{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 19. detsember

  Foto: unsplash / Laura Beth Snipes Jäär Armastus....

 

Foto: unsplash / Laura Beth Snipes

Jäär

Armastus. Sa oled hakanud viimasel ajal oma elukaaslast rohkem kahtlustama. Töö. Ära torma liiga palju, muidu jätad pooled asjad kahe silma vahele. Tervis. Tervisel pole sul viimasel ajal häda olnud, ära unusta sporti teha ja palju liikuda. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: iga päev on uus algus

 

Sõnn

Armastus. Mõned väikesed lahkhelid võivad tekkida. Töö. Tänane päev võib tuua kaasa viivitusi ja takistusi. Tervis. Sa peaksid olema üsna heas vormis aga katsu siiski rohkem valida, mida sa sööd. Raha. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: tegutse ja ära otsi vabandusi

 

Kaksikud

Armastus. Liiga palju armukadedust ei ole hea. Töö. Sul ei ole lihtsalt piisavalt aega, et kõike ära teha. Tervis. Liigu rohkem ja istu vähem teleka ees. Raha. Juba varsti kuuled sa häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära lase välistel sündmustel nii palju oma elu muuta

 

Vähk

Armastus. Ära katsu enam muuta seda, mida sa muuta ei saa. Töö. Võib juhtuda, et just sina saad enda peale ühe tähtsa projekti juhtumise. tervis. Täna sa väsimust tunda ei tohiks. Raha. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma.

Väike nõuanne: ära katsu teisi muuta

 

 


Lõvi

Armastus. Võib-olla ei ole te kokku loodud. Töö. Mõned takistused võivad tekkida. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest, söö vähem rasvast ja magusat. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: hoidu solvavatest märkustest


Neitsi

Armastus. Su kaaslane on rohkem mujal, kui kodus. Kas sa ei leia, et sa peaksid muretsema? Töö. Tänane päev sulle oodatud tulemusi kaasa ei too. Tervis. Sa oled hetkel väga heas vormis. Raha. Sa võid saada järgnevatel päevadel suurema rahasumma.

Väike nõuanne: ole rõõmsam ja kõik läheb hästi


Kaalud

Armastus. Katsu paremini oma käitumist kontrollida. Töö. Tänane päev ei tule kõige parem. Ümbritse end töökaaslastega, keda sa võid usaldada. Tervis. Katsu leida rohkem aega puhkamiseks. Raha. Kuula targemaid.

Väike nõuanne: tunne paremini oma piire


Skorpion

Armastus. Sind tõmbab see, mis sulle ei kuulu. Töö. Mõned lahkhelid võivad tekkida töö juures kolleegidega. Tervis. Masendushood peaksid kaduma hakkama. Raha. Soodne aeg selleks, et investeerida.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära tööasju ja armastust

 

 


Ambur

Armastus. Sa mõtled taas ühe oma eksi peale. Töö. Kui sa suudad end paremini vaos hoida, peaks kõik hästi minema. Tervis. Kui sa hakkad rohkem magama, siis kaovad su terviseprobleemid. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega, kellel on liiga kitsas silmaring


Kaljukits

Armastus. Kodune õhkkond ei ole just kõige parem. Töö. Sa leiad, et sind ei hinnata vääriliselt. Tervis. Tervis ei tohiks sulle täna muret valmistada. Raha. Sa võid hakata suuremaid plaane tegema.

Väike nõuanne: ära keskendu liiga palju sellele, mida sa muuta ei saa


Veevalaja

Armastus. Sinu ja su elukaaslase vahel võib tekkida arusaamatusi. Töö. Ära võta oma unistusi tõepähe. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Väike rahaingel külastab sind juba varsti. 

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse


Kalad

Armastus. Ära usu, kui sulle lubatakse kuu ja tähed alla tuua. Töö. Sul on hetkel väga head väljavaated. Tervis. Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära unusta järele uurida, kuidas su sõpradel läheb

Kommentaare ei ole