{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 6. detsember

Foto : unsplash / Laura Beth Snipes    Jäär Armastu...

Foto : unsplash / Laura Beth Snipes

 

 Jäär

Armastus. Hoolimata kõikidest pingutustest, mida su kaaslane teeb, ei ole armastus su elus hetkel esiplaanil. Kui sa elad aga üksi, võib su tee juba varsti ristuda selle õige inimesega. Tervis. Kiired ajad on käes, mis võivad sul aidata karjääri teha. Tervis. Sa oled praegu üsna heas vormis aga võiksid rohkem tähelepanu pöörata oma toitumisele. Raha. Õige aeg, et kasutada ära finantsalaseid tarkusi, mida sa omandanud oled. Investeeri oma tulevikku.

Väike nõuanne: valva oma sõnu paremini, kui sa tahad oma suhteid hoida.

 

Sõnn

Armastus. Sa pead rohkem järeleandmisi tegema, su kaaslane oleks sulle selle eest tänulik. Töö. Sul ei jää sugugi aega puhkamiseks, töö juures valitsev õhkkond pole just kõige parem. Tervis. Katsu rohkem oma tervise eest hoolitseda ja hoia ennast. Raha. Muretsemiseks pole põhjust, kui sa oskad oma rahaasjadega targalt ringi käia.

Väike nõuanne: usu imedesse


Kaksikud

Armastus. Tänane päev peaks kaasa tooma häid uudiseid. Töö. Hea edu saadab sind su ettevõtmistes, sa äratad töökaaslaste seas kadedust. Tervis. Väldi rasvast ja magusat, see ei tee su tervisele praegu head. Raha. Mis ka ei juhtu, kindel on see, et su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega


Vähk

Armastus. Sa võid kohtuda ühe inimesega, kes keerab kogu su elu pea peale. Töö. Tavaline rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Hoolimata väsimusest oled sa suhteliselt heas vormis. Raha. Praegu on su elus käes väga hea periood. Otsi võimalusi, kuidas oma raha paremini paigutada ja investeeri. 

Väike nõuanne: tegele enda asjadega ja ära sekku nii palju teiste ellu

 

 


Lõvi

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa suudad veeta kogu oma elu üheainsa inimese kõrval. Töö. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise. Tervis. Hoia ennast rohkem, sest su tervis pole praegu just kõige tugevam. Raha. Väike rahaingel peaks sind peatselt külastama.

Väike nõuanne: tee rohkem järeleandmisi 


Neitsi

Armastus. Ära vaidle lihtsalt sellepärast, et sinul on halb tuju. Töö. Organiseeri oma tööd paremini, ole kannatlikum ning ära lase oma tuju rikkuda väikestest probleemidest. Tervis. Katsu rohkem liikuda, selle asemel, et vaadata iga õhtu telekat. Raha. Tõenäoliselt ootab sind ees juba enne pühi üks väga hea üllatus.

Väike nõuanne: ära lükka kõike homse peale


Kaalud

Armastus. Ära ela unistustes. Töö. Tööasjades saadab sind hea edu, kõik õnnestub sinu käes. Tervis. Sa pead tõesti muutma oma eluviise paremaks, kui sa tahad, et su tervis paraneks. Raha. Pea targematega nõu.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju


Skorpion

Armastus. Üks tore kohtumine võib täna aset leida. Töö. Sa ootad uusi väljakutseid ja oled ambitsioonikam. Tervis. Sa oled hakanud liiga palju sööma ja see ei tee su tervisele head. Raha. Lahenda ruttu kõik oma probleemid ära.

Väike nõuanne: hoia eemale neist, kes raiskavad su kallist aega

 

 


Ambur

Armastus. Tänane õhtu peaks tulema eriti romantiline. Töö. Jätka samas vaimus ja kõik läheb hästi. Tervis. Sa oled heas vormis aga pead rohkem valima, mida sa sööd. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: mõtle täna ainult häid mõtteid


Kaljukits

Armastus. Ära ole nii tormakas ja kannatamatu. Töö. Täiesti tavaline päev on sind ees ootamas ilma suuremate raskusteta. Tervis. Viimased nädalad pole olnud kõige paremad, nüüd aga peaksid terviseprobleemid kaduma hakkama. Raha. Planeedid on sinuga ja sa peaksid saama seoses rahaga häid uudiseid.

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel


Veevalaja horoskoop

Armastus. Paljud teie seast otsivad võimalust meelelahutuseks. Töö. Kõik päevad on sarnased ja sa tunned igavust. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, su tervis peaks olema praegu üsna hea. Raha. Head võimalused avanevad, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: unusta oma mured ja muuda oma mõtteviisi positiivsemaks


Kalad

Armastus. Katsu paremini suhelda ja ära näe oma kaaslases ainult vigu. Töö. Ära kurna ennast liiga palju ära. Tervis. Kõik väikesed tervisemured peaksid kaduma. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: kui sa ise usud, siis on kõik võimalik.

Kommentaare ei ole