{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas muuta ainevahetust kiiremaks ja kaotada kiiremini kaalu?

Foto : unsplash / Farhad Ibrahimzade    Ãœleliigsetest kilode...

Foto : unsplash / Farhad Ibrahimzade

 

 Ãœleliigsetest kilodest vabanemiseks on oma ainevahetuse turgutamine väga vajalik. 

Ainevahetus ehk metabolism on see, mis aitab meil ellu jääda, tagades samal ajal kõik elulised funktsioonid: hingamine, südame tuksed, aju funktsioneerimine ja loomulikult seedimine. Iga inimese ainevahetus on erinev ja see selgitabki, miks mõned inimesed võivad süüa kõike, ilma seejuures paksuks minemata, teised aga võtavad peale 1 saiakese söömist 2 kilo juurde. Selleks, et kaalu kaotada, on vaja ainevahetust kiiremaks muuta. 

 

 

Ja selle jaoks, et aeglast ainevahetust natuke turgutada, on vaja süüa rohkem taimset ja loomset valku. Samal ajal tuleks oluliselt piirata või üldse loobuda halbade rasvade tarbimist ja süüa neid toite, mis sisaldavad häid rasvhappeid ehk siis avokaado, pähklid ja seemned, banaan... Samuti on soovitatav juua kofeiini sisaldavaid jooke: kohv, tee, matcha tee... Ja ülejäänud ajal, tuleb juua palju vett (vähemalt 3 liitrit päevas). 

Ja mis puutub liikumisse, siis nii kummaline, kui see ka ei tundu aga sa pead hakkama rohkem jõuharjutusi erinevatele lihasgruppidele tegema. Aga ära üle ka pinguta ja jäta kehale aega puhkamiseks.

Kommentaare ei ole