{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 23. jaanuar

Foto : unsplash / Annie Spratt    Jäär Armastus. Tä...

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

 Jäär

Armastus. Täna on õhus armastust ja romantikat ja seega on meeldejäävad ja unustamatud hetked garanteeritud. Töö. Ole ettevaatlikum, sest mõned erimeelsused ja lahkarvamised kolleegidega võivad tekkida. Tervis.Sa kannatad liiga suure närvipinge all, mis võib tuua kaasa uneprobleeme. Katsu rohkem liikuda, see aitab stressi maandada. Raha. Muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind eesmärkidele lähemale

 

Sõnn

Armastus. Täna hõljub sinu ümber mingi salapärane aura, mis muudab sind veelgi atraktiivsemaks. Töö. Katsu vahemaad hoida ühe teatud töökaaslasega, kelle käitumine on rohkem, kui kahtlane. Tervis. Ära muretse nii palju. Raha. Kuluta oma raha ainult vajalikele ostudele. 

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel

 

Kaksikud

Armastus. Sa ei ole kindel enam selles, mida sa tahad ja sellepärast hoiad sa kõik võimalused lahti. Töö. Ole tähelepanelik ja ära lase kõrvust mööda seda, mida sinust räägitakse. Tervis. Vaimne väsimus annab endast tunda. Katsu rohkem puhata. Raha. Sul on nii suured plaanid.

Väike nõuanne: ole see inimene, kellega sa tahaksid kohtuda

 

Vähk

Armastus. Kõik on võimalik aga tingimusel, et sa ise oled julge ja ettevõtlik. Töö. Ära ole liiga hajameelne. Tervis. Kui sa magad halvasti, siis katsu mediteerida või teha tervisesporti. Raha. Ole kokkuhoidlikum. 

Väike nõuanne: sina oled oma elu kunstnik, ära anna oma pintslit teiste kätte

 

 

Lõvi

Armastus. Tänu planeetide seisule oled sa täna palju rahulikum ja muretum. Töö. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida aga hoidu liigsest hädaldamisest, mis võib kõik ilusa ära rikkuda. Tervis. Sa oled väsinud, ära unusta vett juua ja puhata rohkem. Raha. Mõtle alati enne, kui sa midagi ostad.

Väike nõuanne:  tulevik on nende päralt, kes usuvad oma unistustesse


Neitsi

Armastus. Muuda ise oma elu romantilisemaks. Töö. Sa oled palju vaeva näinud ja selle eest ootab sind eest vääritud tasu. Tervis. Tavaliselt oled sa üsna heas vormis, täna aga tunned suuremat väsimust. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära torma nii palju. 

Väike nõuanne: selle asemel, et mõtelda kogu aeg oma probleemidele ja muredele, katsu näha rohkem head, kui halba


Kaalud

Armastus. Kõik läheb hästi! Töö. Täiesti tavaline tööpäev. Tervis. Ole mõõdukas ja ära söö liiga palju. Kuula rohkem oma keha. Raha. Head sõnumid ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: naerata rohkem ja muuda teiste päev ilusamaks


Skorpion

Armastus. Võta asju rahulikult ja ära ärritu pisiasjade pärast. Töö. Sa oled hakanud liiga kõrgelt hindama mõningaid töökaaslasi. Tervis. Liigu rohkem. Raha. Ära riku oma eelarvet ära.

Väike nõuanne: muuda oma mõtteid

 


Ambur

Armastus. Praegu peaksid sa oma eluga rahul olema. Töö. Sa tunned igavust ja tahad end proovile panna. Tervis. Kerge väsimus vaevab sind, sa tahad rohkem üksi olla. Raha. Ära kuluta. 

Väike nõuanne: kõik saab alguse peast


Kaljukits

Armastus. Sa tead kuidas luua harmoonilist õhkkonda kodus. Töö. Tänu oma heale analüüsivõimele, suudad sa lahendada ühe suure probleemi täna. Tervis. Kui uneprobleemid sind vaevavad, siis katsu vähem süüa õhtuti. Raha. Parem, kui sa sellel kuul liiga palju ei kuluta.

Väike nõuanne: ära unusta neid, kes kirjutavad sulle ja tunnevad huvi, kuidas sul läheb


Veevalaja

Armastus. Mis me ikka keerutame: sa oled armunud. Töö. Väga head väljavaated avanevad, ära riku kõike ilusat ära oma halva tujuga. Tervis. Vaata vähem telekat, see ei tee su vaimsele tervisele head. Raha. Rahaasjad hakkavad vaikselt paranema.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma probleeme lahendada


Kalad

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole hetkel just kõige parem. Töö. Sul on liiga suur töökoormus. Tervis. Ka tervis pole täna just kõige parem, kui sul on raskusi magamisega, siis söö õhtul rohkem aedvilju. Raha. Katsu organiseerida oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: muuda oma päev ilusaks

Kommentaare ei ole