa ei tunne end just kõige paremini, eriti kui jutt läheb raha peale. Tervis. Sa tunned väsimust, katsu rohkem puhata. Raha. Kõik läheb hästi ja probleeme ei tohiks ette tulla.

Väike nõuanne: kui su peas on head mõtted, oled sa võimeline nägema seda, mida teised ei näe ja viima korda seda, mis teiste jaoks on võimatu

 

Skorpion

Armastus. Ära flirdi võõrastega. Töö. Mõned raskused tekivad ilmselt. Tervis. Ära kurna ennast liiga palju ära. Raha. Otsi võimalusi, mis aitaksid sul oma probleeme lahendada.

Väike nõuanne: täida oma pea heade ja julgete mõtetega ja kogu su elu hakkab muutuma

 

 

 

Ambur

Armastus. Su elus on olnud paremaid aegu. Töö. Ära pinguta üle ja ära tee liiga palju plaane tänaseks päevaks. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ära ainult torma kogu aeg. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: sina oled see, kes elab oma elu. Usu imedesse.

 

Kaljukits

Armastus. Loe vähem armastusromaane. Töö. Sulle lisatakse töökohustusi, vaata, et see su vaimsele tervisele halba ei tee. Tervis. Ära söö liiga palju Raha. Hea õnn võib sulle lõpuks ometi naeratada.

Väike nõuanne: head mõtted tõmbavad ligi häid asju

 

Veevalaja

Armastus. Ka kõige meeldivama inimese juures näed sa täna ainult vigu. Töö. Suhe töökaaslastega on pingeline. Tervis. Mõne päeva pärast peaksid sa juba end paremini tundma. Raha. Rahaasjad paranevad õnneks!

Väike nõuanne: ära mõtle üle, see on kõige suurem viga, mida sa teha võid

 

Kalad

Armastus. Ära võitle sellepärast, mida sa muuta ei saa. Töö. Sa ei viitsi enam tegeleda rutiinsete toimetustega. Tervis. Ära kurna ennast täna ära. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole, siis sa ei näe varjusid

Kommentaare ei ole