{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: See, mida sa esimesena näed, võib sinu kohta palju rääkida

  Vastates selle testi küsimustele, võid sa enda kohta huvitavaid asju teada saada, võib-olla isegi neid asju, mida sa enne ei teadnu...

 


Vastates selle testi küsimustele, võid sa enda kohta huvitavaid asju teada saada, võib-olla isegi neid asju, mida sa enne ei teadnud.

Kõikidel inimestel on peidetud iseloomujooni, mis on varjul kõige sügavamas alateadvuses.

Testi tegemine on lihtne - sa pead vaatama pilti ja panema tähele seda, mida sa esimesena pildil näed.




Kui sa nägid esimesena kuud taevas

Sa oled suure kujutlusvõimega ja kunstkalduvusega. Sulle meeldib olla tähelepanu keskmes. Sinu tulek paneb särama kõik ruumid. Teistele meeldib su elurõõm ja energia.

Mõnikord on ka sinu elutaevas pilvine, sest su kujutlusvõime läheb tihti liiga kaugele. Sul on omad unistused ja püüdlused ning sa oled kindlalt otsustanud jõuda tähtedeni.



Kui sa nägid esimesena inimest künka peal

Sa oled väga tundlik teiste emotsioonide suhtes ja sul on oskus näha asju teiste vaatenurgast. Sa oled väga kaastundlik ja sa tead, kui keegi kannatama peaks.

Sa oled usaldusväärne inimene, sa ei taha kellelegi halba ja su soov on aidata kõiki inimesi. Mõnikord aga tunned sa selle tõttu, et seda on sinu jaoks liiga palju ja sa ei suuda enam olukorrast väljuda ilma ise kannatamata.

Teistel puhkudel aga paned sa teiste peale liiga palju lootusi ent mitte keegi ei suuda kunagi vastata sinu liiga kõrgetele ootustele.



Kui sa nägid puuokstesse põimutud inimesenägu

Sa eelistad olla üksi, et kasutada targalt oma analüütilist külge. Sa ei heida seejuures teisi kõrvale aga sa leiad teatud hingerahu tagasi siis, kui oled üksi ja suudad oma mõtetes korra luua.

Sul on suured unistused ja sa muutud loominguliseks alles siis, kui oled üksi.

Sinu pidev mõtlemine ja vaidlused iseendaga on muutnud sinu iseloomu tugevaks ja paindumatuks. Parim asi selle kõige juures on see, et kui peaks tekkima mingi kiire probleem, siis tead sina alati täpselt, kuidas toimida, sest sa oled juba enne sellele mõtelnud.


Kommentaare ei ole