{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 29. detsember

  ...

 

Foto : unsplash / Mathias P.R. Reding

 Jäär

Armastus. Sul on suuremad ootused ja su praegune elu ei rahulda sind täiel määral. Töö. Täiesti tavaline päev on sind ees ootamas. Su mõtted on mujal ja sa ootad päeva lõppu kannatamatusega. Tervis. Praegu ei tohiks sul probleeme olla. Raha. Sa oled olnud natuke hooletum viimasel ajal ja see võib sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: ära võrdle enda elu teistega, sa ei tea, millist elu nad tegelikult elavad

 

Sõnn

Armastus. Ole diplomaatilisem ja taktitundelisem, ära ignoreeri teise inimese tundeid ja soove. Töö. Ära lase teistel oma positsiooni kõigutada ja ära sae ise oksa, mille peal sa istud. Tervis. Praegu peaks kõik hästi minema. Raha. Tänane päev võib tuua nii häid, kui halbu uudiseid.

Väike nõuanne: ära anna alla ja ära kaota lootust

 

Kaksikud

Armastus. Sul on tunne, et su pingutused on ühepoolsed. Töö. Ole valmis ootamatu olukorraga ruttu kohanema täna, üks oluline muutus võib aset leida. Tervis. Probleeme ei tohiks ette tulla, sa peaksid olema hetkel heas vormis. Raha. Ära loobi raha aknast välja.

Väike nõuanne: ära ole nii isekas

 

Vähk

Armastus. Kuula oma südant. Töö. Sa hakkad väsima kõigest. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja tee sporti, see parandab tuju ja füüsilist tervist. Raha. Ole täna ettevaatlikum oma kulutustega.

Väike nõuanne: tunne huvi oma sõprade käekäigu vastu

 

 

Lõvi

Armastus. Suhe elukaaslasega on muutunud liigagi rahulikuks, te peaksite võtma aega, et teha midagi koos. Töö. Kaalu kõik pakkumised läbi. Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: usalda esimest muljet

 

Neitsi

Armastus. Katsu muuta oma suhet paremaks. Töö. Ole tähelepanelikum, et üks oluline detail ei jääks kahe silma vahele. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Ära ehita õhulosse.

Väike nõuanne: muuda oma eluviise paremaks

 

Kaalud

Armastus. Sa ei ole kindel, mida sa oma tulevikuga teha tahad ja kas sa tahad jätkata nii nagu praegu. Töö. Kõik edeneb sinu käes. Tervis. Hoia ennast rohkem. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: ära võta puhta kullana kõike, mida sulle räägitakse.

 

Skorpion

Armastus. Kus oled nüüd sa, mis sinust on saanud... Su mõtted on ühe teatud isiku juures, kellele kuulus kunagi sinu süda. Töö. Sa oled liiga kannatamatu. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Ole ettevaatlikum edaspidi. 

Väike nõuanne: ära ela minevikus

 

 

Ambur

Armastus. Ära otsi oma ellu kogu aeg vaheldust, armastusel on eri vorme. Töö. Lahenda erimeelsused töökaaslastega. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ära kuluta rohkem, kui sa teenid. 

Väike nõuanne: ära ütle seda, mida sa hiljem võid kahetseda

 

Kaljukits

Armastus. Keegi katsub sulle muljet avaldada, et sinu tähelepanu võita. Töö. Ära katsu kõike kontrollida ja lase asjadel lihtsalt minna rahulikult, muidu kurnad sa ennast ära. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Pane oma kulud kirja.

Väike nõuanne: õpi iseennast paremini tundma

 

Veevalaja

Armastus. Miski teeb sind rahutuks. Töö. Ainsad raskused, mis tekkida võivad, on sinu enda käitumise ja hoiaku tõttu. Tervis. Lõpuks ometi hakkab su tervis paranema. Raha. Sa oled viimasel ajal üsna palju kulutama hakanud. 

Väike nõuanne: katsu jääda rahulikuks igas olukorras

 

Kalad 

Armastus. Suhtle paremini, su kaaslasel on midagi südamel. Töö. Sind on tõstetud viimasel ajal esile ja selle tõttu oled sa ambitsioonikam. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Kui ei ole, siis ei ole. 

Väike nõuanne: ära kaota lootust

Kommentaare ei ole