{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära 2022. aasta horoskoop

  Foto : unsplash / Junior REIS Jäär  Järgmisel aastal ...

 

Foto : unsplash / Junior REIS

Jäär 

Järgmisel aastal saadab sind peaaegu kõikides ettevõtmistes edu, sul võib tekkida tunne nagu kasvaksid sul tiivad. Mitte miski ega keegi ei saa sind takistada, sa surud oma tahtmise läbi, sa viid oma plaanid ellu ja tood oma ellu põnevust. Sa ei tegutse enam nii imuplsiivselt ja katsud paremini asju läbi kaaluda enne, kui võtad mõne olulise otsuse vastu. 

Tööasjade jaoks on kõige parem aeg 25. mai - 5. juuli, sellel perioodil oled sa võimeline mägesid liigutama! Sellel ajal oled sa nii tugev konkurent ja nii motiveeritud, et ületad iseennast. See on kõige õigem periood selleks, et alustada isikliku ettevõtmisega. 

 

 

Armastuses on kõige parem periood maikuus, augustis ja novembri keskpaigas ning detsembri keskpaigas. Just sellel ajal saadab sind eriti hea õnn kõiges, mis on seotud armastusega. Vallaliste jaoks kehtib see samuti. 

Oma rahaga majandades oled sa ilmselt kokkuhoidvam ja eelistad investeerida või paigutada oma raha, kindlustades endale tulevikku. 29. mai - 23. juuni vahel on kõige õigem aeg investeerimiseks

Kommentaare ei ole