{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millist tähte sina esimesena pildil näed?

  Alateadvus määrab selle, kuidas sa mõnda pilti näed ja kuidas temast aru saad. Need on meie kõige salajasemad mõtted, soovid ja hirmud,...

 

Alateadvus määrab selle, kuidas sa mõnda pilti näed ja kuidas temast aru saad. Need on meie kõige salajasemad mõtted, soovid ja hirmud, mis kokkuvõttes muudavad inimese selliseks nagu ta on. 7

Vaata allolevat pilti. Millist tähte sa näed esimesena? 




1. A - täht



Kui sa nägid A - tähte esimesena, siis on üsna tõenäoline, et sa oled väga entusiastlik inimene. Sa oled üsna tormaka loomusega ja otsekohene, sulle meeldib, kui asjadest räägitakse otse ilma keerutamata. Sa oled siiras ja autentne, sa ümbritsed end ainult nende inimestega, kellele sa võid kindel olla. Sa tahad jagada ja pead lugu solidaarsusest, sa üritad kaasa luua alati, kui saab kedagi aidata. Sul on omad sihid ja sa tead, kuidas neid saavutada.

2. O - täht 



Kui sa nägid esimesena O - tähte, siis on võimalik, et sa inimeste vahel oled vahendaja ehk mediaatori rollis. Sa oled rahulik inimene, varustatud analüütilise mõtlemisega ja sul on oskus lahendada ka kõige keerulisemaid olukordi. Sa saad kõigega elus hästi hakkama. Sa oled uuendusliku mõtteviisiga ja ettenägelik. Sul ei tule kunagi ideedest puudu, mis tulevad ka teistele kasuks. Sa oled otsusekindel ja julge, sa suudad ületada kõik takistused muutes nad võimalusteks. Sinu sihikindlus toobki sulle edu.



3. R - täht




Kui sa nägid R - tähte selle pildi peal, siis on tõenäoline, et sinu näol on tegu perfektsionistiga. Sa töötad palju ja oled väga otsusekindel, sul on kõik omadused, mida on vaja kollektiivi juhtimiseks. Sa pead ainult õppima rohkem oma emotsioone kontrollima ja mitte elama emotsioonide järgi.

4. S - täht





Kui sa nägid esimesena S-tähte, siis oled sa tõenäoliselt orienteeritud harmooniale. Sinu soov leida hingerahu aga takistab sul tihti uusi väljakutseid vastu võtta. Sinu sisemine tugevus aitab sul aga jagu saada igapäevastest probleemidest. Sul on kalduvus varjata oma kavatsusi, sest sa ei taha näidata oma nõrku külgi.

5. T - täht




Kui esimene täht, mida sa nägid, oli T - täht, siis on üsna kindel, et sa oled sündinud liider. Sa oled distsiplineeritud ja range eelkõige iseenda vastu, sa suudad viia oma eesmärgid ellu tänu kindlalt paika pandud strateegiale. Sa oled motiveeritud ja entusiastlik ja lähed elus hoogsalt edasi. 

Kommentaare ei ole