{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni 2022. aasta horoskoop

  Foto : unsplash /Kate Hliznitsova Sõnn Järgmisel aast...

 

Foto : unsplash /Kate Hliznitsova

Sõnn

Järgmisel aastal otsustad sa teha kõik, et oma eesmärke saavutada, tänu oma kannatlikule meelele ja enesekindlusele jõuad sa kaugele. Sa otsid kuldset keskteed liigse riski võtmise ning kindlustunde vahel, ent sind on siiski ees ootamas mõned hetked täis kõhklusi ja kahtlusi. Usalda oma õnnetähte ja saatus naeratab sulle. Ära katsu ühtegi olukorda liiga kiiresti muuta.

Tööasjade jaoks on kõige parem aeg veebruar ja juuli. Sellel perioodil oled sa hästi motiveeritud ja võimeline haaramas igast heast juhusest kohe kinni. Sellel ajal tegutsed sa kiiremini ning jõuad konkurentidest ettepoole. 

 

 

Armastuses on hea aeg veebruaris, juunis, septembris ja detsembris. Sinu paarisuhe jõuab järgmisele tasandile: võib juhtuda, et te muudate oma suhte ametlikuks, kihlute, abiellute, planeerite, investeerite. Vallalisi ootavad ees mitmed unustamatud kohtumised. 

Raha: sa oskad oma raha hästi majandada, seega ei tohiks rahaasjad sulle muret valmistada. Väga hea õnn saadab sind rahaasjades 1 - 23. maini, 14. juunist - 6. juulini. 


Kommentaare ei ole