{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 21. detsember

Foto : unsplash / Yana Gorbunova    Jäär Armastus. ...

Foto : unsplash / Yana Gorbunova

 

 Jäär

Armastus. Su elukaaslane ei ole hetkel kõige paremas tujus ja see hakkab sind juba ärritama. Töö. Sul on väga head väljavaated, ära neid ainult ise ära riku oma impulsiivse käitumisega. Tervis. Terviseprobleemid ei tohiks sulle praegu muret valmistada aga ära unusta siiski enda tervise eest paremini hoolitseda. Raha. Katsu olla ettevaatlikum täna.

Väike nõuanne: ära riku oma närve


Sõnn

Armastus. Ära mossita liiga kaua. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja sul on suured plaanid järgmiseks aastaks. Tervis. Tervis on sul hetkel üsna hea. Raha. Tõenäoliselt üritad sa olla järgnevatel päevadel säästlikum.

Väike nõuanne: usalda ennast rohkem


Kaksikud

Armastus. Ära lase üksluisust ja rutiini oma suhtesse, nii kaotad sa igasuguse huvi. Töö. Sa tunned hetkel suurt igavust. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Sa võid kuulda väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: unista suurelt


Vähk

Armastus. Ära ütle sõnu, mis võivad haiget teha. Töö. Kõik edeneb hästi. Tervis. Tervis on sul praegu tugev. Raha. Rahaõnn sulle täna ei naerata, seega katsu olla ise ettenägelikum ja mõistlikum.

Väike nõuanne: muretse vähem

 

 


Lõvi

Armastus. Kui su elukaaslane on otsustanud olla halvas tujus, jäta ta omaette ja ära torgi teda. Töö. Aastalõpp ei ole enam kaugel ja sul on raske keskenduda oma tööle. Tervis. Planeedid ei mõjuta täna sinu tervist. Raha. Ära unusta, et ootamatusteks tuleb alati valmis olla.

Väike nõuanne: mõtle rõõmsamaid mõtteid

 

Neitsi

Armastus. Su elus on olnud ilusamaid aegu. Töö. Su analüüsivõime võib sind täna alt vedada. Tervis. Sa lausa pakatad elujõust. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: ole järeleandlikum


Kaalud

Armastus. Sa peaksid rohkem hoolitsust oma elukaaslase vastu üles näitama. Ta ei ole mingi mööbliese. Töö. Sa võid täna saada ühe väga hea pakkumise. Tervis. Sa võiksid rohkem liikuda. Raha. Ära osta nii palju kokku.

Väike nõuanne: sinust endast sõltub, kas sa viid oma eesmärgid ellu või mitte


Skorpion

Armastus. Ära flirdi nii palju, see ei pruugi kõigile meeldida. Töö. Kõik peaks täna minema ilma suuremate vahejuhtumisteta. Tervis. Sa oled heas vormis ja võiksid rohkem sporti teha. Raha. Ära unusta mineviku õppetunde.

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega nii palju

 

 


Ambur

Armastus. Ära ole nii autoritaarne ja aja oma tahtmist taga iga hinna eest. Töö. Tee võimaluse korral rohkem pause, sest sa vajad puhkust. Tervis. Masendusehood peaksid hakkama kaduma. Raha. Valva oma kulutusi. 

Väike nõuanne: ole kannatlikum


Kaljukits

Armastus. Ära katsu muuta seda, mida sa muuta ei saa. Töö. Rahulik ja tavaline tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Tervis hakkab sul paranema vaikselt. Raha. Ära ela nii nagu homset päeva ei tulegi.

Väike nõuanne: ära kaota lootust


Veevalaja

Armastus. Su lähedased võivad sulle head nõu anda aga sina ise saad otsuseid langetada. Töö. Tööasjad võtavad palju energiat ära. Tervis. Katsu uueks aastaks võtta vastu häid otsuseid, mis aitavad sul oma tervist parandada. Raha. Ära tee midagi, mida sul tuleb hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada


Kalad

Armastus. Kui su praegune elu sind ei rahulda, siis katsu midagi muuta. Töö. Sinu ideed ei leia ühist heakskiitu. Tervis. Hoidu ülesöömisest. Raha. Ole ettevaatlikum ja hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära unusta oma sõpru ja lähedasi


Kommentaare ei ole