{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige truudusetumad tähemärgid

  Kas sa kahtlustad, et äkki su kaaslane petab sind? Kui ta on sündinud nende kolme tähemärgi all, siis sa võib-olla ei kujut...

 


Kas sa kahtlustad, et äkki su kaaslane petab sind? Kui ta on sündinud nende kolme tähemärgi all, siis sa võib-olla ei kujutagi endale seda lihtsalt ette...

Astroloogia on selline hea vahend, mis aitab meil aimu saada inimeste iseloomudest, nende headest ja halbadest külgedest. Samuti aitab ta sul oma elukaaslast paremini mõista. Tutvumisportaali Gleeden'i järgi paistavad 3 astroloogilist tähemärki silma oma truudusetu loomuse poolest. 


Kõige truudusetumad tähemärgid : TOP 3

 

Veevalajad

Veevalaja on hästi sõltumatu loomusega, ta ei taha kellelegi aru anda oma tegemistest ja käikudest, ta elab peamiselt iseendale ja saab väga hästi oma eluga hakkama. Mis puutub truudusesse, siis jääb Veevalajal paraku natuke empaatiavõimest puudu ja ta käitub sageli liiga individualistlikult, arvestamata sugugi teistega. Ja lisaks ei tunne ta end peaaegu kunagi süüdi, ükskõik, mida ta ka siis ei tee ja selle tõttu ongi ta võimeline oma elukaaslast petma ilma ainsagi süütundeta.

 

 

Kaalud

Kaalude tähtkujus sündinud inimene ei suuda kunagi otsust langetada ja ilmselt see ongi põhjuseks, miks ta sageli truudusetu on. Ta tahab kogu aeg oma elus midagi paremaks muuta ja kõhkleb ning kahtleb nii palju kõiges, et rikub ise kõik ilusa ära. Ühel päeval valib ta ühe, teisel päeval teise ja nii see eluke veereb.

 

Amburid

Ambur tahab elu nautida täiel rinnal ja tegutseb sageli ilma pikemalt järele mõtlemata, kahtlemata on ta sodiaagi üks truudusetumaid, kes on alati võimeline üle aisa lööma. Teda ei saa kunagi tõsiselt võtta. Ambur on tulemärk, kellel on flirtimine lausa veres ja kellele meeldib uusi tutvusi luua. Üksluine ja igav elu ei ole tema jaoks. Ta tunneb nii ruttu igavust ja vajab tegevust ning põnevust oma ellu, vastasel korral tüdineb ta üldse ja läheb minema.

Kommentaare ei ole