{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: kolmapäev, 26. jaanuar

Foto : unsplash / Davies Designs Studio    Jäär Arm...

Foto : unsplash / Davies Designs Studio

 

 Jäär

Armastus. Head uudised tulevad palju varem, kui sa oodatagi oskad! Töö. Sul on väga head ideed, ära hoia neid enese teada vaid räägi ka teistele. Tervis. Muretsemiseks pole vähimatki põhjust. Raha. Ole tark ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära lase teiste rumalusel oma elu ära rikkuda

Õnnenumber : 569

 

Sõnn

Armastus. Hea õnn saadab sind täna, ära maga seda võimalust maha ja muuda ise oma elu paremaks. Töö. Katsu jääda kannatlikuks igas olukorras, isegi, kui sul on raske välja taluda ülemuste autoritaarsust, kui sa ei ole rahul oma töötingimustega ja kui sul on väike tegevusampluaa. Tervis. Jõudu ja jaksu peaks sul olema rohkem, kui vaja. Raha. Ära ehita õhulosse. 

Väike nõuanne: ära kaota lootust

Õnnenumber : 938


Kaksikud

Armastus. Su paarisuhe peaks praegusel perioodil olema väga harmooniline. Töö. Lõpuks ometi muutud sa taas enesekindlamaks ja hakkad olukorda paremini kontrollima. Tervis. Tee rohkem sporti. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema. 

Väike nõuanne: ütle endale, et kõikidele probleemidele leidub lahendus

Õnnenumber : 678


Vähk

Armastus. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Töö. Üsna hea päev on sind ees ootamas, Jupiteri aspekt on praegu väga soodne sinu jaoks. Tervis. Ole mõõdukam ja ära söö liiga palju. Raha. Planeetide seis on hetkel üsna neutraalne aga sa võid leida häid võimalusi raha paigutamiseks. 

Väike nõuanne: vaata, et sa ei tee kogemata haiget oma sõnadega mõnele lähedasele inimesele täna

Õnnenumber : 415

 

 


Lõvi

Armastus. Sa lõikad seda, mida sa oled külvanud täna. Töö. Kõik läheb isegi väga hästi. Tervis. Ära ole nii närviline, katsu leida võimalusi, mis aitavad sul oma pingeid maandada. Raha. Muretsemiseks ei ole põhjust aga katsu jääda kokkuhoidlikuks. 

Väike nõuanne: näita, et sa oled vastutustundlik ja otsustusvõimeline

Õnnenumber : 769

 

Neitsi

Armastus. Sul on soov panna uks enda järel kinni ja alustada kõike otsast peale. Töö. Sa tahad kõike ja kohe, nii sa aga ilmselt kaugele ei jõua. Tervis. Väsimus sind kimbutada ei tohiks, haigused ka mitte. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete

Õnnenumber : 482

 

Kaalud

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma väga häid uudiseid olenemata sellest, kas sa oled vallaline või juba kellegagi koos. Töö. Töökoormus on täna üsna suur, ära võta endale rohkem kohustusi, kui sa täita suudad. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Lotoga sa täna ilmselt ei võida.

Väike nõuanne: ära räägi liiga palju oma eraelust

Õnnenumber : 706

 

Skorpion

Armastus. Suur armastus, mis muudab kogu su elu, võib iga hetk kohale jõuda. Töö. Kõik ei lähe täna nii nagu sa oleksid seda soovinud, mitmed takistused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Tervis peaks sul olema üsna tugev. Raha. Mõned rahaga seotud probleemid valmistavad pettumust.

Väike nõuanne:  ära ole nii suurte eelarvamsutega kõigi ja kõikide suhtes

Õnnenumber : 671

 

 

 

Ambur

Armastus. Võib-olla on kodune õhkkond täna natuke pingeline, kõik sõltub suurel määral ka sellest, mis tujus sa ise oled. Töö. Sa oled motiveeritud ja ambitsioonikas, saad kõikidest takistustest üle. Tervis. Ära unusta rahustavat taimeteed juua ja võtta magneesiumit. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: kui sa tahad lahendada ühte keerulist probleemi, siis oota natuke, aeg toob sulle õige lahenduse

Õnnenumber: 431

 

Kaljukits

Armastus. Sa tahad tunda liblikaid kõhus ja kallima käsi oma kaela ümber. Töö. Täna pead sa kahekordselt vaeva nägema, et üldse midagi ära teha, headest kavatsustest üksi ei piisa. Tervis. Sa oled suurepärases vormis, valva ainult oma kehakaalu. Raha. Üks võimalus avaneb, mis aitab sul parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära räägi kõikidele oma plaanidest, kõik inimesed ei ole sinu vastu heatahtlikult häälestatud

Õnnenumber : 388

 

Veevalaja

Armastus. Armastuse ingel ise pilgutab sulle silma täna. Tal on sulle üllatusi varuks. Töö. Sa oled hakkamist täis. Ükski takistus ei hirmuta sind, sa oled võimeline suurteks tegudeks. Ülemustega võib eriarvamusi tekkida. Tervis. Sa oled hea tervise juures, kui mõni asi teebki meele mõrudaks, siis mine sporti tegema. Raha. Suuremaid muutusi ei tohiks täna tekkida. 

Väike nõuanne: muuda oma mõtlemist

Õnnenumber: 820

 

Kalad

Armastus. Sa tahad vaheldust oma ellu. Töö. Hea õnn kaitseb sind ikka veel. Üks ootamatu sündmus võib sulle avada uusi võimalusi. Tervis. Hoidu alkoholi tarbimisest. Kõige parem on juua vett. Raha. Sa otsid võimalusi, kuidas kiirelt oma rahalist seisu parandada. Ära räägi oma probleemidest teistele. 

Väike nõuanne: kontrolli alati seda, mida sulle räägitakse

Õnnenumber: 394

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 


Kommentaare ei ole