{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 26. detsember

  Foto : unsplash / Rodion Kutsaev  Jäär Armastus. ...

 

Foto : unsplash / Rodion Kutsaev

 Jäär

Armastus. Sa oled väsinud ja armastus pole hetkel tähtsal kohal. Pane prioriteedid paika ja katsu puhata. Töö. Sa jõuad igale poole ja võid suuri asju korda saata. Tervis. Hoia oma tervist rohkem täna ning katsu vähemalt täna natuke oma organismile puhkust anda, süües kergemat toitu. Raha. Sul on raske viimasel ajal kokku hoida, võta midagi ette.

Väike nõuanne: õnn on peidus sinu enda sees

 

Sõnn

Armastus. Ühel inimesel on tekkinud sinu vastu tunded ja võib juhtuda, et täna võtab ta sinuga ühendust. Töö. Sa oled aktiivne ja tubli. Tervis. Võib-olla teevad külmetushaigused sulle muret. Raha. Mõned ootamatused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat vaidlemise peale

 

Kaksikud

Armastus. Sa kahtled oma elukaaslase sõnades ja sellest võib tekkida suur tüli. Töö. Sa paistad silma ja oled eeskujulik. Tervis. Su tervis ei ole praegu kõige parem. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära vihasta pisiasjade pärast

 

Vähk

Armastus. Täna võib aset leida üks väga oluline kohtumine, mis ajab segi kogu su elu. Töö. Tööasjad ei tohiks täna probleeme tekitada. Tervis. Katsu rohkem puhata, viimastel päevadel oled sa ennast tõsiselt ära kurnanud. Raha. Sa ei oska kokku hoida.

Väike nõuanne: ära kahtle kõiges

 

 

Lõvi

Armastus. Katsu rohkem välja näidata seda, mida sa tunned. Töö. Praegune õhkkond on väga hea. Tervis. Sa oled vaimselt ja füüsiliselt väsinud ja see hakkab su tervisele mõjuma. Katsu rohkem puhata. Raha. Mõtle enne kulutamist ja ära toimi arutult.

Väike nõuanne: sinust endast sõltub see, kas sa viid oma eesmärgid ellu või mitte

 

Neitsi

Armastus. Ära unusta, et suhtlemine on iga suhte alus. Töö. Suhe töökaaslastega on usalduslik ja hea ning see tagab paremad töötulemused. Tervis. Täna on sul jõudu vähem ja raskusi keskendumisega. Raha. Ära lase oma headust halvasti ära kasutada.

Väike nõuanne: ära ütle kõike välja, mida sa mõtled

 

Kaalud

Armastus. Täna võib kodune õhkkond olla üsna pingeline, õhus on äikest. Töö. Üks töökaaslane usaldab sulle midagi väga olulist. Tervis. Hoolitse rohkem enda eest ja toitu tervislikumalt. Raha. Hoia rohkem kokku ja kuluta vähem.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika

 

Skorpion

Armastus. Tee oma elus suurpuhastus. Töö. Head võimalused võivad tekkida, kasuta neid ära. Tervis. Ära unuta vitamiine võtta. Raha. Täna sa lotoga ilmselt ei võida.

Väike nõuanne: tunne oma piire

 

 

Ambur

Armastus. Sa võid täna kohtuda ühe inimesega, kelle jaoks sa jätad unustamatu mulje. Töö. Üks arusaamatus võib tekkida, katsu asjad selgeks rääkida. Tervis. Hoia ennast täna rohkem ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Nüüd aitab kulutamisest. 

Väike nõuanne: ära aja tööasju ja armastust omavahel segi

 

Kaljukits

Armastus. Su praegune elu ei rahulda sind enam ja sa otsid oma ellu vaheldust. Töö. Sa oled sihikindel ja see tuleb sulle kasuks. Tervis. Katsu stressist vabaneda. Raha. Kõik võimalused on avatud.

Väike nõuanne: ära riku oma mõtetega tänast päeva ära

 

Veevalaja

Armastus. Sa oled hetkel oma eluga rahul. Töö. Hakka suuremalt unistama ja ära lepi keskpärasusega. Tervis. Hoidu kõikidest liialdustest ja ole tasakaalukam. Raha. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Kalad

Armastus. Ära riku ise oma suhet ära. Töö. Täna võivad sul tekkida väga head ideed. Tervis. Tee sporti! Raha. Su elus on olnud paremaid aegu.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest

Kommentaare ei ole