{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 22. detsember

Foto : unsplash / Kate Laine    Jäär Armastus. Sa o...

Foto : unsplash / Kate Laine

 

 Jäär

Armastus. Sa otsid vaheldust oma igapäevasesse ellu ja leiad võimaluse selleks. Töö. Ole loomulik ja ära pinguta üle. Tervis. Sa oled viimasel ajal liiga närviline, tõenäoliselt ei puhka sa piisavalt ja sööd valesti. Raha. Sa oled hakanud liiga palju kulutama seoses jõuludega, katsu siiski jääda mõistlikuks.  

Väike nõuanne: õpi vigadest


Sõnn

Armastus. Võimalik, et su elutee ristub inimesega ja sa soovid, et see kohtumine oleks aset leidnud juba aastaid tagasi. Töö. Ole täna ettevaatlikum ja ära tee liiga ennatlikke järeldusi. Tervis. Ära unusta, et liigne suhkur ei ole tervisele hea. Raha. Ka siin ei maksa kiirustada, vaid võtta aega järele mõtlemiseks.

Väike nõuanne: usu imedesse


Kaksikud

Armastus. Üks inimene sinu minevikust võtab täna sinuga ühendust. Töö. Praegu ei ole just kõige kergemad ajad, suuremaid probleeme see kaasa ei too aga tõenäoliselt ei saa sa seda, mida sa tahad. Tervis. Katsu varem magama heita. Raha. Ole kannatlikum. 

Väike nõuanne: unusta kõik oma mured ja kartused ja kõik hakkab hästi minema


Vähk

Armastus. Sa oled oma eluga rahul. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated selleks, et oma positsiooni kindlustada. Tervis. Ära söö kõike, mille järele isu tekib. Raha. Õhulosside ehitamine sulle kasu ei too.

Väike nõuanne: ära ole nii emotsionaalne

 

 


Lõvi

Armastus. Tänane õhtu peaks tulema eriti romantiline. Töö. Üks töökaaslane räägib sulle ühe suure saladuse. Tervis. Hoia oma tervist rohkem ja ära unusta piisavalt liikuda. Raha. Muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: ära räägi liiga palju oma eraelust


Neitsi

Armastus. Võib juhtuda, et ühel inimesel on tekkinud sinu vastu tunded. Töö. Sa viid ühe suure asja täna korda ja tekitad kadedust. Tervis. Ära unusta süüa selleks, et elada, mitte elada selleks, et süüa. Raha. Rahaasjad panevad sind praegu muretsema. 

Väike nõuanne: ära ole nii karm iseenda vastu


Kaalud

Armastus. Sa tunned suuremat lähedust oma kallima vastu ja hellitad ilusaid tulevikuplaane. Töö. Otsi neid, kes võivad sulle karjääri tegemise juures kasulikuks osutuda. Tervis. Stress mõjub su tervisele halvasti. Võta midagi ette. Raha. Sa oled liiga optimistlik ja võid end mässida suurtesse võlgadesse.

Väike nõuanne: näe rohkem head, kui halba


Skorpion

Armastus. Sa hoolitsed rohkem oma elukaaslase eest. Töö. Kui teiste jaoks on praegune aeg stressirohke, siis sina naudid oma tööd. Tervis. Sa tunned suuremat väsimust, ära unusta magneesiumit võtta. Raha. Ära võta laenu ja ära anna võlgu. 

Väike nõuanne: kõik sõltub sellest, millise hoiaku sa võtad

 

 

 

Ambur

Armastus. Kõik läheb hästi. Töö. Sul on hetkel motivatsioonipuudus. Tervis. Katsu midagi ette võtta, sest su närvid ei pea enam kaua vastu. Raha. Katsu natukenegi kokku hoida.

Väike nõuanne: sinust endast sõltub see, kui ilus päev sul täna tuleb

 

Kaljukits

Armastus. Praegune periood on üsna õnnelik sinu elus. Töö. Tavaline tööpäev on sind ees ootamas, ilma suuremate üllatusteta. Tervis. Ära kurna ennast ära ja hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Sa oled hakanud piiramatult kulutama. Võta midagi ette.

Väike nõuanne: helista oma lähedastele

 

Veevalaja

Armastus. Su elukaaslane üllatab sind täna meeldival moel. Töö. Sa tunned töö juures suurt igavust. Tervis. Ära kurna ennast liiga palju ära, praegusel hetkel vajad sa puhkust. raha. Hoidu suurematest tehingutest.

Väike nõuanne: ära kaota lootust

 

Kalad

Armastus. Midagi ilusat peaks täna aset leidma. Töö. Täiesti tavaline päev ilma suuremate sündmusteta. Tervis. Liigu rohkem, see teeb su tervisele head. Raha. Kõik raskused peaksid hakkama kaduma. 

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

Kommentaare ei ole