{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 12. jaanuar

  Foto : unsplash / Briana Tozour Jäär Armastus. Ka...

 

Foto : unsplash / Briana Tozour

Jäär

Armastus. Katsu säilitada rahu isegi, kui su elukaaslane suudab sind välja vihastada. See on kõik möödub ja ei ole seda väärt, et sa oma närve kulutad. Töö. Tavaline rahuline tööpäev on sind ootamas, ilma suuremate vahejuhtumiteta. Tervis. Väsimus ja stress hakkavad üle minema. Raha. Ole ettevaatlikum ja uuri võimalusi, kuidas kindlustada oma tulevikku. 

Väike nõuanne: sa ei pea kõikidele muljet avaldama

 

Sõnn

Armastus. Sa võid kohtuda õige inimesega valel ajal, seda nimetatakse keelatud armastuseks. Töö. Oota paremaid päevi ja kannata täna kõik välja. Tervis. Tervis ei tohiks sulle täna muret valmistada ja seda parem. Raha. Pane edaspidi kõik oma sissetulekud ja väljaminekud kirja.

Väike nõuanne: loe raamatuid

 

Kaksikud

Armastus. Uus aeg on algamas sinu armuelus. Sind ootavad ees muutused selles valdkonnas. Töö. Ole valmis ootamatute olukordadega kiiresti kohanema. Tervis. Katsu midagi ette võtta, mis aitaks sul stressi maandada. Raha. Kui sa otsid vahendeid, siis sa leiad võimalusi. 

Väike nõuanne: ära tegele teiste asjadega ja ela oma elu

 

Vähk

Armastus. Õpi teisi inimesi ära kuulama ja pea meeles, et sinu sõna ei pea alati viimaseks jääma. Töö. Sa otsid uusi väljakutseid. Tervis. Väga hea periood selleks, et muuta oma eluviise tervislikumaks. Raha. Ära ehita õhulosse.

Väike nõuanne: on sul selle aasta eesmärgid paigas? 

 

 

Lõvi

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa oled teinud õige valiku. Töö. Kõik läheb palju paremini, kui sa oleksid seda oodanud. Tervis. Muuda oma toitumist paremaks, mõtle häid mõtteid ja su tervis on sulle selle eest tänulik. Raha. Säästuprogramm.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind su eesmärkidele lähemale

 

Neitsi

Armastus. Sul on tunne, et sa jäädki ootama sellist inimest, kes mõistaks sinu tundeid ja vajadusi. Töö. Ole mõistvam teiste inimeste vastu, kaasa arvatud oma kolleegide suhtes. Tervis. Praegu ei tohiks tervis sulle muret valmistada, katsu siiski paremini ja tervislikumalt toituda. Raha. Tundub, nagu libiseks raha sõrmede vahelt. 

Väike nõuanne: ära muretse nii palju

 

Kaalud

Armastus. Sa ei lepi enam keskpärasusega. Töö. Sa oled õigel teel, jätka samamoodi ja tasu su töö eest ei ole enam kaugel. Tervis. Katsu paremini toituda, nii kaovad terviseprobleemid ja väsimus. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära lase teiste kriitikal oma päeva rikkuda

 

Skorpion

Armastus. Sa näed oma elukaaslast täna uues valguses. Töö. Sa igatsed muutuste järele. Räägi ülemustega. Tervis. Sa oled heas vormis, ära kurna ennast siiski ära. Raha. Sul on liiga suured väljaminekud. 

Väike nõuanne: vaata, mida sa räägid ja kellele sa räägid

 

 

Ambur

Armastus. Sul on muidki probleeme ja sa ei mõtle eriti hetkel armastuse peale. Töö. Sind peetakse silmas. Tervis. Sa oled väsinud ja peaksid võtma aega selleks, et puhata. Raha. Hoidu üleliigsetest kulutustest. Märgi kõik tulud ja kulud üles.

Väike nõuanne: ära veeda oma aega nendega, kes raiskavad su väärtuslikku aega

 

Kaljukits

Armastus. Sa otsid intellektuaalset ühendust oma teisepoolega. Töö. Tavaline päev on sind ees ootamas. Tervis. Kõik läheb hästi, su enesetunne on praegu üsna hea. Raha. Investeeri tulevikku. 

Väike nõuanne: ära muretse nii palju homse päeva pärast

 

Veevalaja

Armastus. Ära otsi meelelahutust oma ellu. Töö. Tavaline ja rahulik tööpäev ilma suuremate vahejuhtumiteta. Tervis. Söö vähem ja rohkem rohelisi köögivilju. Raha. Ole edaspidi hoolikam, ära osta seda, mida sa tegelikult ei vaja.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu aus

 

Kalad

Armastus. Täna võib tekkida põhjus armukadeduseks. Töö. Mitte midagi uut. Kõik läheb nii nagu tavaliselt. Tervis. Ära söö liiga palju punast liha, söö rohkem aedvilju. Raha. Ära kuluta seda, mida sul ei ole.

Väike nõuanne: loe raamatuid, mis aitavad sul muuta oma elu paremaks

Kommentaare ei ole