{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Armastus

Paaridele : sellel nädalal on õhus rõõmu ja õnne. Marsi tugeval mõjutusel oled sa tolerantsem ja mõistvam oma kaaslase vastu. Sa pingutad selle nimel, et ei tekiks pingeid ega arusaamatusi. Sellel nädalal peaks sinu kodukotuse all valitsema õnn ja rahulolu.

Vallalised : sa oled lati liiga kõrgele tõstnud ja selle tõttu ei pane tähelegi kõiki huvitavaid ja toredaid inimesi, sest nad ei ole sinu jaoks piisavalt head. Ole mõistlik ja ära ela unistustes! Katsu natuke tagasi ennast hoida ja ära ole nii nõudlik, siis saabub su ellu suur õnn, mida sa oled nii kaua oodanud.

 

Raha

Praegu on vaja sul väga kokkuhoidlikult ja säästlikult elama hakata ning organiseerida paremini oma rahaasju. Kui sa seda ei tee ja kulutad ikka veel nii nagu enne, siis ootavad sind ees suured probleemid.

 

 

Tervis

Tänu Veenusele ja Pluutole sinu tervise sektoris, ei tule sul puudu elurõõmust ega tugevast tervisest. Üldiselt peaksid sa olema terve nagu purikas. Aga ära unusta teha tervisesporti iga päev. 

 

Töö

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, pead sa ise tegutsema ja võtma otsuseid vastu, olema julge ning osav. Sa ei pea kedagi ära meelitama ja sinu veenmisoskus on nii hea, et sa saad oma tahtmise alati. Head võimalused avanevad sulle, tähtis on, et sa neid maha ei maga ja õigel ajal tegutsed.

 

Pere

Uraani praegune aspekt annab mõista, et kui sul on lapsi, siis valmistavad nad sulle sellel nädalal natuke muret. Võib-olla ei ole hinded nii head, kui vaja või tekivad mõned muud probleemid või siis on käitumine halb. 

 

 

Kommentaare ei ole