{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 4. detsember

  Foto : unsplash /Nati Melnychuk Jäär Armastus. Ar...

 

Foto : unsplash /Nati Melnychuk

Jäär

Armastus. Armuasjades valitseb praegu suur segadus ilma, et sina selles süüdi oleksid. Ja see ärritab sind. Katsu parem iga olukorraga võimalikult hästi kohaneda. Töö. Raskusi ei tohiks täna ette tulla aga võimalusi säramiseks ka mitte. Ära kaota motivatsiooni ja sea endale uued sihid. Tervis. Mitte ükski planeet ei ohusta sinu tervise sektorit ja seda parem. Raha. Ole ettevaatlikum, ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: katsu hoida keelt rohkem hammaste taga, nii paranevad su suhted teiste inimestega.

 

Sõnn

Armastus. Kas armastuse ingel on tõesti sind unustanud? Sa tunned end üksi ja mahajäetuna. Töö. Su mõtted on tööasjadest kaugel praegusel hetkel ja sa ei jõua ära oodata tööpäeva lõppu. Tervis. Sa oled väga heas vormis ning pakatad energiast. Raha. Koduga seoses võivad tekkida mõned väljaminekud.

Väike nõuanne: hoia eemale inimestest, kes panevad sind ennast halvasti tundma.

 

Kaksikud

Armastus. Ära oota, et su elu sarnaneks armastusfilmile. Nii tuleb sul vähem pettumusi ette. Töö. Ära ole nii nõudlik iseenda ja teiste vastu. See ei tule sinu tööalastele suhetele kasuks. Tervis. Lõpuks ometi  hakkab su tervis paranema. Raha. Viimasel ajal oled sa suuri kulutusi teinud, katsu edaspidi rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: sinu enda sees on peidus suur jõud.


Vähk

Armastus. Praegune õhkkond on pingeline ja äikest täis, ära ütle asju, mida sa võid hiljem kahetseda. Töö. Sa pead ühe suure probleemi täna ära lahendama, sulle ei anta muud valikut. Tervis. Sa oled praegu heas füüsilises ja vaimses vormis. Jätka samas vaimus. Raha. Ära torma, tark inimene mõtleb enne ja alles siis tegutseb.

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega, kellel on liiga kitsas silmaring.

 

 


Lõvi

Armastus. Sa mõtled ikka veel oma eksi peale ja igatsed tema järgi. Töö. Sa näed kõiges halba. Tervis. Sa oled energiat täis, kasuta seda selleks, et minna õue ja teha sporti. Raha. Materiaalsed probleemid võivad tekkida. 

Väike nõuanne: usalda esimest muljet.


Neitsi

Armastus. Ära näe liiga palju vigu oma kaaslases. Töö. Sa ei talu rutiini ja tunned igavust. Tervis. Sa vajad puhkust. Raha. Ära kuluta seda, mida sul ei ole.

Väike nõuanne : näe täna igas inimeses midagi head.


Kaalud

Armastus. Sa muretsed ja kahtled kõige pärast ning see ei aita su suhet paremaks muuta. Töö. Täiesti tavaline päev on sind ees ootamas. Sul puudub motivatsioon aga sa teed siiski kõik ära, mida sinult oodatakse. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Katsu organiseerida oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: hinda tänast päeva ja ära muretse kogu aeg homse pärast.


Skorpion

Armastus. Sa ei taha anda aru oma tegemistest. Töö. Katsu iga olukorraga võimalikult ruttu kohaneda, sest sind peetakse silmas. Tervis. Ära unusta iga päev sporti teha, see parandaks su tervist ja enesetunnet. Raha. Ära paiguta oma raha liiga juhuslikult.

Väike nõuanne: mõtle rohkem sellele, mida sa tahad, mitte sellele, mida sa ei taha.

 

 


Ambur

Armastus. Ära ole nii nõudlik teise inimese vastu ja ära ela oma halba tuju tema peal välja. Töö. Hea edu saadab kõiki su ettevõtmisi täna. Tervis. Sa lausa pakatad energiast. Raha. Ole ettevaatlikum ja hoia kokku nii palju, kui võimalik. 

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg halbu mõtteid, ära mõtle oma õnnetule elule, ära süüdista kõiges teisi. Luba endale natuke puhkust täna ja näe kõikides inimestes midagi head.


Kaljukits

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa oled õige valiku teinud. Töö. Katsu leida plaan B. Tervis. Tervisemured peaksid hakkama kaduma. Raha. Sa tead, kuidas kokku hoida.

Väike nõuanne: helista oma sõpradele ja uuri, kuidas neil läheb


Veevalaja

Armastus. Pane oma prioriteedid paika ja siis saad sa teada, mis sinu elus tõesti tähtis on. Töö. Kõik päevad sarnanevad ja see mõjub väsitavalt. Tervis. Sa vajad kiiremas korras puhkust. Raha. Ära praegu soorita suuremaid oste.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma probleeme lahendada.


Kalad

Armastus. Sa oled ehitanud enda ümber müürid ja ei lase kedagi enda lähedale. Töö. Hoia oma närve. Tervis. Hea päev selleks, et liikuda rohkem ja tegeleda spordiga. Raha. Hoia rohkem kokku oma raha.

Väike nõuanne: ära loe päev vaid tee nii, et igas päevas oleks midagi väärtuslikku.

Kommentaare ei ole