{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 23. detsember

  Foto : unsplash/ Raspopova Marina Jäär Armastus. ...

 

Foto : unsplash/ Raspopova Marina

Jäär

Armastus. Praegune õhkkond soodustab suude puhtaks rääkimist ja omavaheliste arvete klaarimist. Katsu olla järeleandlikum ja leplikum, kui sa ei taha pühademeeleolu ära rikkuda. Töö. Ära raba nii palju ja võta aega ka puhkamiseks. Elu ei seisne ainult töös ja raha teenimises. Tervis. Tuleb tunnistada, et hoolimata sellest, mida sa sööd ja kuidas sa elad, on su tervis ikka väga hea. Raha. Katsu nüüd edaspidi kokkuhoidlikumalt elada.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu ka hea

 

Sõnn

Armastus. Sul on alati midagi öelda ja sa tahad, et viimane sõna jääks tingimata sulle. Miks peavad peres püksid alati sinu jalas olema? Töö. Isegi, kui su suhted ülemustega ei ole just kõige paremad, ära näita seda välja ja ära lase olukorral hullemaks minna. Tervis. Liigu rohkem ja söö vähem. Raha. Ära kuluta nii palju, kui sa ei taha endale probleeme kaela saada.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid

 

Kaksikud

Armastus. Sind ärritab see, kuidas su kaaslane praegusel hetkel ennast üleval peab. Töö. Ära võta täna enda peale liiga oluliste probleemide lahendamist. Tervis. Planeedid, mis on hetkel sinu tervise sektoris, ei pane su tervist ohtu. Raha. Rahalaeva sa täna ei näe aga head võimalused võivad avaneda siiski.

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik

 

Vähk

Armastus. Lõpetage otsekohe see pidev mossitamine. Töö. Sa ei suuda mitte kuidagi keskenduda ja oled liiga hajameelne. Tervis. Sa oled heas vormis, kasuta seda perioodi ära ja mine õue jalutama. Raha. Kui sa ei hoia kokku, pead sa lisatunde tegema. 

Väike nõuanne: ära tee välja teiste kriitikast

 

 

 

Lõvi

Armastus. Liiga palju arusaamatusi ja erimeelsusi on praegu sinu ja su kallima vahel. Töö. Ära torma ega kiirusta liiga palju, see ei tule sulle kasuks. Tervis. Su tervis on praegusel perioodil üsna hea. Raha. Ära räägi kõigile oma majanduslikust olukorrast.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum

 

Neitsi

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole kõige parem hetkel, katsu leida aega selleks, et omavahel rääkida suud puhtaks. Vallalised tunnevad suuremat üksindust, ei maksa aga ära unustada, et enne kui armastada kedagi teist, tuleb armastada iseennast. Töö. Õhkkond on üsna pingeline ja võib juhtuda, et üks töökaaslane ütleb sulle välja, mis ta sinust arvab. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Mõned viivitused võivad tekkida ja kõik ei pruugi minna nii nagu sa oleksid soovinud.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma probleeme lahendada

 

Kaalud

Armastus. Praegusel hetkel ei mõtle sa palju oma paarisuhte peale. Töö. Tänane päev ei ole just kõige kergem, mõned takistused võivad tekkida, õnneks päeva lõpus peaks kõik laabuma. Tervis. Sa hindad rohkem puhkehetki, lähedased aitavad parandada su tuju. Raha. Hoia silm oma rahaasjadel peal ja ära talita arutult.

Väike nõuanne: ära lükka homse peale seda, mida sa võid täna ära teha

 

Skorpion

Armastus. Üksindus mõjub juba rusuvalt ja sa ei usu enam armastusse. Töö. Sa tahaksid töökohta vahetada aga ei ole kindel oma oskustes. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta sinu tervise sektorit. Raha. Otsi võimalusi, kuidas panna oma raha kasvama.

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole

 

 

 

Ambur

Armastus. Ära hakka täna elukaaslasega arveid klaarima. Töö. Sa tunned, et tööasjad koormavad su vaimset tervist ja sa vajad kiiremas korras puhkust. Tervis. Ära unusta iga päev natuke sporti teha. Raha. Viimase aja raskused peaksid hakkama kaduma. 

Väike nõuanne: õpi iseennast paremini tundma

 

Kaljukits

Armastus. Pööra rohkem tähelepanu oma elukaaslasele. Töö. Sul puudub motivatsioon ja tuju. Ära otsi probleeme sealt, kus neid ei ole. Tervis. Sa tahad, et sul oleks rohkem aega ja võimalusi, et oma tervise eest paremini hoolitseda. Raha. Hoidu liigsest kulutusest.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind oma eesmärkidele lähemale, ära seda unusta

 

Veevalaja

Armastus. Sa vajad kaaslast, kes sind hoiaks ja armastaks. Sul on tunne, et sa satud kogu aeg valede inimeste otsa. Töö. Täna ei tule just kõige parem päev, mõned viivitused ja takistused võivad ette tulla. Tervis. Kui sa magaksid rohkem, paraneks su tervis kindlasti. Raha. Praegusel hetkel on sul üsna head väljavaated.

Väike nõuanne: õpi mõtlema rohkem häid, kui halbu mõtteid

 

Kalad

Armasta. Võib juhtuda, et tänane päev toob põhjust armukadeduseks. Töö. Sa ei tunne täna end just kõige paremini ja võid võtta vastu valesid otsuseid. Tervis. Midagi tõsist sul karta pole vaja. Raha. Lotoga sa täna ei võida, seega ära kuluta kõiki oma sääste ära.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse

Kommentaare ei ole