{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna on taevas päikesevarjutus ja noorkuu Amburis

  Foto : unsplash  / Aaron Burden Tänane noorkuu toob kõikidele lootust kaasa. See aasta hakkabki läbi saama. Päevad on aina lühemad ja välj...

 

Foto : unsplash  / Aaron Burden

Tänane noorkuu toob kõikidele lootust kaasa.

See aasta hakkabki läbi saama. Päevad on aina lühemad ja väljas läheb vara pimedaks. Õhus on tunda eesolevate pühade hõngu. Täna on kõige parem päev selleks, et imetleda küünlavalgust ning soojendada oma südant mälestustega, mis teevad meele rõõmsaks. 

Praegu on käimas Amburite valitsusaeg. Ambur loob pühademeeleolu sellesse külma ja pimedasse aega, mis on nagu valgusekiir keset pimedust. Ambur on optimistlik ja see kulub praegusel perioodil eriti ära. Ambur usub kaljukindalt, et kui päikest väljas ei ole, siis tuleb midagi teha, et oma elu rõõmsamaks muuta. 

Praegune aeg on ideaalne selleks, et vaadata mõnda head filmi, võtta magneesiumit ning süüa mandariine. Ka piparkoogid ja hõõgvein käivad asja juurde. 

Unusta kõik oma mured vähemalt tänaseks päevaks. Julge elada ja olla sina ise. Pane kirja kõik oma soovid ja unistused, peida paber seejärel silma eest ära ja vaata, kuidas imed toimuma hakkavad.

Kommentaare ei ole