{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Donna G

 

 Armastus

Paaridele : praegune periood on väga hea ja toob sulle kaasa häid üllatusi. Need paarid, kes juba pikemat aega koos on, võivad leida taas üles läheduse ja kire, nagu alguse aastatel. Ja need paarid, kelle suhe on mõranemas, leiavad lahenduse oma probleemidele.

Vallalised : põhimõtteliselt kaitseb armastuse ingel ise sind sellel nädalal. Ja selle tõttu võib üks otsustav kohtumine just sellel nädalal aset leida. 

 

Raha

Ole ettevaatlik oma rahaasjadega ümber käies, eriti juhul, kui sul tuleb suurte summadega tegemist teha. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, võivad sind ees oodata halvad üllatused.

 

 

Tervis

Pluuto mõjutab sinu tervise sektorit, selle planeedi mõju on aga nagu kahe teraga mõõk. Tõenäoliselt pead sa natuke tempot sellepärast maha võtma ja mitte ülehindama oma võimeid. Planeetide nõu on väga kummaline: sa võid süüa head ja paremat, rasvast ja magusat aga mitte 3 päeva järjest.

 

Töö

Üldiselt tagab töö sulle isiklikku rahulolu. Kui sa ei suuda võtta ühte olulist otsust vastu, mis puudutab sinu tööd ja tulevikku, siis küsi mõne lähedase nõu. 

 

Pere

Uraani praegune aspekt aitab sul muuta oma suhet lähedastega paremaks. Selle tõttu ei ole sul enam nii raske väljendada oma tõelisi tundeid ja kaovad ka omavahelised arusaamatused. 

Kommentaare ei ole