{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 5. detsember

  Foto : unsplash / Elisa H Jäär Armastus. Tänu pla...

 

Foto : unsplash / Elisa H

Jäär

Armastus. Tänu planeetidele oled sa täna palju rahulikum ja armastusväärsem nii iseenda, kui ka teiste vastu ja see tuleb su suhetele ainult kasuks. Naudi seda aega. Töö. Sul on tunne, et su töö ei paku sulle enam pinget, sa igatsed millegi muu järele. Tervis. Uneprobleemid vaevavad sind viimasel ajal ja selle tõttu oled sa hajameelsem. Ära jää iga õhtu liiga kauaks telekat vaatama. Raha. Selles valdkonnas läheb kõik väga hästi.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära muretse nii palju tuleviku pärast.


Sõnn

Armastus. Täna usaldab kallim sulle midagi väga isiklikku, mis paneb sind teda veelgi rohkem hindama. Töö. Tavaline tööpäev ilma, et midagi erilist juhtuks. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks selles valdkonnas juhtuda. Raha. Väga hea õnn saadab sind rahaasjades praegu, mis aitab sul saavutada finantsalast vabadust, kui sa oled piisavalt tark ja kiire.

Väike nõuanne: õnn on see, kui sa oskad hinnata väikeseid asju elus.


Kaksikud

Armastus. Väga hea edu saadab sind kõiges, mis on seotud armastusega. Toredad kohtumised võivad täna aset leida, mis muudavad su elu täiesti. Töö. Sa oled enesekindlam ja kõik läheb hästi. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, tervisemured sind täna kimbutada ei tohiks. Raha. Ole tark ja ettenägelik. 

Väike nõuanne: ära võta endale rohkem kohustusi, sa vajad puhkust praegusel perioodil. 


Vähk

Armastus. Su tee ristub ühe tundmatu inimesega, kellega sul tekib kohe lähedane suhe. Nagu oleksite te kogu oma elu kõndinud teineteise poole. Töö. Praegused ajad on üsna pingelised ja sul on raske oma stressiga toime tulla. Katsu säilitada rahu igas olukorras. Raha. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma.

Väike nõuanne: valva oma sõnu, sest su sõnad võivad sulle kalliks maksma minna.

 

 


Lõvi

Armastus. Võiks öelda, et sul on palju õnne praegu. Töö. Ära tegutse liiga mõtlematult. Tervis. Isegi, kui sul ei ole palju vaba aega, siis katsu siiski enese eest rohkem hoolitseda ja teha sporti. Raha. Planeedid toetavad su rahaasju praegu. Täna peaksid sa saama ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat niisama.


Neitsi

Armastus. Üks kohtumine, mis muudab kogu su edaspidise elu, leiab neil päevil aset. Töö. Teistel on raske sinu mõttekäigust aru saada. Tervis. Hoolimata väsimusest ei tohiks tervis sulle muret valmistada. Raha. Sul on hetkel väga head väljavaated, mis võimaldavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: õnn on sinu enda sees.


Kaalud

Armastus. Kõik läheb hästi ja muretult. Töö. Ära ole nii suurte eelarvamustega ja katsu olla parem teiste vastu. Tervis. Sa oled heas vormis nii vaimselt, kui füüsiliselt. Raha. Ole ettevaatlikum kulutustega. 

Väike nõuanne: selle asemel, et kogu aeg mõtelda sellele, mis valesti on, mõtle sellele, mis on hästi.

 

Skorpion

Armastus. Suhe kallimaga on praegu väga hea. Töö. Sa oled rahul oma tööga ja sinu käes õnnestub kõik. Tervis. Hoia oma jõudu ja ära kurna ennast tööga ära. Raha. Sa oled ettenägelik ja see tuleb sulle kasuks. 

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

 

 

 

Ambur

Armastus. Sa ei hakka keerutama: sa ei lepi enam keskpäraste tunnetega ja tahad tõelist armastus või üldse mitte midagi. Töö. Ära võta osa kuulujuttude levitamisest ja jää erapooletuks. Tervis. Ära unusta palju liikuda. Raha. Viimase kuu raskused hakkavad kaduma ja sa võid suuremaid tulevikuplaane teha.

Väike nõuanne: ära lase sündmustel oma tuju rikkuda.

 

Kaljukits

Armastus. Kõik läheb hästi ja ilma suuremat muutusteta. Töö. Hoia oma suhteid töökaaslastega. Tervis. Hoia tervist rohkem ja ära söö liiga palju. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika.

 

Veevalaja

Armastus. Õhus on armastust. Töö. Töökaaslaste vahel võib minna arvete klaarimiseks. Tervis. Muuda oma eluviisi paremaks. Raha. Mitte ühtegi rahaprobleemi ei tohiks praegu tekkida.

Väike nõuanne: unusta kõik oma mured ja kartused ja mõtle ainult häid mõtteid.

 

Kalad

Armastus. Planeedid jäävad praegu neutraalseks. Töö. Mõned muutused võivad tekkida, katsu iga olukorraga võimalikult ruttu kohaneda. Tervis. Liigu rohkem, see on parem sinu tervisele. Raha. Väga hea õnn saadab sind rahaasjades. Unista suurelt.

Väike nõuanne: õnne võti on sinu enda taskus. 

Kommentaare ei ole