{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 14. jaanuar

Foto : unsplash /Tijana Drndarski    Jäär Armastus....

Foto : unsplash /Tijana Drndarski

 

 Jäär

Armastus. Sa ei ole rahul oma eluga, kipud ennast haletsema ja võrdled oma elu teistega. Töö. Ole äärmiselt ettevaatlik kõikides oma ettevõtmistes. Ära tee midagi, mida teised võiksid sinu vastu kasutada. Tervis. Ära ole nii suur maiasmokk, katsu piirata suhkru ja rasvase toidu tarbimist ja selle asemel täida poes korv tervislike aedviljadega. Raha. Ära unusta arveid õigeaegselt tasuda ja ära osta seda, mida sul vaja ei lähe.

Väike nõuanne: ära lase teistel sekkuda oma pere probleemidesse

 

Sõnn

Armastus. Sul on raske unustada ühte teatud inimest. Lase minevikul minna, see teeb ainult haiget ja mine oma eluga edasi. Töö. Mõned pinged võivad tekkida kolleegidega, katsu asjad sirgeks rääkida esimesel võimalusel. Tervis. Hea periood selleks, et muuta oma eluviise ja mõtteviisi paremaks. Raha. Sinu ettevõtmised õnnestuvad praegu ja see toob sulle tagasi hea tuju. 

Väike nõuanne: veeda rohkem aega koos lähedastega

 

Kaksikud

Armastus. Su kaaslane tunneb end üksi ja mahajäetuna. Katsu veeta rohkem aega koos temaga. Töö. Sul avaneb võimalus võtta enese peale ühe tähtsa projekti juhtimine. Näita, milleks sa võimeline oled. Tervis. Sa oled viimasel ajal liiga närviline, ilmselt ei maga sa piisavalt. Raha. Sa oled hakanud elama üle oma võimete. 

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika

 

Vähk

Armastus. Sa tunned end liiga üksi. Töö. Liiga stressirohke periood, katsu võimaluse korral puhata ja ära võta kõike nii isiklikult. Tervis. Millal sa viimati hambaarsti juures käisid? Ära unusta, et hammaste seisukord mõjutab ka üldist tervist. Raha. Kulutamise asemel otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks

 

 


Lõvi

Armastus. Sind köidab see, mis sulle ei kuulu. Töö. Sul on tunne, et asjad ei liigu piisavalt kiiresti ja see tekitab sinus pettumust. Tervis. Vaimne ja füüsiline väsimus annavad endast tunda. Katsu nädalavahetusel rohkem puhata. Raha. Kuula ainult spetsialistide nõuandeid ja ära usu kõike, mida sa loed.

Väike nõuanne: ära vihasta nii palju enda ja teiste peale


Neitsi

Armastus. Sa oled liiga kangekaelne ja nõudlik, mille tõttu kõik sinust eemale hoiavad. Töö. Kui su praegune töökoht ei vasta sinu soovidele, siis otsi midagi muud. Kõik on võimalik sellele, kes usub iseendasse. Tervis. Sul on raske rahulikuks jääda, sa muretsed liiga palju kõige pärast, see aga ei tee su tervisele head. Raha. Head võimalused avanevad, julge ainult tegutseda.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum, kui sa tahad rahu


Kaalud

Armastus. Ära lase igavusel ja rutiinil end teie suhtesse sisse seada. Töö. Sul on raske leppida sellega, et iga päev pead sa tegema samu asju. Sa tahad suuremaid väljakutseid. Tervis. Ole ettevaatlik, sest liigne suhkur ei ole tervisele kasulik. Raha. Koosta eelarve ja pane tulud ning kulud iga päev kirja.

Väike nõuanne: ole sihikindlam ja ära muuda kogu aeg meelt


Skorpion

Armastus. Kõik on halvasti: liiga palju arusaamatusi ja lahkhelisid on tekkinud. Töö. Ka töö juures on õhk äikest täis, hoia oma keelt rohkem hammaste taga, et mitte olukorda hullemaks muuta. Tervis. Sa vajad tõesti puhkust. Raha. Õpi vigadest.

Väike nõuanne: ära võta endale rohkem kohustusi, kui sa täita suudad.

 

 


Ambur

Armastus. Sa ei taha anda aru oma tegemistest ja käikudest. Töö. Täna sa ilmselt ei saa selliseid tulemusi nagu oleksid oodanud. Tervis. Ära kurna oma organismi ära kõikide liialdustega. Raha. Kui sa piiraksid oma kulusid, ei peaks sa nii palju muretsema. 

Väike nõuanne: ära lase ennast teistest nii palju mõjutada


Kaljukits

Armastus. Sa oled õnnelik, sul on kõik, mida sa vajad. Töö. Töökaaslased teevad sulle etteheiteid. Tervis. Hoia rohkem oma tervist praegusel perioodil. Raha. Võta midagi ette, et ära hoida halbu üllatusi. 

Väike nõuanne: hoidu solvavatest märkustest


Veevalaja

Armastus. Su praegune elu ei rahulda sind enam, võib-olla on aeg minna uusi silmapiire avastama? Töö. Ära ole nii emotsionaalne, eriti töö juures. Tervis. Millal sa viimati kõndimas käisid? Raha. Ära unusta, et sa ei pea kõike ostma. Õnn ei seisne rahas.

Väike nõuanne: hoia rohkem oma sõpru ja lähedasi


Kalad

Armastus. Viimane nädal oli suhteliselt rahulik, nüüd aga tekivad probleemid väikestest asjadest. Töö. Millised su enda mõtted on seoses su praeguse töökohaga? Tervis. Sa pead ruttu midagi tegema, mis aitaks sul oma stressi maandada. Raha. Su elus on olnud paremaid päevi.

Väike nõuanne: ära unusta olla parem iseenda ja teiste vastu.

Kommentaare ei ole