{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, kellel on kõik šansid, et 2022. aastal rikkaks saada

  Foto : unsplash / Tim Zänkert  Iga aasta toob oma osa õnne...

 

Foto : unsplash / Tim Zänkert

 Iga aasta toob oma osa õnne ja edu kaasa. 2022. aasta toob kaasa rahalist õnne vähemalt kolmele astroloogilisele märgile, vaata järgi, kas sinu tähemärk on ka nende seas.

Tavaliselt tunneme me uue aasta saabudes rohkem huvi selle vastu, mida see aasta kaasa toob suhete ja armastuse koha pealt aga samuti oleks huvitav teada, milliseks kujunevad rahaasjad uuel aastal. Selgub, et hea edu selles valdkonnas saadab kolme sodiaagimärki. 

 

Veevalaja

Uus aasta tuleb sinu jaoks nagu pusle, mille kokku panemine aitab sul luua täiesti uue olukorra, sellise, mis vastab rohkem sinu ootustele ja soovidele. 2022. aasta saab sinu jaoks tööalases elus olema sündmusterohke aasta, sellel aastal peaksid kõikide märkide järgi su sissetulekud mitmekordistuma. Sa oled uuendusliku maailmavaatega ja sulle meeldib uusi projekte käiku lasta. Ja kõik su plaanid õnnestuvad sellel aastal ning toovad sulle suurt edu kaasa. Sellel aastal hakatakse sind vaatama hoopis teise pilguga, eriti töö juures, kus sul avaneb palju häid võimalusi. Sa leiad vahendeid, mille abil oma majanduslikku olukorda parandada ning muuta oma elu paremaks. Ka su ühiskondlik elu muutub paremaks, suhted teistega osutuvad kasulikuks mitmeski valdkonnas. 

Sa oled alati enda eluga hakkama saanud, sel aastal aga õnnestub sinu käes kõik. Väga head ideed tekivad sul 30. aprilli ja 23. mai vahel ning 14. juuni ja 5. juuli vahel. Ära unusta neid kohe ellu rakendada, sest sa võid nende pealt suurt kasu teenida. Ole julge sellel aastal, see on kõige parem võimalus, kuidas paremini teenida. 

 

 

Kalad

Tavaliselt on sul raske otsuseid langetada, 2022. aastal muutud sa aga otsusekindlaks ning tänu sellele on sind ees ootamas suur edu. Sellel aastal jõuad sa tippu. Lõpuks ometi avaneb sul võimalus tiivad välja sirutada ning viia oma unistused ellu. Kõik plaanid hakkavad liikuma just selles suunad, nagu sa tahad, sellepärast on tähtis, et sa sihid kõrgele ja näed kaugele. 1. jaanuarist kuni 10. maini avab sulle õnne toov planeet Jupiter kõik võimalused, et sa saaksid oma sissetulekuid suurendada ja karjääri teha. Ja kui Kalad ja Sõnn kohtuvad, siis viivad nad üheskoos ellu ka kõige suuremad unistused ja plaanid. 12. aprilli ringis leiab see kohtumine aset ja üks inimene hakkab isiklikult hoolitsema selle eest, et sa teeniksid edaspidi paremat palka. 

 Tänu Veenusele Kaljukitses kuni 6. märtsini avaneb sul võimalus paigutada oma raha nii, et see sulle juba varsti mitmekordselt hakkab sisse tooma. Sa hakkad paremini väärtustama oma oskusi ning teadmisi ja julged küsida suuremat palka. 2022. aastal pakutakse sulle vastutusrikkamat ametiposti. 2022. aastal ootab sind ees majanduslikult väga hea aasta. Merkuur Sõnni märgis 24. maist kuni 13. juunini aitab su sissetulekuid kasvatada. Tänu Jupiterile tehakse sulle aga oktoobri lõpus kulda väärt pakkumine.

 

 

Neitsi

Veenus, mis tiirleb Kaljukitse ümber, toob Neitsile õnne 1. jaanuarist kuni 6. märtsini. Üldiselt ettevaatliku loomusega Neitsi ei pea sellel aastal muretsema oma rahaasjade pärast, sest 2022. aasta tuleb tema jaoks üle ootuste hea. Planeedid on tema kõrval ja toetavad ta ettevõtmisi. Raha ei pea Neitsi sellel aastal lugema. Neitsil avaneb võimalus karjääri teha, häid võimalusi tekib terve aasta jooksul. Marss annab talle vajalikku julgust ja kannatlikkust, et oma plaanid ellu viia. Võib-olla süüdistatakse teda selles, et ta on liiga kangekaelne ja paindumatu, aga ta jääb oma tahtmisele kindlaks ja viib oma eesmärgid ellu. Ja see tuleb talle kasuks. Ning hea edu saadab teda. 2022. aastal ei huvita teda teiste arvamus ja kriitika. Ta peaks saama suurema rahasumma juba enne maikuu lõppu ning ta majanduslik seis peaks tänu sellele märkimisväärselt paranema. Neitsi suudab sellel aastal kindlustada materiaalselt oma pere ning ei pea enam muretsema raha pärast. 2022. aastal on tal väga head väljavaated. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 

Kommentaare ei ole