{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 20. detsember

Foto : unsplash / Rhaúl V. Alva   Jäär Armastus. Sa...

Foto : unsplash / Rhaúl V. Alva

 

Jäär

Armastus. Sa ei ole oma eluga rahul ja piilud naabri taldrikusse, kaevates oma raske saatuse üle. Töö. Stress hakkab endast tunda andma. Katsu rohkem puhata ja mõtteid mujale suunata, muidu hakkab see su vaimsele tervisele. Tervis. Sa pead juba täna oma eluviise parandama, kui sa tahad, et su tervis paraneks. Raha. Su majanduslik olukord hakkab paranema tasapisi.

Väike nõuanne: suuna oma mõtteid parematele radadele


Sõnn

Armastus. Su paarisuhe ei ole hetkel kõige parem, katsu olla järeleandlikum ja paindlikum. Töö. Kuula ka teiste mõtteid ära ja ära toetu ainult omaenda tarkusele. Tervis. Su tervis ei ole hetkel kõige parem, hoolitse enda eest rohkem. Raha. Täna võid sa saada väga hea sõnumi.

Väike nõuanne: ära luba endale kurbi mõtteid pähe


Kaksikud

Armastus. Ära mängi tulega! Kõrvetad sõrmed ära. Töö. Täna valitseb töö juures üsna pingeline õhkkond. Tervis. Selle asemel, et muretseda kogu aeg, mõtle rõõmsaid mõtteid. Raha. Hea õnn saadab sind rahaasjades täna.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega liiga pessimistlike inimestega


Vähk

Armastus. Ära mossita nii palju. Töö. Ole taktitundelisem ja kasuta diplomaatiat. Tervis. Millal sa viimati hambaarsti juures käisid? Raha. Sa võid hakata suuremaid plaane tegema.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem

 


Lõvi

Armastus. Sa oled hetkel kõige pettunud. Töö. Tänane päev võib sulle tuua nii häid, kui halbu uudiseid. Tervis. Sa peaksid rohkem magama. Raha. Koosta eelarve.

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust


Neitsi

Armastus. Võtke aega, et südamest südamesse rääkida. Töö. Sind valdab rahutus ja sa ei tea isegi, mille pärast. Tervis. Sa tunned suurema väsimust viimasel ajal. Raha. Hea õnn naeratab sulle praegusel perioodil.

Väike nõuanne: loo oma suhetes kord


Kaalud

Armastus. väike flirt ei tee paha aga mida sinu elukaaslane sellest arvab? Töö. Su tööasjad panevad sind hetkel muretsema. Tervis. Hoia oma tervist rohkem ja ära kurna ennast ära. Raha. Planeedid ise kaitsevad su rahaasju. 

Väike nõuanne: usu, et kõik on võimalik


Skorpion

Armastus. Su elus on olnud ilusamaid aegu. Töö. Mõned takistused võivad tekkida. Tervis. Sa oled liiga närviline viimasel ajal. Raha. Väike rahalaev ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: vali paremini inimesi, kellega sa läbi käid

 


Ambur

Armastus. Katsu muuta oma paarisuhet paremaks. Töö. Sul on tunne, et asjad ei liigu ja see mõjub sulle kurnavalt. Tervis. Hoia rohkem oma tervist, mis ei ole praegusel hetkel kõige tugevam. Raha. Kõik peaks hakkama edaspidi paremini minema. 

Väike nõuanne: ole optimistlikum


Kaljukits

Armastus. Pane oma elus prioriteedid paika. Töö. Ole tähelepanelikum ja ära tee valesid otsuseid. Tervis. Liigu rohkem värskes õhus. Raha. Hea õnn saadab sind ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: leia oma hingerahu ja kõik muu tuleb iseenesest


Veevalaja

Armastus. Sa oled hakanud liiga palju oma elukaaslast kahtlustama viimasel ajal. Töö. Ära võta täna liiga palju asju ette, sa oled liiga hajameelne. Tervis. Ole soojas ja mõtle häid mõtteid. Raha. Väga head võimalused avanevad.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum


Kalad

Armastus. Sa tunned pettumust ja ei taha hetkel armastuse peale mõtelda. Töö. Sul on mulje, et sinu tööga ei olda rahul. Tervis. Sa oled kurnatud ja vajad puhkust. Raha. Hea periood selleks, et organiseerida oma rahaasju ümber.

Väike nõuanne: hoia oma lähedasi

Kommentaare ei ole