{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 20. jaanuar

  Foto : unsplash / Priscilla Du Preez Jäär Armastu...

 

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

Jäär

Armastus.Vaadates praegust planeetide seisu, võib täna tekkida tüli väikeste asjade pärast. Töö. Sa leiad häid ideid, mis aitavad sul oma seljatagust kindlustada. Tervis. Sa oled praegusel ajal väga heas vormis. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ära võta elu liiga tõsiselt. 

 

Sõnn

Armastus. Ära mängi jaanalindu ja leia oma suhteprobleemidele lahendus. Töö. Täna saad sa häid uudiseid kuulda. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Su elus on olnud paremaid päevi.

Väike nõuanne: naerata ja elu naeratab vastu

 

Kaksikud

Armastus. Sa pead ise midagi ära tegema, et tuua oma suhtesse põnevust. Töö. Hea edu saadab sind su ettevõtmistes. Tervis. Tervis hakkab paranema. Raha. Oota veel natuke enne, kui hakkad kulutama. 

Väike nõuanne: võta aega maha ja naudi käesolevat päeva

 

Vähk

Armastus. Ära ole nii ohvrimeelne ja mõtle mõnikord ka iseenda peale. Töö. Ole tähelepanelikum ja katsu rohkem keskenduda oma töökohustuste täitmisele. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida aga kui sa ei muretse, siis leiad sa ka lahendused. 

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult

 

 

 

Lõvi

Armastus. Sa oled valmis südameid võitma. Katsu kõigepealt võita tagasi oma elukaaslase süda. Töö. Sa oled ettevõtlik ja enesekindel. Tervis. Ära unusta iga päev natuke liikuda. See aitab peas korda luua ning parandab tervist. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: ole sihikindlam oma plaanides

 

Neitsi

Armastus. Kõik oleks palju lihtsam, kui su ootused ei oleks nii suured. Töö. Planeedid toetavad sind su ettevõtmistes. Tervis. Ära unusta iga päev pool tundi kõndida, võimaluse korral looduses, see parandab enesetunnet ning paneb vere kiiremini käima. Raha. Tänane päev ei tohiks muutuseid kaasa tuua.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest

 

Kaalud

Armastus. Su süda tunneb igavust. Mõtle rohkem iseenda peale. Töö. Lõpuks ometi kuuled sa häid uudiseid, mida sa nii kaua ootasid. Tervis. Sa oled optimistlik ja heas vormis: kõik läheb hästi. Raha. Hoia silmad ja kõrvad lahti, võib-olla kuuled sa midagi, mis aitab sul ka oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära unusta rohkem puhata

 

Skorpion

Armastus. Sa tead, mida teha, et muuta oma suhet paremaks. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja sul on palju häid ideid. Tervis. Masendus, mis sind viimasel ajal kimbutanud on, hakkab üle minema. Raha. Aeg on olla kokkuhoidlikum. 

Väike nõuanne: ole julgem

 

 

 

Ambur

Armastus. Sa igatsed hingesõbra järele. Töö. Ole kannatlikum täna ja ära kipu vaidlema. Tervis. Kõik läheb hästi, sa oled heas vormis. Raha. Üks väike rahaingel külastab sind varsti. 

Väike nõuanne: austa ka iseendale antud lubadus

 

Kaljukits

Armastus. Sa oled liiga hõivatud viimasel ajal ja jätnud oma elukaaslase täiesti unarusse. Katsu järele uurida, kuidas tema ennast tunneb. Töö. Kõik läheb palju paremini, kui sa oleksid oodanud. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Kõik su probleemid peaksid lahenema. 

Väike nõuanne: mõtle täna ainult häid mõtteid

 

Veevalaja

Armastus. Katsu ka teise inimese soovidega arvestada ja ära võta kõiki otsuseid üksi vastu. Töö. Sa tead, keda sa usaldada võid ja keda mitte. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: unista suuremalt

 

Kalad

Armastus. Leia rohkem aega oma kallima jaoks. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Lõpuks ometi saad sa häid uudiseid sellest vallast.

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik iseenda vastu

Kommentaare ei ole