{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : detsembrikuu esimene nädal toob häid uudiseid kolmele sodiaagimärgile

  Foto : unsplash / Oleg Illianorov Ja ongi kätte jõudnud aa...

 

Foto : unsplash / Oleg Illianorov

Ja ongi kätte jõudnud aasta viimane kuu. Aeg on vastu võtta häid otsuseid uueks saabuvaks aastaks, mis ei ole enam nii kaugel. Aga meil on veel natuke aega, seega ütleme kõigepealt detsembrikuule tere. Käes on Amburite aeg, Ambur aga nagu kõik teavad, armastab elu nautida täiel rinnal. Paljude sodiaagimärkide elu peaks võtma sellel kuul täiesti uue suuna. See kuu peaks neile kaasa tooma toredaid kohtumisi, majanduslikku kasvu ning uusi tööalaseid võimalusi. Kõik on võimalik, eriti tänu 4. detsembri noorkuule.

Noorkuu annab aga alati võimaluse suuremalt unistada ja sihtida kõrgemale. Kui sa ei ole valmis suuremateks muutusteks oma elus, siis katsu pöörata rohkem tähelepanu sellele, mida sina soovid. Millised on su unistused ja igatsused? 

 

Kõige rohkem head õnne toob detsembrikuu esimene nädal aga Amburitele!

Praegu on käes Amburite aeg! Ja tänu sellele meie kallis Ambur lihtsalt särab ja hiilgab. Amburil on kõik šansid, et edu saavutada. Kui viimasel ajal on tal liiga tihti mustad mõtted peas olnud, siis nüüd on planeetidel talle ilus kingitus varuks, mis teeb talle palju head. Ambur võtab oma saatuse ohjad taas enese kätesse. Ja kõik hakkab taas liikuma õiges suunas. Tal avaneb võimalus hinge tagasi tõmmata. Mida ta ka ette ei võta sellel kuul, tema käes õnnestub kõik. Hea õnn saadab teda sellel kuul. Sellel nädalal aga aitab Merkuur luua tal kasulikke ja häid suhteid. Tööalaselt tekib tal palju väga häid ideid. Ta leiab toetuse, mida ta vajab just õigel hetkel. Tähtis on, et ta viiks oma plaanid kohe ellu, sest tal tekib üks kulda väärt idee, mis tõotab talle väga palju raha sisse tuua.

Ka südameasjades saadab teda sellel nädalal hea edu. Päike ja Merkuur koos toovad ta ellu palju ilusaid hetki. Õhtusöögid sõpradega või aastalõpu peod asutuses toovad ta ellu palju rõõmu. Ta leiab kõigiga ühise keele.. Ta on nagu päikesekiir, mis muudab kõik enda ümber ilusaks. Ta nakatab ka teisi oma hea tujuga. Ka paarisuhtes läheb tal hästi. Ta teeb kõik, et muuta oma suhet paremaks. Amburit on ees ootamas üle ootuste hea kuu.

 

 

Kaljukitse ellu tuleb detsembrikuu alguses armastus

Armastuse planeet Veenus on Kaljukitse märgis terve detsembrikuu ja saadab meie Kaljukitse ellu palju armastust. Aeg on hakata oma tuleviku peale mõtlema. Ja Kaljukitse tegeleb sellega. Kaljukits ise paistab sodiaagimärkide seas silma oma erakordse truuduse poolest aga nüüd võib juhtuda, et ta libastub ja ei suuda kiusatusele vastu seista. Või siis armub ta lihtsalt kõrvuni nagu mõni teismeline, sest kõikide märkide kohaselt peaks ta just detsembri alguses kohtuma suure armastusega. See on armastus esimesest silmapilgust. Tema jaoks on selline asi midagi täiesti uut ja enneolematut, sest enne, kui ta end kellegagi seob, tahab ta teist inimest põhjalikult tundma õppida. Nüüd aga kaob tal kogu mõistus ja selle tõttu on kõik võimalused avatud. Tema eluraamatus on algamas uus peatükk, mis kannab pealkirja: "Armastus". 

Tuleb ka ära mainida, et Marss Skorpionis tõstab Kaljukitse enesekindlust. Ja tänu sellele on Kaljukits valmis esimest sammu ise tegema oma õnne suunas, ta on valmis tegema meeletusi, ta julgeb elada ja see tuleb talle kasuks. See mõjutab ka Kaljukitse libiidot, ta otsustab kuulata oma tundeid ja mitte mõistust. Tänada tuleb tal selle kõige eest aga Veenust. Detsembrikuus on Kaljukitse jaoks ainult armastusel tähtsust. Nüüd tuleb ainult leida õige inimene aga tundub, et ta polegi enam nii kaugel.

 

 

Järgmine nädal tuleb väga hea Kaalude jaoks

Sellel kuul avastavad Kaalud oma tõelised võimed. Ta sirutab tiivad välja, käärib käised üles ja viib kõik oma unistused ellu. Tööst tal juba puudu ei tule ja kogu detsembrikuu programm on tihedalt täis. Kõik tema pingutused kannavad aga vilja.  6 - 12. detsembri vahel pole tal üldse vaba aega. Ta peab lühikese ajaga palju asju ära tegema ja ta saab selle kõigega hakkama. Planeedid ise saadavad talle head energiat, mis aitavad tal silma paista. Kõik planeedid Amburis annavad talle jõudu. Päike laeb ta patareid täis, Merkuur näitab talle, kui andekas ta on. Mitte keegi ei saa teda sellel kuul peatada. 

Planeedid ise näitavad talle õiget suunda, mis viib ta otsemat teed pidi seitsmendasse taevasse. Sellel kuul võib kogu ta elu muutuda. Teda märgatakse ja tema häid omadusi hinnatakse vääriliselt. Kui ta otsib tööd, siis ta leiab selle, mida otsib. Kui tal juba on töökoht olemas, siis tehakse talle tõenäoliselt üks huvitav pakkumine. Amburite aeg meeldib talle. Ta võtab oma saatuse ohjad enda kätte ja viib oma unistused ellu. 

 

© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


.

Kommentaare ei ole