{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid iseloomuomadusi hinnatakse kõige rohkem kaaslase juures 2022. aastal?

  Foto : unsplash / Priscilla Du Preez Kas see aasta tuleb a...

 

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

Kas see aasta tuleb armastuse aasta? Seda ei oska me veel ette öelda. Igatahes on mitmed vallalised inimesed otsustanud teha kõik, et kohtuda selle õige inimesega just sellel aastal. Aga see õige inimene peab vastama ka täpsetele kriteeriumitele ja selles suhtes on vallalised väga nõudlikuks läinud ega taha sugugi leppida vähemaga. Ja nagu selgub erinevate uuringute järgi, kattuvad vallaliste ootused mitmes punktis. 

 

Milliseid iseloomuomadusi hinnatakse siis kõige rohkem sellel aastal? 

Esimene on hea suhtlemisoskus. Jah, kõik teavad, et suhtlemine on iga suhte alus ja selle tõttu saavad alguse paljud suhteprobleemid. Ja just selle tõttu ei taha vallalised enam ette kujutada oma elu sellise inimese kõrval, kes ei pinguta sugugi selleks, et rääkida, mõtteid vahetada või lihtsalt lobiseda.

 

 

Teine tähtis kriteerium on headus ja sõbralikkus. Halbade kangelaskujude aeg on möödas, vallalised otsivad enda kõrvale hea südamega inimest, kes on tore ja armas. Aitab küll halbadest suhetest, 2022. aastal otsitakse armastust ja hoolitsust sellelt inimeselt, kes teisi austab. 

Ka hea huumorimeel on külgetõmbav. Ja kas pole nii, et pole midagi meeldivamat inimesest, kes teab, kuidas tuua su huultele naeratust ja kellega saab iga päev koos naerda. Kahjuks kõik seda ei oska.

Samuti otsivad vallalised enda kõrvale kaaslast, kes oleks tähelepanelik ja hooliv

Ja loomulikult ei saa üle ega ümber truudusest. Ilmselt ei otsigi keegi enda kõrvale inimest, kes näitaks välja hoolimatust ja lisaks oleks truudusetu. 

Seega, kui sellel aastal su kaaslane ei vasta nendele kriteeriumitele, jäta ta sinnapaika ja otsi uus.

 


Kommentaare ei ole