{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 03. detsember

  Foto : unsplash /Юлія Вівчарик Jäär Armastus. Hoo...

 

Foto : unsplash /Юлія Вівчарик

Jäär

Armastus. Hoolimata sellest, et sa tõesti oma kallimast hoolid, ei ole sul täna lihtsalt tema jaoks aega. Töö. Just töö juures avaneb sul võimalus silma paista, mitte miski ei peata sind ja seda parem. Jätka samas vaimus. Tervis. Mitte midagi erilist, praegusel perioodil peaks su tervis olema üsna hea. Raha. Väga head väljavaated, mis tõotavad sissetulekute kasvu. 

Väike nõuanne: ära kunagi unusta neid, kes võtsid aega selleks, et sulle helistada.

 

Sõnn

Armastus. Kodune õhkkond ei ole praegu just kõige parem. Töö. Head võimalused avanevad, hoia silmad lahti ja ole valmis tegutsema. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Majanduslik seis peaks olema stabiilne.

Väike nõuanne: mõtle vähem sellele, millega sa rahul ei ole ja mõtle rohkem nendele asjadele, mis panevad sind naeratama.

 

Kaksikud

Armastus. Ära muutu liiga autoritaarseks. Töö. Katsu paremini keskenduda ja ole tähelepanelikum, sest võib juhtuda, et üks väga tähtis detail jääb sul täna kahe silma vahele. Tervis. Hoia oma tervist rohkem ja katsu leida aega puhkamiseks, sa oled viimasel ajal närvilisem, stress aga ei ole tervisele hea. Raha. Sul on olnud raskeid aegu aga õnneks hakkavad su probleemid lahenema.

Väike nõuanne: ära sekku nii palju teiste ellu ja tegele enda asjadega.

 

Vähk

Armastus. Sul on tunne, et su pingutusi ei hinnata vääriliselt, tegelikult peaksid sa õppima ise paremini suhtlema. Töö. Tänu oma kiirele tegutsemisele hoiad sa ära ühe suure probleemi. Tervis. Ära jää õhtul liiga kauaks telekat vaatama, tähtis on rohkem magada. Raha. Otsi võimalusi, mis aitavad sul oma raha targalt paigutada.

Väike nõuanne: sea endale mõni hea eesmärk ja vii see ellu.

 

 

 

Lõvi

Armastus. Ole armastusväärsem ja viisakam oma kaaslase vastu.Töö. Täna õnnestub sinu käes kõik. Sa oled ettevõtlik ja tegus. Tervis. Tervis on sul hetkel nii ja naa, katsu rohkem enese eest hoolitseda. Raha. Investeeri kinnisvarasse.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära tööasju ja armastust.

 

Neitsi

Armastus. Sa võid kohtuda ühe inimesega, kes ei jäta sind ükskõikseks. Töö. Mõned raskused võivad tekkida. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja tegeleda spordiga. Raha. Praegu ei tohiks miski su rahalist seisu ohustada.

Väike nõuanne: muuda oma mõtteid ja kogu su elu muutub.

 

Kaalud

Armastus. Ära puuduta täna teemasid, mis tekitavad lahkhelisid. Töö. Tänu oma tahtejõule viid sa suuri asju korda. Tervis. Viimane aeg muuta oma eluviisi tervislikumaks. Raha. Kõik läheb väga hästi.

Väike nõuanne: ära lase teistel enda eest otsuseid vastu võtta.

 

Skorpion

Armastus. Ole valmis järeleandmisi tegema. Töö. Töö juures saadab sind sellel nädalal head edu. Tervis. Kui sa ei lasku liialdustesse, siis peaks kõik hästi minema. Raha. Tõenäoliselt tead sa täna ise, mida sa teha võid ja mida mitte.

Väike nõuanne: sinu sees on peidus suur jõud

 

 

 Ambur

Armastus. Ära ole nii armukade. Töö. Praegu on käes väga head ajad ja täna peaksid sa saama häid uudiseid. Tervis. Hoidu liigsest kohvi joomisest ning alkoholist, mõlemad teevad su tervisele rohkem halba, kui head. Raha. Väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimeste peale, kelle jaoks sa oled ainult üks võimalustest.

 

Kaljukits

Armastus. Suur armastus võib su ellu tulla neil päevil. Ole valmis selleks. Töö. Omanda uusi oskusi, see tuleb sulle kasuks. Tervis. Tervis ei tohiks sulle praegu muret valmistada. Raha. Väga head õnn saadab sind hetkel rahaasjades, mängi lotot.

Väike nõuanne: naerata, sest elu on ilus ja täis üllatusi.

 

Veevalaja

Armastus. Suhe kallimaga muutub veelgi lähedasemaks, ta usaldab sulle asju, mida pole veel kellelegi rääkinud. Töö. Üks jutuajamine, mis täna töö juures aset leiab, avab su silmad. Tervis. Su tervis ei ole just kõige parem hetkel. Raha. Mitte miski ei ohusta su rahaasju, vastupidi, head uudised ei ole enam kaugel. 

Väike nõuanne: õnn on sinu enda sees.

 

Kalad

Armastus. Katsu veeta rohkem aega oma kallimaga kahekesi. Töö. Sulle tehakse üks väga hea pakkumine. Tervis. Kui sa hakkaksid regulaarselt spordiga tegelema, muutuks su tervis paremaks. Raha. Su majanduslik seis hakkab märkimisväärselt paranema. 

Väike nõuanne: kasuta oma aega targalt. 

Kommentaare ei ole