{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 17. detsember

Foto : unsplash / Aaron Burden    Jäär Armastus. Sa...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Jäär

Armastus. Sa oled hetkel oma eluga rahul, su elukaaslane laseb sul kõik otsustada ja teha oma äranägemise järgi. Töö. Ära ole liiga enesekindel ja ära tegele asjadega, mis ei ole sinu ampluaa. Katsu selle asemel oma tööd paremini organiseerida. Tervis. Hoia oma tervist ja ära söö seda, mis sind haigeks teha võib. Raha. Pane eelarve paika ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne: ära võrdle ennast teistega

 

Sõnn

Armastus. Sinu eraelu ei ole praegu kõige rahulikum, katsu jääda kannatlikuks ja rahulikuks igas olukorras. Töö. Ka töö juures ei ole kõige paremad ajad hetkel, kõik viivitused ja takistused mõjuvad sulle ärritavalt. Tervis. Katsu oma tervise eest paremini hoolitseda. Raha. Ära laena raha, praegu ei ole selleks kõige parem aeg.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat

 

Kaksikud

Armastus. Isegi, kui kiusatus on suur, ära mängi tulega. Töö. Väga hea edu saadab sind praegu tööalases elus. Tervis. Puhka rohkem ja söö vähem. Raha. Piira suuremaid kulutusi.

Väike nõuanne: Sa ei pea kõikidele meeldima

 

Vähk

Armastus. Sa ei kannata enam seda igapäevast rutiini ja üksluisust. Töö. Mõned raskused võivad tekkida. Tervis. Sa oled närvilisem praegusel perioodil. Raha. Täna sa ilmselt lotoga ei võida.

Väike nõuanne: ära raiska oma elu muretsemise peale

 

 

Lõvi

Armastus. Ära unusta, et sõnadel on väga suur jõud. Töö. Keskendu rohkem. Tervis. Sa oled liiga palju sööma hakanud ja see ei tee su tervisele head. Raha. Su elus on olnud paremaid aegu. 

Väike nõuanne:  ära unusta, et sa saad ise valida oma mõtteid

 

Neitsi

Armastus. Mitte keegi ei saa sinu eest otsuseid vastu võtta. Töö. Organiseeri oma tööd paremini. Tervis. Hoolitse täna rohkem oma tervise eest ja võta aega puhkamiseks. Raha. Su majanduslik seis ei ole just kõige parem.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika

 

Kaalud

Armastus. Su elukaaslasel on sinu vastu tõsised kahtlused tekkinud. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem. Tervis. Sa magad vähe ja oled närvilisem ning tunned väsimust. Raha. Ära laena oma raha välja.

Väike nõuanne: ära kunagi anna alla

 

Skorpion

Armastus. Sa oled hetkel üsna rahul oma eluga. Töö. Mõned probleemid võivad täna tekkida. Tervis. Sa oled väsinud ja vajad puhkust. Raha. Ära kuluta seda, mida sul ei ole. 

Väike nõuanne: unusta kõik oma mured üheks päevaks

 

 

 

Ambur

Armastus. Sa vajad vaheldust oma üksluisesse ellu. Töö. Ära muutu liiga autoritaarseks. Tervis. Jälgi paremini, mida sa sööd, sest liiga rasvase ja magusa toidu söömine tekitabki väsimust. Raha.  Ära kuluta kõiki oma sääste korraga ära.

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul oma päeva ära rikkuda

 

Kaljukits

Armastus. Armastus tuleb su ellu hetkel, mil sa teda kõige vähem ootad. Töö. Kuula rohkem oma töökaaslasi ja ära ignoreeri neid. Tervis. Katsu heita varem magama. Raha. Katsu rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: kõik võib juhtuda, kui sul jätkub julgust sellesse uskuda

 

Veevalaja

Armastus. Sul on raske oma elukaaslast täiel määral usaldada. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Katsu leida vahendeid, mis aitavad sul pingeid maandada. Raha. Kas su unistused ei ole natuke liiga suured sinu rahakoti jaoks? 

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga isiklikult

 

Kalad

Armastus. Üks ilus kohtumine võib täna aset leida. Töö. Tänane päev tuleb üsna kiire. Tervis. Sa kannatad stressi all ja oled väsinud. Katsu tervislikumalt toituda ja rohkem puhata. Raha. Hoia kokku!

Väike nõuanne: ole iseenda ja teiste vastu parem

Kommentaare ei ole