{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 9. jaanuar

Foto : unsplash / Evelin Horvath    Jäär Armastus. Tänas...

Foto : unsplash / Evelin Horvath

 

 Jäär

Armastus. Tänasest päevast muutub õhkkond paremaks ja isegi romantilisemaks. Töö. Sul on tunne, et ülemused ei ole rahul sinu tulemustega. Äkki katsud leida mingit võimalust, et sellest rääkida. Suhtlemine on ka töö juures kõige tähtsam. Tervis. Mingeid probleeme ei tohiks täna ette tulla. Raha. Kui sa oled suutnud natuke kokku hoida, siis on kõik hästi. Jätka samas vaimus, sest peatselt avanevad head võimalused investeerimiseks.

Väike nõuanne: tulevik on nende päralt, kes usuvad oma unistustesse

 

Sõnn

Armastus. Suhe elukaaslasega on praegusel ajal väga hea. Vallalised, te olete lihtsalt vastupandamatud. Töö. Sul on raske tegeleda oma tavapäraste töökohustustega, sa tunned lihtsalt igavust. Tervis. Liigu rohkem, sest liikumine on tervise ja ilu pant. Raha. Ava silmad, häid võimalusi on igal pool.

Väike nõuanne: Tegele oma asjadega ja ära sekku teiste probleemide lahendamisse

 

Kaksikud

Armastus. Kõik läheb hästi. Töö. Mõned erimeelsused kolleegidega võivad tekkida, seega hoia keelt rohkem hammaste taga. Tervis. Joo rohkem vett. Raha. Ole mõistlik ja hoia kokku, kui sa ei taha hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma päeva ära rikkuda

 

Vähk

Armastus. Sa oled oma eluga hetkel rahul ja lood ilusaid tulevikuplaane. Töö. Sa võid kindel olla, et just sinule usaldatakse üks tähtis projekt. Tervis. Katsu rohkem enda eest hoolitseda. Raha. Tähtis on, et alati oleks mingi tagavara.

Väike nõuanne: usu iseendasse ja kogu su elu muutub

 

 

Lõvi

Armastus. Paljudel teie seast on kõrvalsuhe tekkinud aga kas see ikka on nii hea mõte elada oma elu keeruliseks? Pane prioriteedid paika. Töö. Ära hakka tegema asju omal algatusel, täna pole selleks kõige õigem päev. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Võta vastavad meetmed kasutusele, mis aitaksid sul edaspidi kokkuhoidlikumalt elada.

Väike nõuanne: kasuta naeratust selleks, et lahendada probleeme ja vaikimist selleks, et neid ei tekiks

 

Neitsi

Armastus. Sa oled otsustanud luua endale ilusa elu. Töö. Sa tegeled mitme probleemiga samaaegselt ja suudad täna nii kõik ettevõetu lõpule viia. Tervis. Hea päev selleks, et muuta oma eluviise paremaks ja võtta vastu mõni hea otsus. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: elu on lihtne, ära muuda seda keeruliseks

 

Kaalud

Armastus. Juba varsti saad sa häid uudiseid kuulda! Töö. Planeedid mõjutavad tugevalt praegu su tööalast elu, üsna sündmusterohke päev on sind ees ootamas. Tervis. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Väike rahaingel külastab sind neil päevil!

Väike nõuanne: ära muutu nii nõudlikuks iseenda ja teiste vastu

 

Skorpion

Armastus. Sa oled kallimaga samal lainel ja see on väga hea. Töö. Katsu iga ootamatu olukorraga kiiresti kohaneda. Tervis. Praegusel ajal peaksid sa olema üsna heas vormis, kasuta seda ära ja tee rohkem sporti. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära ületa ookeane inimeste pärast, kes ei viitsi sinu pärast isegi üle lombi astuda

 

 


Ambur

Armastus. Armastus on praegu see, mis toob sulle hingerahu tagasi. Töö. Ole võimalikult diplomaatiline ja taktitundeline täna, ära tõsta häält ja jää igas olukorras viisakaks. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, katsu siiski rohkem magada ja ära jää õhtuti liiga kauaks telekat vaatama. Raha. Tõenäoliselt oled sa ise ka aru saanud, et targem on kokku hoida.

Väike nõuanne: selleks, et olla õnnelik, eemaldu kõikidest, kes sulle valetavad, sind alandavad, kes sind ei austa ja kes sinu headust ära kasutavad.


Kaljukits


Armastus. Leidke aega, et südamest südamesse rääkida. Töö. Ära riku oma häid võimalusi ära! Tervis. Sul ei ole vaja muretseda täna. Aga katsu siiski hoida oma tervist. Raha. Praegu ei ole kõige õigem aeg suurte kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: austa iseennast rohkem ja ära katsu kõigile muljet avaldada


Veevalaja

Armastus. Sul on suured unistused. Töö. Liiga palju erimeelsusi ja lahkhelisid on hetkel, katsu hoida end tagasi ja ära muuda olukorda halvemaks. Tervis. Kõik väikesed terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Halbu uudiseid ei tohiks tulla aga lotoga sa ilmselt ka ei võida.

Väike nõuanne: ära kunagi räägi oma elust inimesele, kellele meeldib kuulujutte levitada



Kalad


Armastus. Praegu peaks su koduseinte vahel valitsema õnn ja rahulolu. Töö. Mõned ootamatud probleemid võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Sa oled hetkel heas vormis. Raha. Eelarve koostamine aitaks sul paremini majandada oma rahaasju.

Väike nõuanne: õpi hindama ka väikeseid asju oma elus


Kommentaare ei ole