{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Rainer Bleek

Armastus

Paaridele : praegune periood on eriti soodne noorte ja vähem noorte armunute jaoks. Sul avaneb võimalus muuta oma suhet, mis sind liidab kaaslasega veelgi lähedasemaks ja paremaks või siis leida võimaluse vahendi, mis aitab teil rohkem oma kooselu nautida.

Vallalised : parem oleks, kui sa võtaksid oma armusuhteid natukenegi tõsisemalt. Kõik suhted vastassooga ei tohiks olla lihtsalt juhuse valikud. Eriti intiimsed suhted! Siis pole ju imeks panna, et sa kohe ära tüdined ühest inimesest ja lähed järgmist otsima. 

 

Raha

Praegusel perioodil ole äärmiselt ettevaatlik kõiges, mis on seoses rahaga. Ära kuula teiste nõuandeid! Vastasel korral võid sa suuri summasid kaotada.

 

 

Tervis

Neptuun ja Saturn hoolitsevad sinu tervise eest aga see pole just kõige parem planeetide paar, mis tagaks sulle hea tervise sellel nädalal. Midagi tõsist sind õnneks ei ohusta, sa võid lihtsalt tunda suuremat väsimust, kui tavaliselt. Kui sa puhkad piisavalt ja ei kurna ennast ära, oled optimistlikum ja mõtled rõõmsaid mõtteid, siis läheb kõik hästi.

 

Töö

Marss tõukab sind julgetele tegudele. Kasuta seda perioodi ära selleks, et kindlustada endale seljatagust. Teisest küljest hoolitse oma suhete eest ülemustega, sest see tuleb sulle ainult kasuks. Anna endast parim sellel nädalal kõiges, nii pälvid sa ülemuste heakskiidu ja toetuse.

 

Pere

Saturni nõuanne: hoia häid suhteid ka eakate sugulastega. Katsu ikka võimaluse korral huvi tunda nende käekäigu kohta. Loomulikult võivad inimesed olla erinevad ja vahest väsitavad, katsu siiski olla mõistvam.

Kommentaare ei ole