{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Armastus

Paarid : tavaliselt pole sul midagi oma elukaaslase vastu ja sa hindad isegi teda. Sellel nädalal aga näed sa temas ainult vigu. Katsu siiski muuta oma mõtlemist ja hoia rohkem keelt hammaste taga, nii hoiad sa halvema ära.

Vallalised : sa elad veendumuses, et ühel ilusal hetkel läbi mingi ime sinu suurimad unistused täituvad. Ja tõenäoliselt see nii lähebki aga seda suurel määral tänu Veenuse ja Marsi sekkumisele. Sellel nädalal lausa võib alguse saada üks väga ilus armastuslugu!

 

Raha

Praegune Neptuuni aspekt muudab sind priiskavamaks. Hoidu siiski suurematest kulutustest ja katsu kuu lõpuni oma eelarvest kinni pidada.

 

Tervis

Marss tagab sulle sellel nädalal tugeva elujõu ja selle tõttu peaksid sa olema väga heas vormis. Seda öeldes tuleb siiski meeles pidada, et tähtis on ikkagi, et sa ka ise omalt poolt kaasa aitad, ei unusta sporti teha ja liikuda võimalikult palju ja regulaarselt. Sinu lihased ei ole kõige paremas vormis hetkel, katsu teha jõuharjutusi, see tuleb sulle kasuks. Sunni ennast, kui muu ei aita.

 

 

Töö

Sa oled õigel teel ja sa tead, et au ja kuulsus ei ole enam kaugel. Aga hoia madalat profiili, isegi, kui edu sind igal sammul saadab. Vaata, et võim sulle pähe ei hakkaks, vastasel korral võid sa korda saata korvamatuid eksimusi. 

 

Pere

Sellel nädalal on sinu prioriteediks pere ja eriti lapsed. Sa ei hoia kokku oma aega ega pingutusi selleks, et su lähedastel oleks hea. Sa julgustad neid õpinguid jätkama ja osaled kõikides nende tegemistes. Sa oled tubli! 

 

Nädala vanasõna: "Kes tahab midagi teha, leiab alati võimaluse; kes ei taha midagi teha, leiab vabanduse" 

Kommentaare ei ole