{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 2. detsember

  Foto : unsplash / Priscilla Du Preez  Jäär Armast...

 

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 Jäär

Armastus. Selle asemel, et anda käsklusi ja olla liiga nõudlik, katsu olla heatahtlikum nii iseenda, kui teiste vastu. Nii muutub kodune õhkkond palju paremaks ja vabamaks. Töö. Täna ilmselt sa oma töö eest preemiat ei saa, seega varu kannatlikkust. Tervis. Ära unusta liikumist, see on tervise ja ilu pant. Kasvõi natukene iga päev, see aitab ka mõtetes korda luua. Töö. Ära praegu liiga palju kuluta, sa oled hakanud liiga suurejooneliselt elama aga kaua su rahakott sellisele elule vastu ei pea.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid ja lõpeta muretsemine.

 

Sõnn

Armastus. Kodune õhkkond ei ole kõige parem praegusel hetkel, katsu teha kõik, et mitte olukorda hullemaks muuta omalt poolt. Töö. Praegu on käes üsna kiired ajad ja see mõjub sulle üsna väsitavalt. Sa vajad rahu ja vaikust, et end paremini tunda. Tervis. Õnneks hakkab su tervis paranema. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära räägi kõigile oma eraelust.

 

Kaksikud

Armastus. Ära flirdi kõikide inimestega. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Kuula rohkem teiste nõuandeid. Tervis. Väsimus peaks hakkama kaduma ja koos sellega paraneb su enesetunne. Raha. Praegused ajad ei ole just kõige paremad.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest.

 

Vähk

Armastus. Ära kahtle nii palju oma kaaslaste truuduses. Võib-olla on sul endal liiga suur kujutlusvõime. Töö. Ära tee asju liiga tormakalt ja ära ole nii kannatamatu. Tervis. Katsu rohkem magada ning ära unusta vitamiine võtta. Raha. Ära tee liiga suuri kulutusi täna.

Väike nõuanne: hinda tänast päeva ja ära muretse homse pärast.

 

 

 

Lõvi

Armastus. Pööra rohkem tähelepanu oma elukaaslasele. Töö. Tööasjad võivad muuta sind murelikuks. Tervis. Praegu peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Tõenäoliselt tekivad mõned materiaalset laadi probleemid aga ei midagi tõsist.

Väike nõuanne: ära otsi teistes vigu.

 

Neitsi 

Armastus. Ära pane teiste inimeste pähe omaenda mõtteid ja ära süüdista neid selles, mida nad teinud ei ole. Töö. Täna tuleb sul tegeleda keerulisemate probleemidega. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind praegu kimbutada. Raha. Katsu olla säästlikum ja oota paremaid aegu.

Väike nõuanne: ära lase sündmustel oma meelerahu rikkuda.

 

Kaalud

Armastus. Räägi sellest, mis sul südamel on, oma kaaslasega. Töö. Õhkkond on pingeline ja äikest täis. Ära ütle midagi, mida võidakse valesti tõlgendada. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Rahaasjad on nii ja naa sellel nädalal, kõike võib ette tulla.

Väike nõuanne: loe läbi mõni eneseabiraamat, mis aitab sul paremini endast aru saada.

 

Skorpion

Armastus. Su elus on olnud paremaid päevi ja sa oled oma südames praegu pettunud. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem. Tervis. Sa oled optimistlik ja sul on õigus, kõik läheb täna hästi, kui sa mõtled häid mõtteid. Raha. Ära ela nagu miljonär.

Väike nõuanne: ära lase oma tuju rikkuda teiste kriitikal.

 

 

 

Ambur

Armastus. Tee ise midagi ära, et muuta oma suhet paremaks. Töö. Täna peaks kõik hästi minema üldiselt. Tervis. Sa oled heas vormis ning enesetunne on hea. Raha. Sa oled viimasel ajal rohkem kulutama hakanud, katsu edaspidi olla kokkuhoidvam.

Väike nõuanne: ole julge ja vii oma unistused ellu.

 

Kaljukits

Armastus. Su elus on olnud paremaid aegu, sa ei ole hetkel oma kaaslasega rahul. Töö. Sul puudub motivatsioon. Tervis. Ära unusta iga päev spordiga tegeleda, see on tervisele kasulik. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: kasuta oma energiat targalt.

 

Veevalaja

Armastus. Ära ehita müüre enese ümber ja katsu parem olla mõistvam. Töö. Praegune õhkkond on pigem pingeline, tegele oma tööga ja ära katsu olukorda parandada. Tervis. Sa oled heas vormis ja valmis suurteks tegudeks. Raha. Mõned ootamatused võivad tekkida.

Väike nõuanne: unista suurelt.

 

Kalad

Armastus. Su kaaslane tunneb end üksi ja mahajäetuna. Töö. Tõenäoliselt tekivad mõned konfliktsed situatsioonid ülemustega. Tervis. Ära unusta liikuda rohkem. Raha. Mõned suuremat sorti kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.

 

Kommentaare ei ole